Party Music - Μουσικη για παρτυ

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Στα παρτυ απ'οτι ξερω καποια στιγμη βαζουν και ελληνικα...
Συγγνωμη δεν αντεξα....

Γιώργος Πιλάλας - Πλοιο της αγαπης

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Residents - Hey Jude / Sympathy For The Devil excerpt from LP "Third Reich 'N' Roll" (1976) Ralph Records

Κοματια έγινα, παπαλα το πάρτυ για σημερα, κλείνω τα πλατώ με The Residents, ταιριάζει απόλυτα για τελος ενός πάρτυ οπως θα το ήθελα εγω. Τα κουκούτσια απο τις ελιτσες παρακαλώ στον σκουπιδοφάγο στην κουζίνα, δεύτερη πόρτα αριστερά.

Reaction score
6.582
The Residents - Hey Jude / Sympathy For The Devil excerpt from LP "Third Reich 'N' Roll" (1976) Ralph Records

Κοματια έγινα, παπαλα το πάρτυ για σημερα, κλείνω τα πλατώ με The Residents, ταιριάζει απόλυτα για τελος ενός πάρτυ οπως θα το ήθελα εγω. Τα κουκούτσια απο τις ελιτσες παρακαλώ στον σκουπιδοφάγο στην κουζίνα, δεύτερη πόρτα αριστερά.
Αντε ρε cosmarpan, ποτε θα αρχισει το παρτυ?
Εμενα η μαμα μου μου ειπε 10 η ωρα να ειμαι πισω στο σπιτι.:errwhat:

Reaction score
1.153
ότι γουστάρει ο καθενας PAULT, αναλόγως το concept και τον κοσμο του παρτυ. βεβαια αυτά που εβαλες δεν ταιριαζουν με τον κοσμο που καλεσαμε αλλ δεν τρεχει τιποτα, παρτυ είναι όλα επιτρέπονται, πηγαινε να βαλεις κανα ποτακι είναι κερασμενο, και μην ξαναβαλεις τιποτα, βρες καμμια γκομενιτσα :lolsign::D:lol::roflmao:
Δεν βρήκα γκομενίτσα αγαπητέ,ήταν όλες εκτός του ηλικιακού target group μου.Ευχαριστώ για το ποτάκι!:biggrin:

Reaction score
6.582
Αντε ρε cosmarpan, ποτε θα αρχισει το παρτυ?
Εμενα η μαμα μου μου ειπε 10 η ωρα να ειμαι πισω στο σπιτι.:errwhat:
Ασε που δε μου αρεσε και το παρτυ.
Εισαι παλιομοδιτης και παλαιοημερολογιτης.
Σημερα στα παρτυ εχουν χαπια LSD, Ecstasy, χαμος γινεται...και εσυ εχεις Martini και ελιες ρε συ.
Τι να τις κανω τις ελιες ρε φιλε?
Αμα ειναι να φερω και ενα κιλο φετα, και ενα κιλο ντοματες να φτιαξουμε καμια χωριατικη τουλαχιστον. Τρομαρα σου...:dance2:

Reaction score
74
Kastrierte Philosophen - Bou Jeloud (The Father Of Skins) from LP "Souldier" (1994) Strange Ways Records

Οι Eυνουχισμένοι Φιλοσοφοι δεν λειπουν από κανενα παρτυ του Cosmarpan, οποτε ουτε κι απ'αυτο. Οι κωλογεροι να την κανουν σιγα σιγα, ανεβαζουμε αισθητα στροφες κι...ελιτσες. ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ
Ωραίο track nice,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Σημερα στα παρτυ εχουν χαπια LSD, Ecstasy, χαμος γινεται...και εσυ εχεις Martini και ελιες.
Αμα ειναι να φερω και ενα κιλο φετα, και ενα κιλο ντοματες να φτιαξουμε καμια χωριατικη τουλαχιστον. Τρομαρα σου...:dance2:
siap, ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ και μοιραζε ελιτσες :lolsign::D:lol::roflmao:

Reaction score
74
Einstürzende Neubauten - Jet'm from LP "Kollaps" (1981) ZickZack Records

Σιγα μην δε το επαιζα αυτό στο παρτυ μου, η αποδομηση της μουσικης σε λιγοτερο από εναμιση λεπτο, ξεκαστε, σκουπιστε, τελειώσατε. Κι επειδή ΜΙΧΑ είμαι σιγουρος ότι δεν θα σ'αρεσει αντε να σου βαλω ένα άλλο από Neubaten για τους τελειωμενους του παρτυ που κοιτανε τους τοιχους

WE love Blixa

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
William Goldstein & The Magic Disco Machine - Midnight Rhapsody 7" single (1976) Motown Records

Αρχιζουμε, ερχονται σιγα-σιγα οι καλεσμένοι, ο bartender ηδη εχει ξεκινησει τα μπινελικια μιας κι ολοι πρωτη δουλεια σ'αυτον για φουλαρισμα. Σημερα θελω συμπαρασταση στα πλατω μιας κι εχω γνωρισει 3 γκομενακια από χτες και θα κανω πολύ πιτσι-πιτσι :lol:
Κιτρινη Cuervo με ένα παγακι θα πινω σημερα για οποιον ενδιαφέρεται, εχω φερει πολλη καβατζα γιατι δεν αντεχω τα μπινελικια του bartender και την μουρμουρα του siap. :lolsign::lol: VAMOS

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Sister Sledge - Lost In Music 7" single (1979) Cotillion Records

Οι περισσοτεροι ξερετε η γνωρίζετε τι παρλαπίπας είμαι :lolsign:αλλα σημερα περικυκλωμένος από 3 κορίτσια δεν θα λεω και πολλα, δεν θα εχω ουτε χρονο ουτε ανεση. Αν κατά την διαρκεια διαπιστώσετε οτ ξαναπαρλαρω πολύ, τοτε όπως καταλαβαίνετε τα πραγματα με τα κορίτσια δεν εξελιχθηκαν όπως θ'επρεπε. :lol::D οποτε "Lost In Music" once again. :superman:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Guru Guru - Soba Soave Bossanova from LP "Tango Fango" (1976) Brain Records

Με τετοια κορίτσια που βλεπω σημερα στο παρτυ, μονο αυτά μου ερχεται να βαζω. Απ'το δικο μου μετωπο τωρα, καλα πανε τα πραγματα μεχρι στιγμης :lolsign::lol: ο άλλος ο ΜΙΧΑ εδώ εχουμε παρτυ και αυτος ποσταρει κλασσικη και rock ΕΛΠ στο τελειωμενο thread του :lol:. Του το εχω πει εγω παντως, αγιάτρευτος, χωρις καμμια ΕΛΠιδα :roflmao::lol::D:lolsign: Θα τον παρει ο υπνος πανω στο πληκτρολογιο σιγουρα λεμε....:lolsign:

Reaction score
6.582
ο άλλος ο ΜΙΧΑ εδώ εχουμε παρτυ και αυτος ποσταρει κλασσικη και rock ΕΛΠ στο τελειωμενο thread του :lol:. Του το εχω πει εγω παντως, αγιάτρευτος, χωρις καμμια ΕΛΠιδα :roflmao::lol::D:lolsign: Θα τον παρει ο υπνος πανω στο πληκτρολογιο σιγουρα λεμε....:lolsign:

Καλο cosmarpan, πολυ γελιο.
Κατσε να βαλω και εγω αλλο ενα MΠΛΟΥΖ οπως χθες να χορεψουμε, κατευθειαν απο το Δελτα του Μισισισπη και αυτο.

I SANTO CALIFORNIA - TORNERO (1977)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Σημερα στα παρτυ εχουν χαπια LSD, Ecstasy, χαμος γινεται...και εσυ εχεις Martini και ελιες ρε συ.
φερε, φτιαξε την σαλατα και φατη μονος σου μπροστα στα κορίτσια. εγω θα πινω Μαρτινια με ελιτσες και να δουμε στο τελος ποιος θα παει στα πανω δωματα. :lolsign: ο Stathis ! :lol: κι ο siap :roflmao: κι ο Αρβανιτάκης με άλλες μεθόδους :D:lol:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Ike Reiko - Ame No Hi No Bruusu (Rainy Day Blues)1971

Αφιερωμένο στο ερωτευμένο μέλος cosmarpan, μόλις έφυγε με τα 3 κορίτσια για το άνω δώμα και με αφησε μόνο στο πλατώ να βάλω οτι βρώ μπροστά μου! :lol::lolsign:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.213
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney