panasonic AE900E lamp problem

Reaction score
0
Καλησπέρα σε 'ολους και καλο μήνα.
Έχω τον εν λόγω προβολέα και ενώ έχω γράψει μόνο 500 ώρες λειτουργίας (σε eco mode) πριν 3 μερες αρχισε να μου κλείνει λίγο μετά που τον είχα ανοίξει( περιπου 1 λεπτο). Σήμερα το πρωί τον άνοιξα και αφού έκλεισε παρατήρησα ότι το lamp led ήταν κόκκινο.

Πρέπει να αλλάξω λάμπα; Γιατι νόμιζα οτι ειχε αυτονομία κατι χιλιάδες ώρες. Πρίν πάρω panasonic ας μου πει κάποιος αν του έχει συμβεί κάτι τέτοιο ή αν έχει καμιά ιδέα.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα και καλως ορισες!
Εχουν αρχισει οι "δυσκολες" ημερες για τους βιντεοπροβολεις.
Απο θερμοκρασια πως τα πας?Εννοω στον χωρο που παιζεις....

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: panasonic AE900E lamp problem

Υπάρχει μήπως κάποιο φίλτρο που πρέπει να καθαριστεί;

Reaction score
63
Μου μυρίζει υπερθέρμανση....
Αερίζεται καλά περιμετρικά ο προβολέας??

Reaction score
0
Κοιτα εχει ζεστη αλλα παιζει και ενα aircondition λιγο μακρια. Υπαρχει καμια ρυθμιση που κάνει reset οταν φθάσει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία; Στο menu δεν είδα κάτι.

Για φίλτρο δεν ξέρω πως καθαρίζεται.

Χμμ σε ενα ράφι τον έχω. Από το πλάι αερίζεται. Μόνο το πίσω μέρος είναι στον τοίχο.
Θα δοκιμάσω να το ψύξω κάπως να δω αν φταίει αυτό.

Reaction score
0
Οκ ειμαι σίγουρος οτι είναι από θερμοκρασία. Εκτός των άλλων ζεματάει.
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για υπεύθυνη εξυπηρέτηση ; Τον αγόρασα μέσω internet εκτός Ελλάδος οπότε αν υπάρχει κάποιος για service εντός Ελλάδος καλώς.

Ευχαριστώ

Reaction score
34
Ο προβολέας στάνταρ εχει φιλτράκι αέρα στο πλαι (εχω τον ίδιο) και θέλει καθάρισμα καθε τόσο, ανάλογα με το ποση σκόνη ή καπνα παιζει στον χώρο σου. Στο μανουαλ γραφει αναλυτικα που είναι (ειναι στο πλαι του φακου και μπορεις να το βγάλεις πανεύκολα) και πως θα το καθαρίσεις. Εγω το ανοιγω, το πλενω προσεκτικα με νερό και σαπουνι και το αφήνω να στεγνώσει. Μπορεις και με ηλεκτρικη σκουπα αλλα όχι με τόσο καλα αποτελεσματα. Αυτα...... για οτιδηποτε τεχνικο θες επ΄αυτου ρώτα.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί έχω αρχίσει και ανγχώνομαι.

Reaction score
0
Καθάρισα και το φίλτρο στο πλάι αλλά καμία βελτίωση.
Ξέρει κανένας που μπορώ να το φτιάξω; Υπάρχει service για panasonic projectors στην Ελλάδα;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.468