Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Reaction score
14

Οι υποδοχες στην τηλεόραση δεν είναι VESA στάνταρντ και αυτό ευτυχώς που πήγα σε λύση Καρατόλιου καθώς ότι άλλο εβρισκα στο εμπόριο θα ήταν αδύνατο να πιάσει στην πλάτη της τηλεόρασης.
Η τηλεόραση μπήκε μια χαρά και με ζώνη αρσιβαρίστα κατάφερα την "ΖΕΤΕ" κίνηση και τοποθέτηση στο Bracket της βάσης....!!!

Attachments

Reaction score
14
πάμε τώρα στα της τηλεόρασης.

Αυτό που σε εκπλήσει με το που την πρωτοβλέπεις εκτός κουτιού, είναι οτι τα ηχεία της δεν είναι ορατά, όυτε αλλάζουν το 16:9 σχήμα της. Αυτό είναι αρκετά βολικό καθώς είναι μεγάλη 126 εκατοστά πλάτος και ακόμα 20 εκατοστά για ηχεία "αυτιά" θα εκαναν το πλάτος της να είναι εκτός ελέγχου και εκτός απο κάθε λογική εγκατάσταση.

Βάζοντας την στην πρίζα σε καλωσορίζει με την οθόνη αυτή:

όπου σου ζητάει να δώσεις την χώρα εγκατάστασης.

Αφού επιλέξαμε την χώρα μας, ξεκινάει η διαδικασία αυτόματης ανίχνευσης με πρώτη την σάρωση για τα DVB-T καθώς η PZ700 διαθέτει δύο tuners, ενα ψηφιακό και ένα αναλογικό για όλα τα επίγεια.

Attachments

Reaction score
14

η αναζήτηση των καναλιών μου πήρε 3 λεπτά περίπου, και μετά η μετονομασία και η ανακατανομή θέσης του κάθε καναλιού υπόθεση 15 λεπτών περίπου με την κόρη να περιμένει με αγωνία να δει τα δικά της προγράμματα!

Τα περισσότερα ονόματα ήρθαν σωστά κατά την σάρωση απο το teletext τους, όμως τα κρατικά κανάλια είναι αλλού για αλλου, EQTEN ήρθε η ΕΤ1 το ΝΕΤ ονόμασθηκε ET-3... γενικά ήταν τα μόνα κανάλια που με μπέρδεψαν.

Το μενού rename, και Move είναι στην ίδια οθόνη και η ταξινόμηση πολύ πρακτική σε σχέση με πολλές τηλεοράσεις που εχουν περάσει απο τα χέρια μου.

Attachments

Reaction score
14

ΜΕΝΟΥ

Picture Menu
εδώ είναι η πρώτη σελίδα του Μενού για την ρύθμιση εικόνας.

Στο viewing mode εχουμε, Sports. Movie, Normal, Auto

Colour Balance εχουμε, Normal, Warm, Cold.

P-NR (Noise Reduction) εδώ βρήκα οτι εχουμε καλά αποτελέσματα στο normal, με αισθητή βελτίωση της εικόνας και φυσικά καλυτέρευση της εικόνας απο την σχετικά κακή κεντρική κεραία μου.

To mpeg NR είναι καλό για την αναπαραγωγή ψηφιακού σήματος Mpeg και κάνει και εδώ μεγάλη διαφορά, ειδικά στην εικόνα που έλαβα απο το dreambox μου μέσω SCART RGB.

Το Mosquito ΝR, με χαροποίησε ιδιαίτερα αφού και εδώ η δουλειά που κάνει είναι ισάξια ενός ακριβού Mosquito artifact killer! Πολύ καλή η υλοποίηση του και ακόμα και στο Minimum κάνει μεγάλη διαφορά χωρίς να αλλοιώνει την εικόνα καθόλου.

3D Comb Fileter On or Off, στην θέση ΟΝ είδα οτι κόβει κάποια banding, κάποια πλέγματα απο το αναλογικό σήμα. Και αυτό το φίλτρο δουλέυει καλα!

Αυτό που έιναι αξιοπρόσεκτο είναι ότι όλες οι ρυθμίσεις που κάνεις αποθηκέυονται σε κάθε AV είσοδο. Δηλαδή μπορείς να εχεις δώσει άλλα φιλτρα και επίπεδα χρώματος, φωτεινότητας στην είσοδο AV που είναι το δορυφορικό απο την είσοδο των επιγείων ψηφιακών κλπ κλπ. Ιδιάιτερα βολικό και χρήσιμο αυτό καθώς κάθε πηγή εχει την δική της χρωματική κλπ κλπ ρυθμιση.

Attachments

Reaction score
14
ΜΕΝΟΥ

Sound Menu
εδώ είναι η πρώτη σελίδα του Μενού για την ρύθμιση του ήχου μας.

καλό μπάσο, καθαρά πρίμα και φυσικά εχεις και επιλογή surround οπου ο ήχος "απλώνει"... ομορφα και καθαρά πάντα. Οι διάλογοι είναι ευκρινείς και η ποιότητα των ηχείων τους που όπως προανέφερα δεν είναι ορατά είναι καθαρή και με καλή κατεύθυνση.

Attachments

Reaction score
14
ΜΕΝΟΥ

Setup Menu
εδώ είναι η πρώτη σελίδα του Μενού για την ρύθμιση της τηλεόρασης μας.

Attachments

Reaction score
14
ΜΕΝΟΥ

Setup Menu
εδώ είναι η δευτερη σελίδα του Μενού για την ρύθμιση της τηλεόρασης μας.

Attachments

Reaction score
14
αν και δεν είχα χρόνο να παιδευθώ πολύ με HD υλικό και δεδομένου οτι το ΚΙΣΣ μου αρνέιτω πεισματικά να δουλέψει με HDMI ναγκάστηκα να "αρκεσθω" στο Component & 1080i και οχι 1080P κάτι που με έχει ζουρλάνει.... θέλω "P" τώρα!!!

Εστω και έτσι και στα 1080i η εικόνα είναι ασύλληπτη οτι είναι εικόνα 50 ιντσών!

Καθαρή χωρίς όυτε ένα ίχνος θορύβου, κρύσταλλο, τρισδιάσταση και το βασικότερο με ζωντανά χρώματα και απόλυτο μάυρο και λευκό.

Ολα αυτά δίνουν μια εικόνα που με εχει μαγέψει και μας έκανε να πούμε είδαμε καλύτερη εικόνα απο CRT!!! Αυτό και μόνο μετράει οτι η αγορά μας ήταν τέλεια!!!

Εικόνες απο το POSEIDON 1080i TS file played with KISS DP600

Οι φωτογραφίες είναι χωρίς τρίποδο στο πόδι και χωρίς Pause!!!

Attachments

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Άντε ρε John! Μπράβο!
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

(Η φωτογραφία με την κοράκλα είναι όλα τα λεφτά! :mrgreen:)

Reaction score
0
Εγω επαθα πλακα..Απο τις φωτο φαινεται τρομερη αναλυση να εχει με πολυ καλο και πραγματικο μαυρο...
Καλες θεασεις...

Reaction score
0
Καλορίζικη και από εμένα :bravo: ....

Εγώ σήμερα παράγγειλα την 50΄PZ 70Ε από το πλαίσιο και παραλαμβάνω την Τετάρτη...... μέχρι τότε ανυπομονώ και για άλλες εντυπώσεις

Reaction score
14
Καλορίζικη και από εμένα :bravo: ....

Εγώ σήμερα παράγγειλα την 50΄PZ 70Ε από το πλαίσιο και παραλαμβάνω την Τετάρτη...... μέχρι τότε ανυπομονώ και για άλλες εντυπώσεις

Καλώς ήρθες Μανώλη, και καλορίζικη και η δικιά σου. Θα την χαρείς πάρα πολύ.

Reaction score
0
Με γειά! Αν και δεν μπορούμε να κρίνουμε από τις φωτογραφίες, δείχνει σούπερ.

Reaction score
0
Λοιπόν .....εχθές παρέλαβα και εγώ.....:cool_1:
έχω κοιμηθεί μόλις 4 ώρες...
οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικότερες του αναμενόμενου βλέποντας μέσω NOVA με σύνδεση RGB.
Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μαύρο, πολύ καλή διαχείρηση SD σημάτων ( εδώ φαίνεται η γύμνια της NOVA σε σχέση με τα σήματα των ξένων καναλιών - ZDF, RTL κλπ σου στέλνει το σαγόνι στο πάτωμα...),εξαιρετική ρευστότητα στην κίνηση και όλα αυτά με ρυθμίσεις contrast και brightness σε χαμηλότατα επίπεδα.
Εχω δείξει εξαιρετική αυτοσυγκράτηση και δέν έχω συνδέσει μέχρι αυτή τη στιγμή με hdmi το PS3....και ο λόγος είναι ότι ήθελα να "ζήσω" λίγο την τηλεόραση με κανονικά σήματα και να αποφύγω τον εύκολο εντυπωσιασμό!!
Εξάλου άν το κάνω αυτό πείτε μου πώς δέν θα κολήσω με τα colin mcrae και pro evo8 πρίν προλάβω να γράψω τις απαιτούμενες ωρες για στρώσιμο. ( αλήθεια στις πόσες ώρες θα είναι ασφαλές να παίξω - έστω με χαμηλές ρυθμίσεις εικόνας - χωρίς να ρισκάρω κάποια ζημιά;)

Reaction score
14
Λοιπόν .....εχθές παρέλαβα και εγώ.....:cool_1:
έχω κοιμηθεί μόλις 4 ώρες...
οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικότερες του αναμενόμενου βλέποντας μέσω NOVA με σύνδεση RGB.
Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μαύρο, πολύ καλή διαχείρηση SD σημάτων ( εδώ φαίνεται η γύμνια της NOVA σε σχέση με τα σήματα των ξένων καναλιών - ZDF, RTL κλπ σου στέλνει το σαγόνι στο πάτωμα...),εξαιρετική ρευστότητα στην κίνηση και όλα αυτά με ρυθμίσεις contrast και brightness σε χαμηλότατα επίπεδα.
Εχω δείξει εξαιρετική αυτοσυγκράτηση και δέν έχω συνδέσει μέχρι αυτή τη στιγμή με hdmi το PS3....και ο λόγος είναι ότι ήθελα να "ζήσω" λίγο την τηλεόραση με κανονικά σήματα και να αποφύγω τον εύκολο εντυπωσιασμό!!
Εξάλου άν το κάνω αυτό πείτε μου πώς δέν θα κολήσω με τα colin mcrae και pro evo8 πρίν προλάβω να γράψω τις απαιτούμενες ωρες για στρώσιμο. ( αλήθεια στις πόσες ώρες θα είναι ασφαλές να παίξω - έστω με χαμηλές ρυθμίσεις εικόνας - χωρίς να ρισκάρω κάποια ζημιά;)
καλορίζικος και σε εσένα!!!

Πράγματι του μάυρο είναι συγκλονιστικό και δεν εχει καμμία σχέση με LCD.

Αυτό απο μόνο του δίνει 3διάστατη εικόνα και μια απόλυτη ισοροπία στν εικόνα , ακόμα και στα SD τα επίγεια αναλογικά.

Καλές θεάσεις και θα είναι καλό να ανταλλάξουμε ρυθμίσεις που εχουμε κάνει ειδικά με τα Mpeg noise filters Που εχει.

Reaction score
164
( αλήθεια στις πόσες ώρες θα είναι ασφαλές να παίξω - έστω με χαμηλές ρυθμίσεις εικόνας - χωρίς να ρισκάρω κάποια ζημιά;)
Με γειά! :cool_4:
Γιατί να έχει διαφορά το να παίζεις PES από το να βλέπεις ποδόσφαιρο στην τηλεόραση;
Εγώ θα σου έλεγα να παίξεις άφοβα.

Reaction score
6
Απάντηση: Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Παιδια καλορίζικες .
Εχω εντυπωσιαστεί από τις φωτο σου Γιάννη.
Επίσης επαθα πλακα με την βάση στήριξης.
Ωρε τι θηριο είναι αυτό;

Να πω πως δεν ζηλεύω ψεματα θα ναι.

Reaction score
0
Την συνέδεσα με hdmi με το ps3 και είδα το PLANET EARTH σε blu ray 1080p........................................................

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!

σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα και με dvd με upscale στα 1080p μέσω του ps3

λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά τα έχω δεί και στον projector panny 900 .......δέν είναι η πρώτη φορά που βλέπω HD..........

Reaction score
14
This should work on your TV. I have the th50pz700 and it works on there...

On the tv Press and keep pressed v/- and on the remote press 0 three times (one second apart) the menu will appear.

service menu για την PZ700E

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm