- Reaction score
- 8
Χα Χα Χα
Ετσι εχουν τα πραγματα ,γιαυτο κι'εγω δεν προκειται ποτε να γινω mac-ακας
Ετσι εχουν τα πραγματα ,γιαυτο κι'εγω δεν προκειται ποτε να γινω mac-ακας
Μπα.. τους φίλους μου δεν τος βπλέπω μια φορά στο εξάμην, και εάν...Φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχετε γίνει αδερφικοί φίλοι με την τεχνική υποστήριξη
Δεν καταλαβαίνω τη ειρωνία... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις δικές ΣΟΥ επιλογές. Σου ανέφερα ένα γεγονός. Αν μια εταιρία σε κάνει να χάσεις μερικά εκατομμύρια δραχμές, δεν την εμπιστεύεσαι πάλι. Εκτός αν παίζεις με τη δουλειά σου.Για την εποχη που λες τα πσ κλεγανε οποτε λογικο ηταν να ειναι κλειστα τα πραγματα στα μακ αν τουλαχιστον μιλας για 1990 - 98 .. αν μιλας για το G5 και για το οτι δεν εβρισκες ποντικι να δουλεψεις με αποτελεσμα να αφησεις την δουλεια σου τοτε τι να πω ... ναι εχεις δικιο τα πσ ειναι το μελλον
Μέχρι και τις γραμματοσειρές έχουμε original... Όταν λέμε ότι βρίσκεις τα πάντα, δεν εννοούμε μόνο τα πειρατικάΠροσωπικά στο στούντιο μου έχω μόνο γνήσιες εφαρμογές γιατί σέβομαι ότι μου δίνει λεφτά. αλλά έχω και τα πειρατικά για φίλους ερασιτέχνες και χομπιστες και λέω με υπογραφή ότι για αυτόν που θέλει πειρατεία υπάρχουν όλα και τα πάντα...
Ποιό είναι το αντίστοιχο PC; Συγκεκριμένα... Γιατί κάθε φορα συγκρίνουμε ό,τι μας συμφέρει..ακόμα σε άρθρο του PC WORD υπάρχει δοκιμαστικό τα Vista απέδωσαν πολύ καλύτερα σε MAC .. από το αντίστοιχο πσ ..
αλλά αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι ότι το λειτουργικό κάνει την διαφορά
Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...Διαβαστε λιγο το ξενο τυπο και τα σχολια απο τους χρηστες και θα καταλαβαιτε την παγοσμια αποτυχια των Vista .. όλοι κάνουν DOWNgrade apo Vista se XP.. άντε να σας σωσει κανενα καινουριο λειτουργικο αλλα με την παραδωση των XP θα περιμεντε γυρο στα 5-6 χρονακια καλο κουράγιο..
Όταν η επιλογή είναι συνειδητή, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, γιατί δεν χρειάζτεται να πείσεις καινένα για τίποτα. Φτάνει που ξέρεις εσύ...μήπως να σταματήσουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για τις επιλογές μας?
Ναι best notebook (με vista)... καθός η Intel δίνει με προτερεότιτα τους νέους (γρήγορους) CPU στην Apple.Μπα.. τους φίλους μου δεν τος βπλέπω μια φορά στο εξάμην, και εάν...
Δεν καταλαβαίνω τη ειρωνία... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις δικές ΣΟΥ επιλογές. Σου ανέφερα ένα γεγονός. Αν μια εταιρία σε κάνει να χάσεις μερικά εκατομμύρια δραχμές, δεν την εμπιστεύεσαι πάλι. Εκτός αν παίζεις με τη δουλειά σου.
Μέχρι και τις γραμματοσειρές έχουμε original... Όταν λέμε ότι βρίσκεις τα πάντα, δεν εννοούμε μόνο τα πειρατικά
Ποιό είναι το αντίστοιχο PC; Συγκεκριμένα... Γιατί κάθε φορα συγκρίνουμε ό,τι μας συμφέρει..
Για τα περισσότερα απο αυτά φταίει η Μ$ :141:Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...
Ζήτησα συγκεκριμένο configuration. Και αν πάμε σε "best" ανεξαρτήτως κόστους, τα Mac είναι πολύ πίσω...Ναι best notebook (με vista)... καθός η Intel δίνει με προτερεότιτα τους νέους (γρήγορους) CPU στην Apple.
Α, νόμιζα ότι φταίει ο ΟΤΕ.... :142:Για τα περισσότερα απο αυτά φταίει η Μ$ :141:
Αν διαβάζω καλά, μιλάει για τα laptops που έχουν δοκιμάσει. Αν σου βρω κάποιο συντριπτικά ταχύτερο, θα είμαστε οκ;
Φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.(επίσης σου λέω και ένα μυστικό… η apple παίρνει πρώτη τους βαρβάτους xeon για τα μεγάλα mac … σσσσσσς! Μην το πεις πουθενά)
Ναι... και περίμεναν από τις μικρές κάρτες γραφείου των PC για να κάνουν δουλειά... :142:openGL vs DirectX ?
Όπως και ελλείψεις που πάλι δεν έχει καμία συσκευή στην αγορά. Και μετά από λίγο καιρό τον ίδιο επεξαργαστη τον είχαν όλοι....EDIT: Α… και κάτι που ξέχασα… μήπως ο λεπτός mac είχε επεξεργαστή που δεν είχε ξαναδεί κανένας άλλος στην αγορά?
Συγνώμη καμία ειρωνεία.. και με όλο το σεβασμό το παράδειγμά που σε έκανε να χάσει λεφτά είναι το καλύτερο παράδειγμα του ότι η δεν γνώριζες δεν ρώταγες. (το ίδιο ισχύει για το recovery software)Μπα.. τους φίλους μου δεν τος βπλέπω μια φορά στο εξάμην, και εάν...
Δεν καταλαβαίνω τη ειρωνία... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις δικές ΣΟΥ επιλογές. Σου ανέφερα ένα γεγονός. Αν μια εταιρία σε κάνει να χάσεις μερικά εκατομμύρια δραχμές, δεν την εμπιστεύεσαι πάλι. Εκτός αν παίζεις με τη δουλειά σου.
Μέχρι και τις γραμματοσειρές έχουμε original... Όταν λέμε ότι βρίσκεις τα πάντα, δεν εννοούμε μόνο τα πειρατικά
Ποιό είναι το αντίστοιχο PC; Συγκεκριμένα... Γιατί κάθε φορα συγκρίνουμε ό,τι μας συμφέρει..
Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...
Όταν η επιλογή είναι συνειδητή, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, γιατί δεν χρειάζτεται να πείσεις καινένα για τίποτα. Φτάνει που ξέρεις εσύ...
Δικαιολογίες χρειάζονται όταν σώνει και καλά "τα δικό μου Χ τα κάνει όλα καλύτερα". Εϊσαι εντάξει με τα Mac σου; Μπράβο σου.
Μπα.. τους φίλους μου δεν τος βπλέπω μια φορά στο εξάμην, και εάν...
Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...
Όταν η επιλογή είναι συνειδητή, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, γιατί δεν χρειάζτεται να πείσεις καινένα για τίποτα. Φτάνει που ξέρεις εσύ...
Δικαιολογίες χρειάζονται όταν σώνει και καλά "τα δικό μου Χ τα κάνει όλα καλύτερα". Εϊσαι εντάξει με τα Mac σου; Μπράβο σου.
||Φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.Αν διαβάζω καλά, μιλάει για τα laptops που έχουν δοκιμάσει. Αν σου βρω κάποιο συντριπτικά ταχύτερο, θα είμαστε οκ;
Φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.
Ναι... και περίμεναν από τις μικρές κάρτες γραφείου των PC για να κάνουν δουλειά... :142:
Όπως και ελλείψεις που πάλι δεν έχει καμία συσκευή στην αγορά. Και μετά από λίγο καιρό τον ίδιο επεξαργαστη τον είχαν όλοι....
Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας... Αν εσύ πιστεύεις ό τα Mac είναι ό,τι καλύτερο, είσαι εντάξει.
Άσε εμάς με τα παλιο-PC μας...
Φίλτατε, ταχύτερο σε τι? Θες να δούμε κάνα sli? Δεν ξέρω τι θές να αποδείξεις στο κάτω κάτω. Έτσι είχαν τα πράγματα και έγιναν και πρωτοσέλιδο εκείνη την περίοδο. Αλήθεια δεν το είχες δει το θέμα πουθενά? Εντύπωση μου κάνει γιατί είχε βουίξει ο τόπος. Ακόμα και το wiredτο είχε στα highlightsτης περσινής χρονιάς.Αν διαβάζω καλά, μιλάει για τα laptops που έχουν δοκιμάσει. Αν σου βρω κάποιο συντριπτικά ταχύτερο, θα είμαστε οκ;
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣΦυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.
Εδώ δεν διαφωνώ.Ναι... και περίμεναν από τις μικρές κάρτες γραφείου των PC για να κάνουν δουλειά... :142:
Όπως και ελλείψεις που πάλι δεν έχει καμία συσκευή στην αγορά. Και μετά από λίγο καιρό τον ίδιο επεξαργαστη τον είχαν όλοι....
Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας... Αν εσύ πιστεύεις ό τα Mac είναι ό,τι καλύτερο, είσαι εντάξει.
Άσε εμάς με τα παλιο-PC μας...
συμπληρώνω στον tmjuju μια που έχουμε ξεφύγει από το προ ήχο.Gamoto… βαριόμουν να ψάξω… άλλα ορίστε έψαξα…
http://laughingsquid.com/pc-world-fastest-vista-laptop-an-apple-macbook-pro/
http://scissormonkey.wordpress.com/2007/10/30/for-best-vista-performance-buy-an-apple-macbook-pro/
http://www.pcworld.com/article/id,136649-page,3-c,notebooks/article.html
(επίσης σου λέω και ένα μυστικό… η apple παίρνει πρώτη τους βαρβάτους xeon για τα μεγάλα mac … σσσσσσς! Μην το πεις πουθενά)
O OTEs δεν φταίει… το τι έκανε η M$ (και κάποτε λίγο και η IBM) με τα greek fonts ανήκει στην ιστορία ευτυχώς αλλά τα αποτελέσματα του τα ζούμε καθημερινά ακόμα και σήμερα
Τι θές να δούμε windows greek 1253 ?
openGL vs DirectX ?
html?
Javascript?
Java?
EDIT: Α… και κάτι που ξέχασα… μήπως ο λεπτός mac είχε επεξεργαστή που δεν είχε ξαναδεί κανένας άλλος στην αγορά?
εχμμ... εδώ συζήταγα για standards + deviations.. νομίζω το πας δύο βήματα πιο κάτωσυμπληρώνω στον tmjuju μια που έχουμε ξεφύγει από το προ ήχο.
Πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και για html? και όλους τους χαζούς κώδικές που πρέπει να γράφουμε για τις παλαιότερες εκδώσεις του ΙΕ..
openGL vs DirectX εδώ είναι τα ωραία ... δεν έχω κανένα πρόβλημα να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε max / msp /jitter (www.cycling74.com) με real time τρισδιάστατες αναλύσεις και συντεταγμένες .. και να τα συγκρίνουμε.. τώρα που από το 2005 και μετά το μαχ είναι και σε πσ ..
Java? να το δισκολεψουμε ? να δινουμε στο παραπάνω εντολές απο Java και ξανα πισω στο Processing ? να φτιάχνουμε και εσωτερικό δίκτυο και ένα εξωτερικό ?
δα δούμε πιο θα χάσει τις εντολές ?
Javascript? flash σε πς ? οκ γιατί όχι αλλά εγώ δεν έχω δει κάποια διαφορά μεταξύ τους .. πέρα από προσωπική άποψη οτι μου αρέσει πιο πολύ σε μακ το περιβάλλον... ακόμα και πέρα από συνηθισμένα go to and.... και ολόκληρο νόμο της φυσικής να βάλεις δεν έχω παρατηρήσει κάτι ...
Προφανέστατα δεν διάβασες τι είχα πάθει, γι' αυτό και λες ότι δεν γνώριζα, δεν ρώταγα και για recovery...Συγνώμη καμία ειρωνεία.. και με όλο το σεβασμό το παράδειγμά που σε έκανε να χάσει λεφτά είναι το καλύτερο παράδειγμα του ότι η δεν γνώριζες δεν ρώταγες. (το ίδιο ισχύει για το recovery software)
Μάλλον. έβγαλες λάθο συμπέρασμα για το ότι δεν έχω γνώση.όταν είσαι οκ με την επιλογή σου κανένας δεν θα σου πει τίποτα ούτε καν έχει το δικαίωμά να το κάνει.. όταν όμως εναντιώνεσαι σε κάτι το οποίο δεν έχεις γνώση τότε έχουμε όλοι το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας..
Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα το ότι δεν είχαν αρκετές PCI και δεν είχαμε καμία εναλλακτική, κάτι αυτονόητο σε PC; Οκ...και αυτό γιατί οι υποτιθέμενοι λόγοι σου που σε έκαναν να χάσεις λεφτά και να κάνεις τα G5 σκαμπό εεε συγνώμη άλλα καμία σχέση με την πραγματικότητα.. με κάνει να σκέφτομαι ότι έχεις το χώρο με τα πιο όμορφα καθίσματα και τον πιο άσχημο υπολογιστή..:139:
Μάλιστα... Τι ακριβώς είπα ότι δεν γνωρίζω;δεν συγκρίνουμε οτι θέλουμε η οτι μας συμφέρει .. ισα ισα δεν μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε. έχεις οτι έχεις κάνεις την δουλειά σου και καλά κάνεις .. όταν ΟΜΩΣ λες πράγματα που δεν γνωρίζεις τότε εσύ λες ότι σε συμφέρει..
Αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις είναι διακοπές για τις δικές μου συνθήκες εργασίας. Τελευταία φορά πριν κανένα χρόνο που είχαμε πρόβλημα ήταν με ένα τροφοδοτικό που παρέδωσε το πνεύμα. Χρονος αποκατάστασης; Γύρω στη μία ώρα. Αν είχα Mac, δεν ξέρω καν τι θα γινόταν....Έχω στο στούντιο μου αρκετά μακ εκ των οποίων ο ένας αγοράστηκε το 2002 .. είναι ένας dual 1Ghz mirror door 6 ετών... με συνεχόμενες αναβαθμίσεις από μακ 9 σε χ 10.5 και δουλεύει το ίδιο συγχρονίζει όσα κανάλια ήχου αντέχουν οι σκληροί με βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα. κάνει start up σε 40 δεύτερα και δουλεύεις αμέσως χωρίς να περιμένεις όλα τα κάτω δεξιά παραθυράκια να ανοίξουν και να τα κλείνεις ενα ενα. δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξέρει τι θα πει γιατρός η σρβις.. και είναι τουλάχιστον 8 ώρες την μέρα ανοιχτός να βασανίζει σκληρούς δίσκους ....το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μου μακ , 4 στο σύνολο για να μην πεις ότι έτυχε (απλά πέτυχε)..
σε αντίθεση με το δικό σου εξάμηνο εεεε υπάρχει μια διάφορα..
και σίγουρα δεν παίζω με την δουλειά μου από ότι φαίνεται ...
Δεν θυμάμαι να είχε βουίξει κανένας κόσμος, και δεν μένω και στο βουνό... Δεν είδα και κανένα σοβαρό τεστ. Δύο αράδες, και αυτό ήταν όλο. Γενικολογίες και αοριστολογίες. Δείξε μου ένα οποιοδήποτε Mac, να σου δείξω ένα γρηγορότερο PC.Φίλτατε, ταχύτερο σε τι? Θες να δούμε κάνα sli? Δεν ξέρω τι θές να αποδείξεις στο κάτω κάτω. Έτσι είχαν τα πράγματα και έγιναν και πρωτοσέλιδο εκείνη την περίοδο. Αλήθεια δεν το είχες δει το θέμα πουθενά? Εντύπωση μου κάνει γιατί είχε βουίξει ο τόπος. Ακόμα και το wiredτο είχε στα highlightsτης περσινής χρονιάς.
Ουφ πάλι με βάζεις να ψάξω…Δεν θυμάμαι να είχε βουίξει κανένας κόσμος, και δεν μένω και στο βουνό... Δεν είδα και κανένα σοβαρό τεστ. Δύο αράδες, και αυτό ήταν όλο. Γενικολογίες και αοριστολογίες. Δείξε μου ένα οποιοδήποτε Mac, να σου δείξω ένα γρηγορότερο PC.
Δεν είμαι καθόλου ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσει κάποιος από Mac σε PC ή το αντίστροφο. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει υποστηριξη στα Mac. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι τα PC είναι πιο γρήγορα σε hardware. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι και τα δύο είναι εξίσου αξιόπιστα ή αναξιόπιστα. Κάποτε δούλευα σε Mac και άλλαξα, κυρίως λόγω έλλειψης υποστήριξης και μηδενικής ευελιξίας όσο αφορά το hardware. Λόγω έλλειψης συγκεκριμένων software δεν επιστρέφω πια σε Mac.
Άλλος θέλει να μας πείσει για τα αντίθετα...
δεν πάω να σε πείσω για κάτι ... είναι γνωστό ότι ο λόγος που έχεις η είχες περιορισμένα pci ήταν ακριβός για μην χαλάς τα τροφοδοτικά με υπερφόρτωση. είχες ένα υπολογιστή που σου έλεγε ότι αυτό που προσφέρω είναι ασφαλές. τώρα ένας επαγγελματίας που θέλει να βάλει ένα σωρό pci εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε την λύση της http://www.magma.com/ ακόμα και πσ ... γιατί έτσι σου παρέχετε περισσότερη ασφάλεια και αυτό για να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους .Προφανέστατα δεν διάβασες τι είχα πάθει, γι' αυτό και λες ότι δεν γνώριζα, δεν ρώταγα και για recovery...
Μάλλον. έβγαλες λάθο συμπέρασμα για το ότι δεν έχω γνώση.
Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα το ότι δεν είχαν αρκετές PCI και δεν είχαμε καμία εναλλακτική, κάτι αυτονόητο σε PC; Οκ...
Μάλιστα... Τι ακριβώς είπα ότι δεν γνωρίζω;
Αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις είναι διακοπές για τις δικές μου συνθήκες εργασίας. Τελευταία φορά πριν κανένα χρόνο που είχαμε πρόβλημα ήταν με ένα τροφοδοτικό που παρέδωσε το πνεύμα. Χρονος αποκατάστασης; Γύρω στη μία ώρα. Αν είχα Mac, δεν ξέρω καν τι θα γινόταν....
Δεν θυμάμαι να είχε βουίξει κανένας κόσμος, και δεν μένω και στο βουνό... Δεν είδα και κανένα σοβαρό τεστ. Δύο αράδες, και αυτό ήταν όλο. Γενικολογίες και αοριστολογίες. Δείξε μου ένα οποιοδήποτε Mac, να σου δείξω ένα γρηγορότερο PC.
Δεν είμαι καθόλου ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσει κάποιος από Mac σε PC ή το αντίστροφο. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει υποστηριξη στα Mac. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι τα PC είναι πιο γρήγορα σε hardware. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι και τα δύο είναι εξίσου αξιόπιστα ή αναξιόπιστα. Κάποτε δούλευα σε Mac και άλλαξα, κυρίως λόγω έλλειψης υποστήριξης και μηδενικής ευελιξίας όσο αφορά το hardware. Λόγω έλλειψης συγκεκριμένων software δεν επιστρέφω πια σε Mac.
Άλλος θέλει να μας πείσει για τα αντίθετα...
go vista :111: δεν μπορώ να λέω συνέχεια για τις διάφορες στο λειτουργικό και στα γραφικά ... αν είσαι οκ τότε καλός...Ενας-ένας...
-Λίγα PCI για να μην χαλάει το τροφοδοτικό; Μάλιστα... Πώς θα σου φαινόταν να έβαζαν μεγαλύτερο τροφοδοτικό αντί να έκοβαν τις PCΙ; Αν είχα εναλλακτική από άλλη εταιρία δεν θα με πείραζε. Αλλά έτσι μένεις εγκλωβισμένος στα τερτίπια της Apple. Expansion box δεν βάλαμε γιατί κανένας δεν μας εγγυόταν ότι θα δούλευε απροβλημάτιστα το setup.
Επιπλέον, οι κάρτες έβρισκαν στη cpu. Από μία εταιρία που απευθύνεται σε επαγελατίες, θα περίμενα πιο σοβαρή αντιμετώπιση.
-Σε laptop, η Dell έχει μηχάνημα με Core 2 Duo Extreme X9000/2.8.
H Apple σύμφωνα με το
http://www.apple.com/macbookpro/specs.html
φτάνει έως Core 2 Duo 2.6. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μάλλον το Dell είναι γρηγορότερο.
-Σε desktop, η Dell πάλι έχει σταθμό εργασίας με τον ίδιο
επεξεργαστή των Mac. Από εκεί και πέρα, πάλι βλέπω πολλές διαφορές, ιδίως στην κάρτα γραφικών που τις χωρίζει το χάος, υπέρ του Dell...
Όλα αυτά, χωρίς να τα φτιάξω μόνος μου, έτοιμα, και με ασύγκριτη υποστήριξη.
-Κορυφαίο laptop με μια γρήγορη ματιά, Dell Μ6300 (Core 2 Duo Xtreme/2.8, 8gb ram, Nvidia Quadro FX 1600M, 32GB SSD HD, οθόνη 1920Χ1080).
Workstation, πάλι Dell Precision, και βάλε ό,τι τραβάει η ορεξή σου.
Δεν είπα κάτι για Vista. Είπα; Δεν νομίζω...go vista :111: δεν μπορώ να λέω συνέχεια για τις διάφορες στο λειτουργικό και στα γραφικά ... αν είσαι οκ τότε καλός...
αυτό που ξέρω ότι και την NVIDIA Quadro FX 5600 1.5GB των μακπρο σκαρτη θα την βγάλεις .. που να λεμε ξανα για open GL, CORE animation ... που να λέμε ξανά ότι ένα μακ με κατώτερη Κάρτα γραφικών αποδίδει καλύτερα από ένα πσ με ανώτερη κάρτα. πόσο λάθος είναι οι γραφίστες τελικά ανά το κόσμο που διαλέγουν μακ .. έτσι λοιπόν go vista ...
Δεν είπα κάτι για Vista. Είπα; Δεν νομίζω...
Οι Mac έχουν πολύ μεγάλη εγκατεστημένη βάση στον χώρο του DTP. Οπότε σε αυτούς τους γραφίστες προφανέστατα δεν χρειάζεται η Quadro. (Αυτή τη στιγμή σου γράφω από ένα πολύ παλιό laptop με Quadro. Αλήθεια υπήρξε ή θα υπάρξει ένα ανάλογο Mac
Παρατηρώ ότι αφού είδαμε ότι ούτε τους ταχύτερους επεξεργαστές έχουν τα Mac, ούτε πρώτα παίρνουν τα νέα μοντέλα πάντα, ούτε μπορούν να συναγωνιστούν τα PC στο θέμα της ισχύος, άρχισες μόνος σου να βάζεις λόγια στο στόμα μου και να τα ανασκευάζεις ειρωνευόμενος. Δεν μίλησα ποτέ για την Quadro, που είναι βέβαια κληρονομιά της harware συμβατότητας με τα PC, δεν είναι κάτι που αναπτύχθηκε από την Apple. Αλλά και πάλι δεν είναι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πανηγυρίζεις, γιατί το Precision T7400 παίρνει δύο. Και εκεί πίσω η Apple;:142:
Σε παρακαλώ θα μου δείξεις ένα επίσημο benchmark που να αποδικνύει ότι ένα Mac με κατώτερη κάρτα γραφικών, είναι καλύτερο από ένα PC; (Αν και η διατύπωση και μόνο δείχνει λάθος)
Δεν έχω καταλάβει γιατί έχετε φαγωθεί να λέτε και να λέτε, για να αποδείξετε τι;
Την καθολική υπεροχή του Mac; Πού και σε τι, συγκεκριμένα.
Στην ταχύτητα; Στην αξιοπιστία; Στην υποστήριξη; Στην πληθώρα προγραμμάτων; Στην ευελιξία; Στις χαμηλές τιμές; Σε τι συγκεκριμένα υπερτερούν τα Mac;
συγνώμη με τι δουλεύεις το πσ σου ???????????????Δεν είπα κάτι για Vista. Είπα; Δεν νομίζω...