Panasonic TH-50PZ700E Plasma 50"

Reaction score
0
παίδες προσοχή με το service menu.. μπορεί να γίνει χοντρή ζημιά.

στη δική μου δεν το έχω πειράξει, ούτε για να τσεκάρω τις ώρες που έπαιξε αρχικά η τηλεόραση μέχρι να τη στρώσω.

Reaction score
0
Παιδιά καταρχήν Καλορίζικεεεςςςςς.....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Είναι φανταστική τηλ απ' ότι δείχνειιιιιι.......:happy_8:

Βλέποντάς την, πια δεν έχω κανένα ενδοιασμό...
Είμουν ανάμεσα σε Panasonic and Hitachi P 50XR01.....αλλά τώρα μάλλον επέλεξα.......

Βοηθήστε με όμως σε κάτι.....πιά είναι η διαφορά ανάμεσα στις TH 50 PZ 700 E με την TH 50 PZ 70 E;;;;;;;;;;
Αγαπητέ dream_GR πάρα πολύ ωραία και πρακτική η βάση σου, αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να την στηρίξει σε τοίχο (τουβλοποιία) αλλά πρέπει να την τοποθετήσει σε κάθετη γυψοσανίδα, όπως εγώ, θα υπάρχει πρόβλημα;
Και ώς τελευταίο έχει πραγματικό πρόβλημα η τηλ, λόγω ότι δεν υποστηρίζει 24fps;

Ευχαριστώ.....
και ελπίζω σύντομα να είμαι στο club σας......

Reaction score
14

Reaction score
14
sorry dream....
ζαλιστηκα και επεσα!!! :420:

απο εκει την ξεκιναει και ο θειος σκρουτζ ακομα και σημερα....
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=panasonic+50pz700e
τόσο την πήρα Όκτώβριο 2007, και τόσο την εχει τώρα μέχρι και η Ηχοέκφραση (δευτερο search result στο SKROUTZ)

Reaction score
152
αληθεια,σε τι διαφερουν η 70 με την 700?

περα απο τα 700ευρω...

Reaction score
14
μαύρο λίγο καλύτερο, και το απόλυτο antiglare screen! Ειλικρινά η οθόνη της 700άρας δεν γυαλίζει ούτε μέρα! της 700άρας της λείπουν τα 24p και εχει ενα HDMI παρπάνω (3 σύνολο αντί 2 της 70)

Ακόμα η 700 εχει και SD Card reader.

Reaction score
152
μπερδεψες τα μηδενικα μου φαινεται....

δηλαδη η 70 ειναι πιο κανουργια,αλλα εχει λιγο χειροτερο μαυρο? και εχει 24p και μια hdmi παραπανω απο την 700?

ποια θα επαιρνες σημερα?

Reaction score
14
μπερδεψες τα μηδενικα μου φαινεται....

δηλαδη η 70 ειναι πιο κανουργια,αλλα εχει λιγο χειροτερο μαυρο? και εχει 24p και μια hdmi παραπανω απο την 700?

ποια θα επαιρνες σημερα?
εχεις δίκιο ο δαίμων του τυπογραφείου! Τα διόρθωσα Σπύρο!

Αν αγόραζα μία σήμερα πάλι την 700 θα αγόραζα.

Τα 24p για εμένα είναι περιττά, η καλή οθόνη με την απόλυτα ΜΑΤ επιφάνεια και το καλό μαύρο είναι βασικότατα!

Απο την άλλη όμως για να μην παρεξηγηθώ και η 70 είναι φοβερή, και μόνο αν την βάλεις δίπλα στην 700 λές ναι εχουν διαφορά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm