PACE DS810XE HD

Reaction score
0
117 + 44 μεταφορικά (4kgr o δέκτης + 1και βάλε κουτί και Packing?) πάμε στα 44 ευρώ!

161 Ευρώ δεν σου κόστισε deliol? και εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Δέν παει ετσι,αν προχωρήσεις στήν αγορα του,τά μεταφορικά ειναι 12 ευρω,οποτε 117+12 = 129 ευρω.
Εγω καί τους 2 HUMAX PR-HD1000 που εχω πάρει από Γερμανια,δουλευουν μιά χαρα,τώρα οποιος θέλει να εχει καί τήν εδω εγγυηση τον παίρνει από εδώ καί τελειώνει τό θέμα,απλά λέμε δυνατότητες αγοράς μέ καλύτερη τιμή.

Reaction score
0
epidi poli theloune na agorasoune afton ton dekti (enas kai ego) mipos ine pio kala na kanoume mia maziki agora mipos ksepesi i timi kai alo??
gnomimou !!!

Reaction score
0
Με την αναβάθμιση άλλαξαν κάποια μενού (ειδικά του μοτέρ)...Προστέθηκαν ρυθμίσεις και έγιναν ακόμα καλυτερα!
Ελληνική γλώσσα για τα μενού δεν έχει, έχει όμως Ελληνικό EPG στη Nova! (και όχι αγγλικό όπως ο Humax, όταν έχεις επιλέξει αγγλικά μενού!)
Η εικόνα του στα SD (upscaled στα 1080i) είναι πάρα πολύ καλή (και πιο λεπτομερής από του Humax),έχει και zoom για τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω , πάνω που ήμουν έτοιμος να σκανάρω τον Astra (για PremiereHD), πλάκωσε η σύζυγος και έκανε κατάληψη στην τηλεόραση... :-(
Φίλε αν έχεις περάσει την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και στο μενού

Reaction score
6
Η τελευταία αναβάθμιση που δίνεται και από Hotbird και από Astra είναι η 1.0.21 (εγώ την έκανα από Hotbird) και έχει ότι άλλη γλώσσα θέλεις εκτός από ελληνικά στα μενού!!!
Εσύ ποια έκδοση έχεις και από ποιο δορυφόρο την έκανες;

Reaction score
14
Δέν παει ετσι,αν προχωρήσεις στήν αγορα του,τά μεταφορικά ειναι 12 ευρω,οποτε 117+12 = 129 ευρω.
Εγω καί τους 2 HUMAX PR-HD1000 που εχω πάρει από Γερμανια,δουλευουν μιά χαρα,τώρα οποιος θέλει να εχει καί τήν εδω εγγυηση τον παίρνει από εδώ καί τελειώνει τό θέμα,απλά λέμε δυνατότητες αγοράς μέ καλύτερη τιμή.
117 + 44 μεταφορικά (4kgr o δέκτης + 1και βάλε κουτί και Packing?) πάμε στα 44 ευρώ!
161 Ευρώ δεν σου κόστισε deliol? και εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
και οι δυό πέσαμε έξω!!!! Αλλά πάλι δεν φαίνεται να αξίζει την βαβούρα!

Dear dream_gr,
[FONT=Arial, Verdana]Hello!

To greece see our List in Product dicription.

29,00 to Greece.
[/FONT]
- satking_de

117+29=146 ευρώ! Mία, η άλλη... με Ελλάδα που εχει 149 χωρίς εξοδα αποστολής/αντικαταβολής!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: PACE DS810XE HD

Dear dream_gr,

29,00 to Greece.
[/FONT]
- satking_de

117+29=146 ευρώ! Mία, η άλλη... με Ελλάδα που εχει 149 χωρίς εξοδα αποστολής/αντικαταβολής!

29 ευρω για να τον στειλουν στο Οξαποδω;;
Μονο; :crazy_3:

Reaction score
4.906
Εχω κι εγω τον δέκτη (προσωρινά) απο χτες στο σπίτι και θα αναφέρω σύντομα περισσότερα. Προς το παρόν απο το λίγο που τον είδα θα συμφωνήσω με τον deliol ότι η εικόνα του είναι πολύ καλή (και σε upscaled sd και σε hd) και φυσικά η διαφορά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη στον προβολέα σε 1080i (ειδικά αν συγκριθεί με τον κάκιστο σε ποιότητα εικόνας dreambox500)
Απο καμ πρόλαβα να δοκιμάσω ντραγκον (που το εβλεπε και έπαιζε κανονικά αλλά εχω καιρό να το φρεσκάρω) και ζετακαμ που επίσης την βλέπει και ανοίγει το εκπαιδευτικό που πρέπει να ανοίγει, αλλά με μικρά παγωματάκια στην εικόνα κάθε 15 δευτερόλεπτα.
Απο HD ειδα μόνο τα ελεύθερα στις 19.2Ε και φυσικά το πρόμο κανάλι στον full HD προβολέα ήταν εκπληκτικό!
Παρόλο που περιμένω κάποιους άλλους HD δέκτες με περισσότερα ...παρελκόμενα, αν λάβω την έγκριση του κογκρέσου (ότι δεν θα μπει βέτο σε πιθανή αγορά κι άλλου δέκτη σύντομα...) ίσως τον πάρω, απο το λίγο που τον είδα η τιμή δείχνει πολύ τίμια!

Reaction score
164
Να σας ρωτήσω μια και τα ψάχνετε: Ο PVR γιατί δεν υπάρχει πουθενά; Ε; Γουάι;

Reaction score
2
Noobιστικη ερωτηση, αλλα με nova κλπ, τι γινεται? Παιζει με την καρτα on the fly?

Reaction score
0

Dear dream_gr,

29,00 to Greece.
[/FONT]
- satking_de

Εχω πάρει πάνω απο 100 πραγματα απο το ebay,καί πρώτη φορά βλέπω αλλη τιμή νά λέει στό site του (εχει μπάρα που επιλέγεις τή χωρα γιά νά δείς τά εξοδα αποστολής καί λέει 12 ευρώ),καί αλλά νά λές 44 ευρω οτι σου είπε.
Δέν χρειαζόντανε κάν να ρωτήσεις από τή στιγμή πού εχει μπάρα επιλογης χώρας,τότε αυτόματα αν προχωρήσεις στή αγορά του προιόντος,αυτά καί μόνο αυτά,αντε νά εχει καί οπσιον εξοδα εγγυησης,προστίθενται στό σύνολο,καί μετά το buy now σέ παει αυτόματα στο paypal για νά πληρώσεις.
Τουλάχιστον μέχρι τώρα ετσι γίνεται,μόνο αν δέν εχει αυτή τή μπάρα μέ τις χωρες,του στέλνεις μήνυμα γιά τά εξοδα αποστολης.
Από εκεί καί μετά δέν ξέρω κάτι αλλο.

Reaction score
14
δεν μου είπε 44 αλλα 29 όσο και έγραψα. Anyway Οτι και να είναι απο το satking.de εχω ξαναψωνίσει οχι μέσω ebay αλλά direct με κάρτα και χρεώνουν πάντα ανα περίπτωση... βάρος, ογκος κλπ κλπ.

Οτι και να εχει πάντως όπως το λές είναι λογικό. Αλλά ποτέ δεν πατάω "Buy Now" αν δεν κάνω επιβεβαίωση εξόδων αποστολής. Το εχω κανόνα να μαθαίνω πάντα πόσο κοστίζει η αποστολή πρίν δεσμευτώ να αγοράσω κάτι.

στο συγκεκριμένο η τιμή που εχει στην μπάρα κάτω λέει όπως σωστά αναφέρεις 12 ευρώ. Τι να πώ? πιθανά τα εχει μπερδέψει?

Reaction score
0
δεν μου είπε 44 αλλα 29 όσο και έγραψα. Anyway Οτι και να είναι απο το satking.de εχω ξαναψωνίσει οχι μέσω ebay αλλά direct με κάρτα και χρεώνουν πάντα ανα περίπτωση... βάρος, ογκος κλπ κλπ.

Οτι και να εχει πάντως όπως το λές είναι λογικό. Αλλά ποτέ δεν πατάω "Buy Now" αν δεν κάνω επιβεβαίωση εξόδων αποστολής. Το εχω κανόνα να μαθαίνω πάντα πόσο κοστίζει η αποστολή πρίν δεσμευτώ να αγοράσω κάτι.

στο συγκεκριμένο η τιμή που εχει στην μπάρα κάτω λέει όπως σωστά αναφέρεις 12 ευρώ. Τι να πώ? πιθανά τα εχει μπερδέψει?
Καλώς,δέν εγινε καί τίποτα,απλά μου εκανε εντύπωση,πάντως αν προχωρήσεις στήν αγορά,αυτόματα θά σέ χρεώσει 12 ευρω,μετά δέν μπορεί νά κάνει τίποτα αυτος,δηλ νά σου ζητήσει επιπλέον χρήματα.
Τώρα βέβαια η τιμή ειναι πολύ καλή καί από εδω,οπότε ετσι κουβέντα να γίνεται.

Reaction score
0
Η τελευταία αναβάθμιση που δίνεται και από Hotbird και από Astra είναι η 1.0.21 (εγώ την έκανα από Hotbird) και έχει ότι άλλη γλώσσα θέλεις εκτός από ελληνικά στα μενού!!!
Εσύ ποια έκδοση έχεις και από ποιο δορυφόρο την έκανες;
Εγώ πρόλαβα να βάλω την 1.0.26 την οποία και απέσυραν μέσα σε λίγες μέρες λόγω προβλημάτων και ξανανέβασαν την 1.0.21 που δεν έχει ελληνική γλώσσα στο μενού, πάντως μέσα στης επόμενες μέρες θα βγει νέα αναβάθμιση.

Για όσους ενδιαφέρονται αύριο το SAT.1 θα δείξει το παιχνίδι της Βέρντερ με τον Ολυμπιακό σε HD

Reaction score
0
Εγώ πρόλαβα να βάλω την 1.0.26 την οποία και απέσυραν μέσα σε λίγες μέρες λόγω προβλημάτων και ξανανέβασαν την 1.0.21 που δεν έχει ελληνική γλώσσα στο μενού, πάντως μέσα στης επόμενες μέρες θα βγει νέα αναβάθμιση.

Για όσους ενδιαφέρονται αύριο το SAT.1 θα δείξει το παιχνίδι της Βέρντερ με τον Ολυμπιακό σε HD
Δηλαδή θά δούμε τσόντα σέ υψηλή ευκρίνεια,ωχ ωχ!!

Reaction score
6

Έτσι εξηγείται...πως τα πάει η 1.0.26 με diablo και dragon?
Αυτή τη νέα αναβάθμιση πάντως την περιμένουνε από τον Ιούνιο και ακόμα τίποτα (η pace είπε σε κάποιον πρόσφατα σε μερικές εβδομάδες...)

Reaction score
1
Να σας ρωτήσω μια και τα ψάχνετε: Ο PVR γιατί δεν υπάρχει πουθενά; Ε; Γουάι;
http://www.humax-digital.de/products/iCordHD.asp

Το καλό πράμα αργεί....
Τέλος Νοέμβρη λένε, να δούμε. Με 160 και 320 σκληρό, αυτός πρέπει! να βγει καλός γιατί μας τα..........όλοι.......

Reaction score
14
επειδή πιστεύω είμαι στην ίδια βάρκα με πολλούς, ασχολούμαι με δορυφορικά καιρό τώρα αλλά δεν εχω κάνει ακόμα το βήμα να πάω στην HD εικόνα. Οι λόγοι που καθυστερούσα και καθυστερώ είναι:

1) εχω καλομάθει τόσα χρόνια με τον dreambox 7000 το Linux του το Enigma του, τα softcams και φυσικά με την ευκολία που ότι ανοίγει γενικώς, ο δέκτης το ανοίγει!
2) εχω συνηθήσει με το PVR και φυσικά την ευκολία να μπορείς να δείς κάτι όποτε σε βολέυει εσένα, και ακόμα περισότερο να μπορείς να διακόψεις κάτι και να το συνεχίσεις (βλέπε με τα παιδιά δύσκολο να εχεις τον χρόνο που είχες!)
3) δεν εχω καμμία επαφή με modules, programmers, κάρτες επίσημες ανεπίσημες κλπ και φυσικά δεν εχω τον χρόνο να ασχολούμαι με τι ανοίγει με ποιό cam, ποιός δέκτης συνεργάζεται με τυραννόσαυρο με δράκο, με ματριξ, μπάτριξ, φάτριξ κλπ κλπ Ολα αυτά τα είχα και είχα ασχοληθεί και ξοδεψει μια περιουσία στο παρελθόν όταν και ο χρόνος μου ήταν περισσότερος αλλά και όταν η όρεξη για πειράματα υπήρχε.

Τώρα αυτό που θέλω είναι εναν δέκτη που να πάιζει, να γραφει και το βασικότερο να εχει ethernet για να μπορεί να κάνει card sharing (Να μοιράζω την συνδρομη ΝΟΒΑ που έχω σε δύο δέκτες (σαλόνι, home theater), και
επίσης να κάνει και media streaming απο το PC.

Επειδή μίλησα με καλό φίλο επαγγελαμτία δορυφορά που είναι πολύ ενημερωμένος στα κόλπακια που ψάχνω, μου σύστησε να περιμένω κανα 2 μηνο ακόμα, τέλη Νοεμβρίου να δούμε αυτά που περιμένει πώς θα είναι. Απο οτι μου είπε ερχονται δεκτες με PVR και το βασικότερο με Enigma και ολα τα plugins που θέλουμε.

Υπομονή.

Reaction score
0
Έτσι εξηγείται...πως τα πάει η 1.0.26 με diablo και dragon?
Αυτή τη νέα αναβάθμιση πάντως την περιμένουνε από τον Ιούνιο και ακόμα τίποτα (η pace είπε σε κάποιον πρόσφατα σε μερικές εβδομάδες...)

Δεν έχω κάποιο από τα δυο cam για να σου πω τον χρησιμοποιώ μόνο για τα ελεύθερα HD πάντως δεν χρειάζεται κάποιο cam για να κολλήσει το είχα στο ANIXE HD για περίπου δυο ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα κόλλησε, έπρεπε να το βγάλω από το ρεύμα , όταν τον ξανάβαλα όλες οι ρυθμίσεις είχαν χαθεί μαζί και τα κανάλια το μόνο καλό σε αυτό το δέκτη είναι η εικόνα.

Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.alsat.co.uk/forum/showthread.php?t=117050&highlight=PACE

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian