Party Music - Μουσικη για παρτυ

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
American Music Club - Poind Of Desire (1985)
Περίμενε έχω κι άλλο κι άλλο, για να τελειώσεις γρήγορα,κατέβα και στο πάρτυ :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Morgans - Rasal 7" single (1966) Philips Records

Είδα κι απο είδα το πάρτυ δεν τσουλάει με σύγχρονα beats μιας κι η πλειοψηφία εδω μεςα ειναι Δευτερα Άντα και πανω, άλλοι βλέπουν Τσάμπιο Λή, όποτε ξαναγυρνάμε στα κοσμοπολίτικα ψυχεδελικά grooves, μεχρι και τα κορίτσια βαρέθηκαν λόγω έλλειψης αγοριών. Για να κανουμε μια προσπάθεια. Εγω καλα περνάω πάντως με τα κορίτσια.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Dynatones - The Fife Piper 7" single (1966) Hanna-Barbera Records :lolsign:

Συνεχίζουμε στο ίδιο στυλ και να μένουμε προσέλευση, το ΜΙΧΑ πρεπει να τον πήρε ο ύπνος στο πληκτρολόγιο την ώρα που έγραφε Johan Sebastian Strauss:lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Stradivarius - Walking In The Bach's World (1967) Palette Records

Κάτσε μην το μυριστεί ο ΜΙΧΑ και ξυπνήσει απο τον λήθαργο και φέρει ντομάτες, λάδι και φέτα, ελιές παρέχουμε, να έρθει να φάει καμμια σαλάτα στο πάρτυ. Ελπίζω βεβαια να μην σκάσει μύτη με τον ΚΙΤ σαν και χτες, έλεος :dance2::lol:

Reaction score
2.420
μεχρι και τα κορίτσια βαρέθηκαν λόγω έλλειψης αγοριών.

Εγω πάντως σας έφερα ένα τρελλό αγόρι!!! για να μην βαριούνται τα κορίτσια!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Seasick Steve - Down On The Farm

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Ήρθα (...ψάχνω τον φίλο μου τον Στάθη,που είναι; )

Αν και απ'ότι βλέπω έληξε το πάρτυ.
Εδώ είχα πάει για τα ποτά, οτι άφησε τέλος πάντων ο ψοσμαρπάν θα το πιούμε εμείς.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Στάθη,τσακίσου κατέβα κάτω να πιούμε κανά ποτό.
Στάθη,τσακίσου κατέβα κάτω να πιούμε κανά ποτό.
Ναι Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, κατεβαίνει τωρα, αλλα ανεβαίνει πάλι :lolsign::roflmao::lol::headbang::lol: βασικά ανεβοκατεβαίνει :dance2:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Emmanuel Brun - La Voix Psychedelique from LP "Le Scie Musicale" (1975) SFP Records

Καθάρισα με τα κορίτσια, όποτε βάζω τωρα ενα απο τα αγαπημενα μου κοματια ever και το αφιερώνω στην φίλη Ψηριστιανα που έσκασε μύτη και ψάχνει τον φίλο της Stathis χωρις να εχει καμμια τύχη να τον βρει.:laugh:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Emmanuel Brun - La Voix Psychedelique from LP "Le Scie Musicale" (1975) SFP Records

Καθάρισα με τα κορίτσια, όποτε βάζω τωρα ενα απο τα αγαπημενα μου κοματια ever και το αφιερώνω στην φίλη Ψηριστιανα που έσκασε μύτη και ψάχνει τον φίλο της Stathis χωρις να εχει καμμια τύχη να τον βρει.:laugh:
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι :lolsign:

Reaction score
2.420
Röyksopp & Robyn "Monument"
Röyksopp -
I Had This Thing

Röyksopp -
Running To The Sea feat

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads