vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
Για πειτε καποιο αξιοπιστο προγραμμα για το Μακ σχετικα με το Partition ...τι θα προτεινατε για να τεμμαχισω τον δισκο μου???:107:
ειναι 500αρης και θελω για ασφαλεια να κρατησω 100 giga για λογισμικο και λοιπα και τα υπολλοιπα αποθηκη.....ποτε δεν ξερεις τι στραβη μπορει να γινει και να χρειαστεις καποια στιγμη format....Γιατί να τον τεμαχίσεις;
Γιατί? Παρεξηγείται? Φοβάται? Παθαίνει ψυχολογικά? :116:δε νομιζω να πρεπει η να ειναι σωστο σε μακ να κανεις partition...
Aγορι μου εσυ......πολλα ευχαριστω ....θα το παλεψω και αμα κολωσω θα σε παρω τηλ.!!!!!!!Mac OS X 10.5 and later with no changes to the partition scheme
- In the Applications folder, open Utilities, and then double-click Disk Utility.
- In the left column, click the drive you would like to initialize or partition.
- To the right, click the Partition tab.
- The box beneath "Volume Scheme:" (which should be set to Current) represents your hard disk, where occupied space is shaded. With the handle at the bottom-right of each partition, you can resize the partition by dragging the handle up or down. To add or remove partitions, click the + (plus sign) or - (minus sign) beneath the box. You can assign each partition its own name and file system type.
- When you're finished making changes, click Apply.
ΥΓ. Σε μένα παίζει κανονικότατα ο δίσκος ομορφάντρα. Ίσως πρέπει να πετάξεις και το Tuxera και ότι άλλο τέτοιο έχεις, και να ξαναπεράσεις από την αρχή, μόνο αυτό που σου έστειλα.
κάνε συχνό backup σε εξωτερικό δίσκο και άσε τον εσωτερικό όπως είναι, μου θες στα γεράματα και partitions :136:ειναι 500αρης και θελω για ασφαλεια να κρατησω 100 giga για λογισμικο και λοιπα και τα υπολλοιπα αποθηκη.....ποτε δεν ξερεις τι στραβη μπορει να γινει και να χρειαστεις καποια στιγμη format....