Pώll: Ποιος έχει το πιο gay avatar στο avsite;

Ποιος έχει το πιο gay avatar στο avsite?

• Total voters
    23

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Συνεχύζω:

Παρότι η παραπάνω αλληλουχία εικόνων με συνεκλόνισε, μόλις κατάφερα (μετά από πολύ κόπο) να ανακτήσω την αυτοκυριαρχία μου, το μόνο πράγμα που τριγυρνούσε στο μυαλό μου ήταν το ποιος ή ποιες θα μπορούσαν να σταθούν (ή να στηθούν) δίπλα στις παραπάνω πρωταθλήτριες της "χαριτωμενιάς", και, γιατί όχι, ίσως και να τις ξεπεράσουν σε "τσαχπινιά"...
Τα ονόματα των skaloumbakas και ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ήρθαν αμέσως στο μυαλό μου...

Όμως κάτι δε μου καθόταν καλά...

ΖΗΛΕΥΑ...

Ήθελα να πάρω μέρος κι εγώ...

Και τότε, ως Θεία Επιφοίτηση (λογικό αυτές τις Άγιες Ημέρες που κοντεύουμε Δεκαπενταύγουστο...) μου ήρθε η απάντηση...

Θα εκμεταλλευόμουν την αλλαγή του avatar και της υπογραφής που θα έκανα έτσι κι αλλιώς λόγω των Άγιων αυτών Ημερών με κάτι που να εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ΑΞΙΕΣ και την αντριωσύνη του Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού, και ίσως (λέγω 'Ισως), από κάποιο Θείο Θαύμα να μπορούσα κι εγώ να στριμωχτώ (εν είδει σφηνόπ0uτσας) στο παρόν pώll...

AND MIRACLES DO HAPPEN!!!

GOD HATES FAGS!
CATAMITES AND SODOMITES WILL BURN IN HELL!

ΟΛΕΣ οι φράσεις με τις τρεις τελείες στο τέλος αφιερώνονται στο φίλο μας τον Τσαρουχίτο...

Μμμμ...

Ίσως θα έπρεπε να τον συμπεριλάβω κι αυτόν στο pώll...

Είτε με μια φωτογραφία του να έχει μόλις ψαρέψει ένα λούτσο (photoshoppers σπεύσατε), είτε με την παρακάτω φωτογραφία του να χαριεντίζεται με το Βλάση, από εδώ (μάλλον):

http://www.avsite.gr/forum/threads/asprovaltius-2010.86568/

EDIT: Λείπουν φωτογραφίες >:(

Last edited:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Πώς όμως επιλέγεις το νικητή;

Η πιο εύκολη απάντηση θα ήταν το να επιλέξω τον εαυτό μου.
Άλλωστε, έχοντας ως avatar κάποιον που σύμφωνα με τον

επρόκειτο

...

για τη μεγαλύτερη @δερφάρ@ που πέρασε ποτέ από την Παλαιστίνη..."

(από εδώ: The J-Files: H Αληθινή Ιστορία Του Ιησού)

μπορούσα να επαίρομαι ότι είχα επιλέξει "σιγουράκι"...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Πιστός λοιπόν στις Αρχές της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας, όπως άλλωστε έχω αποδείξει και στο παρελθόν:

Δύο νεκροί στο Ν.Ηράκλειο από πυροβολισμούς - Σελίδα 15

Μάλιστα, επειδή:

1. είμαι καλό παιδί
2. πιστεύω στη Δημοκρατία

νομίζω ότι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να βοηθήσουμε τον/την φίλο/φίλη μας pleo-scheherazade-spitfire στην επιλογή του καινούργιου του/της nickname, θέτοντας το ζήτημα σε δημόσια διαβούλευση!

Ποιο θα πρέπει να είναι το νέο nickname του/της pleo-scheherazade-spitfire?

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα, πρέπει να τονίσω ότι σαν Πραγματικός Δημοκράτης που είμαι, σας ΠΡΟΤΡΕΠΩ να προτείνετε και δικής σας έμπνευσης nicknames, αρκεί να γράψετε και δυο κουβέντες για να δικαιολογήσετε την επιλογή σας, όπως άλλωστε έκανα κι εγώ εδώ.

Για άλλη μια φορά, σας παρακαλώ να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία της ψηφοφορίας/κατάθεσης προτάσεων με τη ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚWΛΟΧ@ΝΕΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

... Θέτω το ζήτημα στην κρίση του Λαού του avsite.

Reaction score
22
Όποιος κερδίσει θα βγει ραντεβού με την Κοντσίτα υπό τους ήχους της γιαγιάς Αννούλας (βίσσης);

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Επιλογή 3: skaloumbakas (personal favorite)

Πέρα από τη ΓΕΝΝΑΙΑ δημόσια ομολογία του,

Πήγα για λίγο στο athens pride με σημαία του ΠΑΣΟΚ στο χέρι.
Τους ζήτησα να σεβαστούν τη διαφορετικότητα μου..... Αναγκαστικά με άφησαν.....

και τα απολύτως δικαιολογημένα συγχαρητήρια που του έδωσα γι' αυτήν

Σκαλούμπακα, ένα πράγμα έχω να σου πω:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! :thumbsup:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! :thumbsup:

Ενώ ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι όλη αυτή η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ, τα ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ, η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ μηχανημάτων και μαντζουνιών (όπως μια φιλήδονη γυναίκα επιδεικνύει τα κοσμήματα και τις τουαλέτες της), οι ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΕ (ΧΟΥΝΤΟ)ΣΤΟΛΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ και ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, η απόλυτη ταύτιση με το @ΔΕΛΦ@ΤΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΡΟΜΠΙΤΩΝ (Εκκλησία και Ιερά Σύνοδος) και η ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ", δε μπορούσαν παρά να είναι εκφάνσεις ενός ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ομολογώ ότι δε σε είχα για τόσο ΑΝΤΡΑ (φυσικά με κεφαλαία) ώστε να το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου και μετά σε όλους εμάς! :hi:

Παραδέχομαι λοιπόν το σφάλμα μου, και ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όλες τις φορές που τόλμησα να σε ειρωνευτώ. :cry:

ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Είσαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και από εδώ και στο εξής θα σου αποδίδω το σεβασμό που σου αξίζει.

ΠΑ.ΣΟ.Κ, που το πάει ? - Σελίδα 3

νομίζω πως ο συνδυασμός του παρακάτω post

Ναι Μανο αγορι μου. Γι αυτο γουσταρω Φαήλο!!!!!

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή; - Σελίδα 31

όπου λατρεύει ΕΚΣΤΑΤΙΚΑ αρρενωπούς νταβραντισμένους νέους άνδρες, με τη φωτο του avatar του

με τις πιτζάμες, το αγέρωχο ύφος, και το σταυρό στο στήθος, που με την αρωγή με των ρυτίδων πάνω από το πάνω χείλος και κάτω από το διπλοσάγωνο αποτελούν ένα σύνολο που μοιάζει με την απόληξη συσκευής οξυγόνου

καθιστούν το avatar του υποψήφιο για τον τίτλο του απόλυτου schmoe:

Getbig.com - What the hell is a "schmoe"

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis