PARKTRONIC??

Reaction score
49
Απάντηση: Re: PARCTRONIC??

δεν πονάει Χριστίνα.. μη φοβάσαι!!!!!!!!!!!! :cool_11:

Nα περιγράψω κάτι.....
Είσαι πεζός.
Περπατάς στο πεζοδρόμιο.
Και περνάς ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα (πχ για να περάσει απέναντι...)
Κοιτάς πίσω για να ελέγξεις το δρόμο.
Αλλά δεν βλέπεις ότι το μπροστινό από τα δύο (κοντά) παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει......κοτσαδόρο!!!!
Το καταλαβαίνεις όμως.
Από τον πόνο στο καλάμι!!!

Απίστευτος πόνος.
Και ο πόνος σε σχέση εκθετική με την ταχύτητα βαδίσματος...
ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...........

Αντουάαααννννν...
Δεν πονάει έλεγες.....)( )( )( )( )(

Reaction score
14
Απάντηση: Re: PARCTRONIC??

Nα περιγράψω κάτι.....
Είσαι πεζός.
Περπατάς στο πεζοδρόμιο.
Και περνάς ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα (πχ για να περάσει απέναντι...)
Κοιτάς πίσω για να ελέγξεις το δρόμο.
Αλλά δεν βλέπεις ότι το μπροστινό από τα δύο (κοντά) παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει......κοτσαδόρο!!!!
Το καταλαβαίνεις όμως.
Από τον πόνο στο καλάμι!!!

Απίστευτος πόνος.
Και ο πόνος σε σχέση εκθετική με την ταχύτητα βαδίσματος...
ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...........

Αντουάαααννννν...
Δεν πονάει έλεγες.....)( )( )( )( )(
Βλέπω λοιπόν μια μέρα ένα γνωστό να ερχεται κουτσαίνοντας. Τι έπαθες, των ρωτάω;
Άστα μου λέει, πήγα να σκοτωθώ.
Πως;
Πήγα προχθές που έκανε πολύ κρύο να βγάλω τα σκουπίδια γρήγορα. Ο κάδος είναι στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Έτρεξα μέσα στο σκοτάδι και περνόντας αναμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το ένα είχε κοτσαδόρο. Κοντράρει το καλάμι και φεύγω με τα μούτρα προς τα κάτω. Δεν φτάνει που έσκασα χωρίς καν να βάλω τα χέρια, το κεφάλι μου βγήκε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα μέσα στο δρόμο και εκείνη την ώρα πέρναγε και ένα αυτοκίνητο...:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Τι να σου πω του λέω. Ευτυχώς που δεν είσαι και ψηλός.

Τι μπορεί να πάθει κανείς από τη μια στιγμή στη άλλη....

Reaction score
17.548
Just for the record, αν πιάσω οποιονδήποτε να κάνει αυτό με το αυτοκίνητό μου πίσω, θα τον σχωρέσουν 4 (τουλάχιστον)...
Ωπα μεγαλε Ακη!Χτυπησαμε ευαισθητη φλεβα?:cool_11: :cool_11:

Εχω παρκτρονικ!!!:angel:

Κοτσαδορο εδω που βρισκομαι,εχουν οι χειρωνακτες και οι ηλικιωμενοι στ αυτοκινητα τους.....:smoking:

Ευχαριστω Μαρια για τη μεταφραση.Ακου κοτσαδορος....τς τς τς...Συζευξη ρυμουλκου ακουγεται πιο χαι εντ!:happy_8:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: PARKTRONIC??

Εχω παρκτρονικ!!!:angel:
Kαλά τα έλεγα εγώ!!!:crazy_3: :cool_4:

Κοτσαδορο εδω που βρισκομαι,εχουν οι χειρωνακτες και οι ηλικιωμενοι στ αυτοκινητα τους.....:smoking:
Κάτι σαν τον Νώε πχ??? :cool_11: :cool_11: :happy_8: :happy_8:

Ευχαριστω Μαρια για τη μεταφραση.Ακου κοτσαδορος....τς τς τς...Συζευξη ρυμουλκου ακουγεται πιο χαι εντ!:happy_8:
Καλόοοο :happy_4: :bravo:
Να το κάνουμε πιο HiEND??
"Interconnect ρυμουλκού"

Άντε τώρα να ψάχνει κανείς για "κοτσαδούρα" με επίχρυσες βίδες και κυρίως......στρωμένη!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
264
Απάντηση: PARKTRONIC??

Με τα τοσα που γραφονται εδω περι κοτσαδορου και κοτσαρισματος μου ηρθε στο μυαλο κατι που ειχα δει τον αυγουστο και παιθανα στα γελια.Τι?
Ενασ αρσενικος σκυλος ειχε κοτσαρει μια σκυλητσα,κατα τη διαρκια ερωτικης συνευρεσης,μεσα σε ολο τον κοσμο και την πηγαιναι σερνοντας και αναποδα στην ανηφορα.Γιαυτο οι κυριουλες να προσεχουνε τους κοτσαδορους κατα τον μηνα αυγουστο................ Ακου λεει να μην ξερει τι ειναι ο κοτσαδορος!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Χριστίνα, οι κύριοι (γενικώς, όχι ειδικά εδώ!) είναι πάντα λίγο πονηρούληδες με τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Ξεχνούν, ωστόσο, ότι στο τέλος, όταν πλέον ως οδηγοί θα έχουν αποκτήσει τη μέγιστη εμπειρία, πάντα θα παραμονεύει η ανάγκη για το γρύλο... :happy_9:

Reaction score
264

Χριστίνα, οι κύριοι (γενικώς, όχι ειδικά εδώ!) είναι πάντα λίγο πονηρούληδες με τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Ξεχνούν, ωστόσο, ότι στο τέλος, όταν πλέον ως οδηγοί θα έχουν αποκτήσει τη μέγιστη εμπειρία, πάντα θα παραμονεύει η ανάγκη για το γρύλο... :happy_9:
Οι γνησιοι κυριοι βαζουνε στο λαστιχο το ονομαζομενο FAST εωσ οτου πανε σε βουλκανιζατερ.''Γρυλο'' δουλευουνε ελαχιστοι και πιο πολυ κατι λακιδες (ΟΥΣΤ)που βγαινουνε στα πρωιναδικα της TV.:happy_9:

Reaction score
49

Mαρία μου, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς θα εξυπηρετήσει ένας:

όταν θα έχω μεγαλώσει τόσο και θα έχω τοπικό μέγιστο στην συνάρτηση
<ικανότητα "οδήγησης">

:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
4
Aπιστευτο!!!!!!!!!!!Ξεκινησα το θεμα για το parctronic και εχει φτασει 4 σελιδες για κοτσαδορους....χαχαχαχαχαχα......γουσταρω ομως,μερες που ειναι να κανουμε και λιγο χαβαλε....νασται ολοι καλα παιδια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε.

Reaction score
264

Aπιστευτο!!!!!!!!!!!Ξεκινησα το θεμα για το parctronic και εχει φτασει 4 σελιδες για κοτσαδορους....χαχαχαχαχαχα......γουσταρω ομως,μερες που ειναι να κανουμε και λιγο χαβαλε....νασται ολοι καλα παιδια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε.
Φαντασου τι εχει να γινει αν καποιοσς ρωτησει πως δουλευει το ''πισω διαφορικο'' στα γυναικεια αμαξια.προβλεπω να μην σου μενει αντερο απο τα γελια!:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
49

Φαντασου τι εχει να γινει αν καποιοσς ρωτησει πως δουλευει το ''πισω διαφορικο'' στα γυναικεια αμαξια.προβλεπω να μην σου μενει αντερο απο τα γελια!:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Tάκη, Τάκη....
Οι γυναίκες εδώ είναι τσαούσες!!!
Μην παίζεις με τη φωτιά γιατί θα καείς!!!:happy_4: :cool_4: :happy_8:

Reaction score
264

Tάκη, Τάκη....
Οι γυναίκες εδώ είναι τσαούσες!!!
Μην παίζεις με τη φωτιά γιατί θα καείς!!!:happy_4: :cool_4: :happy_8:
Εχω ενα ενα φιλαρακι που ειναι στην πυροσβεστικη και γαμο τα ατομα.οταν του πω οτι το καβασακι του ειναι το πιο γραγορο στην ελλαδα (στα290κατι το κοντερ το τερματισε και ανεβασε ακομα 1000στρ.περιπου)θα ριξει τονους νερο να μη με πιανει καμια φωτια.Και παλι θα ειναι κριμα να καω απο γυναικα,ασχετα αν ειναι αναγκει κακο.:happy_4:

Reaction score
264

Τακη,προσεχε....αυτες τις μερες μπορει κανεις να παει και απο πολυ aquavit !!!!:crazy_3:

http://en.wikipedia.org/wiki/Akvavit
Νομιζω οτι ξεφυγει λιγο!κανουμε την πλακα μας για να περναει και η ωρα αλλα οχι να χαλασουμε και τις καρδιες μας ετσι κουκλες?εξαλου εγω τις γουσταρω πολυ τις γυναικες που δεν μασανε,οπως εσεις και που ταυτοχρονα κρατανε ψηλα το επιπεδο της κουβεντας.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΕς:happy_8::happy_8::happy_4::happy_4:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm