pc η mac τελικα για pro audio

Reaction score
8
Χα Χα Χα
Ετσι εχουν τα πραγματα ,γιαυτο κι'εγω δεν προκειται ποτε να γινω mac-ακας

Reaction score
164
Φαντάζομαι μέχρι τώρα θα έχετε γίνει αδερφικοί φίλοι με την τεχνική υποστήριξη
Μπα.. τους φίλους μου δεν τος βπλέπω μια φορά στο εξάμην, και εάν...

Για την εποχη που λες τα πσ κλεγανε οποτε λογικο ηταν να ειναι κλειστα τα πραγματα στα μακ αν τουλαχιστον μιλας για 1990 - 98 .. αν μιλας για το G5 και για το οτι δεν εβρισκες ποντικι να δουλεψεις με αποτελεσμα να αφησεις την δουλεια σου τοτε τι να πω ... ναι εχεις δικιο τα πσ ειναι το μελλον
Δεν καταλαβαίνω τη ειρωνία... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις δικές ΣΟΥ επιλογές. Σου ανέφερα ένα γεγονός. Αν μια εταιρία σε κάνει να χάσεις μερικά εκατομμύρια δραχμές, δεν την εμπιστεύεσαι πάλι. Εκτός αν παίζεις με τη δουλειά σου.

Προσωπικά στο στούντιο μου έχω μόνο γνήσιες εφαρμογές γιατί σέβομαι ότι μου δίνει λεφτά. αλλά έχω και τα πειρατικά για φίλους ερασιτέχνες και χομπιστες και λέω με υπογραφή ότι για αυτόν που θέλει πειρατεία υπάρχουν όλα και τα πάντα...
Μέχρι και τις γραμματοσειρές έχουμε original... Όταν λέμε ότι βρίσκεις τα πάντα, δεν εννοούμε μόνο τα πειρατικά

ακόμα σε άρθρο του PC WORD υπάρχει δοκιμαστικό τα Vista απέδωσαν πολύ καλύτερα σε MAC .. από το αντίστοιχο πσ ..
αλλά αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι ότι το λειτουργικό κάνει την διαφορά
Ποιό είναι το αντίστοιχο PC; Συγκεκριμένα... Γιατί κάθε φορα συγκρίνουμε ό,τι μας συμφέρει..

Διαβαστε λιγο το ξενο τυπο και τα σχολια απο τους χρηστες και θα καταλαβαιτε την παγοσμια αποτυχια των Vista .. όλοι κάνουν DOWNgrade apo Vista se XP.. άντε να σας σωσει κανενα καινουριο λειτουργικο αλλα με την παραδωση των XP θα περιμεντε γυρο στα 5-6 χρονακια καλο κουράγιο..
Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...

μήπως να σταματήσουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για τις επιλογές μας?
Όταν η επιλογή είναι συνειδητή, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, γιατί δεν χρειάζτεται να πείσεις καινένα για τίποτα. Φτάνει που ξέρεις εσύ...
Δικαιολογίες χρειάζονται όταν σώνει και καλά "τα δικό μου Χ τα κάνει όλα καλύτερα". Εϊσαι εντάξει με τα Mac σου; Μπράβο σου.

Reaction score
0

Δεν καταλαβαίνω τη ειρωνία... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασπαστούμε τις δικές ΣΟΥ επιλογές. Σου ανέφερα ένα γεγονός. Αν μια εταιρία σε κάνει να χάσεις μερικά εκατομμύρια δραχμές, δεν την εμπιστεύεσαι πάλι. Εκτός αν παίζεις με τη δουλειά σου.

Μέχρι και τις γραμματοσειρές έχουμε original... Όταν λέμε ότι βρίσκεις τα πάντα, δεν εννοούμε μόνο τα πειρατικά

Ποιό είναι το αντίστοιχο PC; Συγκεκριμένα... Γιατί κάθε φορα συγκρίνουμε ό,τι μας συμφέρει..
Ναι best notebook (με vista)... καθός η Intel δίνει με προτερεότιτα τους νέους (γρήγορους) CPU στην Apple.
Ξεχνάς όσα έχουν περάσειοι Mac με ασυμβατότητες μεταξύ λειτουργικών, όσα έχουν περάσει με τις εκδόσεις σε διάφορες γλώσσες...
Για τα περισσότερα απο αυτά φταίει η Μ$ :141:

Reaction score
164
Ναι best notebook (με vista)... καθός η Intel δίνει με προτερεότιτα τους νέους (γρήγορους) CPU στην Apple.
Ζήτησα συγκεκριμένο configuration. Και αν πάμε σε "best" ανεξαρτήτως κόστους, τα Mac είναι πολύ πίσω...

Για τα περισσότερα απο αυτά φταίει η Μ$ :141:
Α, νόμιζα ότι φταίει ο ΟΤΕ.... :142:

Reaction score
0
Gamoto… βαριόμουν να ψάξω… άλλα ορίστε έψαξα…
http://laughingsquid.com/pc-world-fastest-vista-laptop-an-apple-macbook-pro/

http://scissormonkey.wordpress.com/2007/10/30/for-best-vista-performance-buy-an-apple-macbook-pro/

http://www.pcworld.com/article/id,136649-page,3-c,notebooks/article.html

(επίσης σου λέω και ένα μυστικό… η apple παίρνει πρώτη τους βαρβάτους xeon για τα μεγάλα mac … σσσσσσς! Μην το πεις πουθενά)

O OTEs δεν φταίει… το τι έκανε η M$ (και κάποτε λίγο και η IBM) με τα greek fonts ανήκει στην ιστορία ευτυχώς αλλά τα αποτελέσματα του τα ζούμε καθημερινά ακόμα και σήμερα
Τι θές να δούμε windows greek 1253 ?
openGL vs DirectX ?
html?
Javascript?
Java?

EDIT: Α… και κάτι που ξέχασα… μήπως ο λεπτός mac είχε επεξεργαστή που δεν είχε ξαναδεί κανένας άλλος στην αγορά?

Reaction score
164
Αν διαβάζω καλά, μιλάει για τα laptops που έχουν δοκιμάσει. Αν σου βρω κάποιο συντριπτικά ταχύτερο, θα είμαστε οκ;

(επίσης σου λέω και ένα μυστικό… η apple παίρνει πρώτη τους βαρβάτους xeon για τα μεγάλα mac … σσσσσσς! Μην το πεις πουθενά)
Φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

openGL vs DirectX ?
Ναι... και περίμεναν από τις μικρές κάρτες γραφείου των PC για να κάνουν δουλειά... :142:

EDIT: Α… και κάτι που ξέχασα… μήπως ο λεπτός mac είχε επεξεργαστή που δεν είχε ξαναδεί κανένας άλλος στην αγορά?
Όπως και ελλείψεις που πάλι δεν έχει καμία συσκευή στην αγορά. Και μετά από λίγο καιρό τον ίδιο επεξαργαστη τον είχαν όλοι....

Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας... Αν εσύ πιστεύεις ό τα Mac είναι ό,τι καλύτερο, είσαι εντάξει.
Άσε εμάς με τα παλιο-PC μας...

dm~

Reaction score
0

Όταν η επιλογή είναι συνειδητή, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, γιατί δεν χρειάζτεται να πείσεις καινένα για τίποτα. Φτάνει που ξέρεις εσύ...
Δικαιολογίες χρειάζονται όταν σώνει και καλά "τα δικό μου Χ τα κάνει όλα καλύτερα". Εϊσαι εντάξει με τα Mac σου; Μπράβο σου.
Συγνώμη καμία ειρωνεία.. και με όλο το σεβασμό το παράδειγμά που σε έκανε να χάσει λεφτά είναι το καλύτερο παράδειγμα του ότι η δεν γνώριζες δεν ρώταγες. (το ίδιο ισχύει για το recovery software)

εγώ δεν είπα ότι πρέπει να υιοθετηθούν οι απόψεις μου , απλά είμαι επαγγελματίας και λέω τις εμπειρίες μου. σε ένα ποστ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΉΧΟ.. άσχετα που και για καθημερινή χρήση πάλι μακ θα ψήφιζα για την προστασία της υγείας μου και της αισθητικής μου. (κάτι το οποίο είναι καθαρά προσωπικό για τον καθένα)

όταν είσαι οκ με την επιλογή σου κανένας δεν θα σου πει τίποτα ούτε καν έχει το δικαίωμά να το κάνει.. όταν όμως εναντιώνεσαι σε κάτι το οποίο δεν έχεις γνώση τότε έχουμε όλοι το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας..

και αυτό γιατί οι υποτιθέμενοι λόγοι σου που σε έκαναν να χάσεις λεφτά και να κάνεις τα G5 σκαμπό εεε συγνώμη άλλα καμία σχέση με την πραγματικότητα.. με κάνει να σκέφτομαι ότι έχεις το χώρο με τα πιο όμορφα καθίσματα και τον πιο άσχημο υπολογιστή..:139:

δεν συγκρίνουμε οτι θέλουμε η οτι μας συμφέρει .. ισα ισα δεν μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε. έχεις οτι έχεις κάνεις την δουλειά σου και καλά κάνεις .. όταν ΟΜΩΣ λες πράγματα που δεν γνωρίζεις τότε εσύ λες ότι σε συμφέρει..

Έχω στο στούντιο μου αρκετά μακ εκ των οποίων ο ένας αγοράστηκε το 2002 .. είναι ένας dual 1Ghz mirror door 6 ετών... με συνεχόμενες αναβαθμίσεις από μακ 9 σε χ 10.5 και δουλεύει το ίδιο συγχρονίζει όσα κανάλια ήχου αντέχουν οι σκληροί με βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα. κάνει start up σε 40 δεύτερα και δουλεύεις αμέσως χωρίς να περιμένεις όλα τα κάτω δεξιά παραθυράκια να ανοίξουν και να τα κλείνεις ενα ενα. δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξέρει τι θα πει γιατρός η σέρβις.. και είναι τουλάχιστον 8 ώρες την μέρα ανοιχτός να βασανίζει σκληρούς δίσκους ....το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μου μακ , 4 στο σύνολο για να μην πεις ότι έτυχε (απλά πέτυχε)..
σε αντίθεση με το δικό σου εξάμηνο εεεε υπάρχει μια διάφορα..

και σίγουρα δεν παίζω με την δουλειά μου από ότι φαίνεται ...

dm~

Reaction score
0

Αν διαβάζω καλά, μιλάει για τα laptops που έχουν δοκιμάσει. Αν σου βρω κάποιο συντριπτικά ταχύτερο, θα είμαστε οκ;

Ναι... και περίμεναν από τις μικρές κάρτες γραφείου των PC για να κάνουν δουλειά... :142:

Όπως και ελλείψεις που πάλι δεν έχει καμία συσκευή στην αγορά. Και μετά από λίγο καιρό τον ίδιο επεξαργαστη τον είχαν όλοι....

Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας... Αν εσύ πιστεύεις ό τα Mac είναι ό,τι καλύτερο, είσαι εντάξει.

||Φυσικά καταλαβαίνεις ότι αυτό, αν ισχύει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

γιατί πια θα είναι η διαφορά ?????????????????????????

δεν ξέρω αν ισχύει, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει σχετικό λινκ), αλλά ξαναλέω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στο λειτουργικό κάτι το οποίο υποστηρίζω απο την αρχή .. και πιο αργοί να ήτανε οι μακ πάλι θα ειχε διαφορά λόγο λειτουργικού...

||Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας... Αν εσύ πιστεύεις ό τα Mac είναι ό,τι καλύτερο, είσαι εντάξει.
||Άσε εμάς με τα παλιο-PC μας...

δεν είπα ποτέ όχι ,, αλλά δεν λέμε ότι δεν γνωρίζουμε

φιλικά πάντα

Reaction score
0
Φίλτατε, ταχύτερο σε τι? Θες να δούμε κάνα sli? Δεν ξέρω τι θές να αποδείξεις στο κάτω κάτω. Έτσι είχαν τα πράγματα και έγιναν και πρωτοσέλιδο εκείνη την περίοδο. Αλήθεια δεν το είχες δει το θέμα πουθενά? Εντύπωση μου κάνει γιατί είχε βουίξει ο τόπος. Ακόμα και το wiredτο είχε στα highlightsτης περσινής χρονιάς.

Αλλά γενικά δεν ξέρω γιατί να παραβγούμε? Εκείνη την περίοδο η Appleείχε πιο γρήγορους επεξεργαστές από την Intelαπό ότι ο ανταγωνισμός .-
Το ίδιο συμβαίνει και με τους xeonπου πρωτοφόρεσαν οι MacPro.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Εμπορική συνεργασία είναι της Intelμε την Apple. Δεν είναι κακό. Δίνει τους ταχύτερους επεξεργαστές ο ένας και το prestigeη Apple.
Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά… τους πρωτοφόρεσαν οι λεπτοί macκαι όλοι έψαχναν να βρουν πληροφορίες για τον επεξεργαστή (λ.χ. anandtechμε σενάρια και αναλύσεις).

Εδώ δεν διαφωνώ.
Εδώ δεν διαφωνώ για την δύναμη.
Αλλά, μιας και με έκανες quoteεκεί μιλούσα για stanadardsκαι το ρόλο της M$... Που δεν καταλαβαίνω γιατί την υπερασπίζεσαι?

Και εγώ PCέχω. (άσε που πλέον και τα applePCείναι)
Αλλά δεν είμαι ισοπεδωτικός όπως εσύ. Τα του καίσαρα στον καίσαρα πως το λένε αυτό.
Δίκαιοι και όχι με παρωπίδες και στρατόπεδα.

Πάντως οι appleέχουν πολύ καλά προϊόντα αυτή την περίοδο – πάντα συγκρίσιμα με εταιρίες όπως HP, IBM, DELL, etc.

dm~

Reaction score
0
Gamoto… βαριόμουν να ψάξω… άλλα ορίστε έψαξα…
http://laughingsquid.com/pc-world-fastest-vista-laptop-an-apple-macbook-pro/

http://scissormonkey.wordpress.com/2007/10/30/for-best-vista-performance-buy-an-apple-macbook-pro/

http://www.pcworld.com/article/id,136649-page,3-c,notebooks/article.html

O OTEs δεν φταίει… το τι έκανε η M$ (και κάποτε λίγο και η IBM) με τα greek fonts ανήκει στην ιστορία ευτυχώς αλλά τα αποτελέσματα του τα ζούμε καθημερινά ακόμα και σήμερα
Τι θές να δούμε windows greek 1253 ?
openGL vs DirectX ?
html?
Javascript?
Java?

συμπληρώνω στον tmjuju μια που έχουμε ξεφύγει από το προ ήχο.

Πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και για html? και όλους τους χαζούς κώδικές που πρέπει να γράφουμε για τις παλαιότερες εκδώσεις του ΙΕ..

openGL vs DirectX εδώ είναι τα ωραία ... δεν έχω κανένα πρόβλημα να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε max / msp /jitter (www.cycling74.com) με real time τρισδιάστατες αναλύσεις και συντεταγμένες .. και να τα συγκρίνουμε.. τώρα που από το 2005 και μετά το μαχ είναι και σε πσ ..

Java? να το δισκολεψουμε ? να δινουμε στο παραπάνω εντολές απο Java και ξανα πισω στο Processing ? να φτιάχνουμε και εσωτερικό δίκτυο και ένα εξωτερικό ?

δα δούμε πιο θα χάσει τις εντολές ?

Javascript? flash σε πς ? οκ γιατί όχι αλλά εγώ δεν έχω δει κάποια διαφορά μεταξύ τους .. πέρα από προσωπική άποψη οτι μου αρέσει πιο πολύ σε μακ το περιβάλλον... ακόμα και πέρα από συνηθισμένα go to and.... και ολόκληρο νόμο της φυσικής να βάλεις δεν έχω παρατηρήσει κάτι ...

Reaction score
0
συμπληρώνω στον tmjuju μια που έχουμε ξεφύγει από το προ ήχο.

Πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και για html? και όλους τους χαζούς κώδικές που πρέπει να γράφουμε για τις παλαιότερες εκδώσεις του ΙΕ..

openGL vs DirectX εδώ είναι τα ωραία ... δεν έχω κανένα πρόβλημα να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε max / msp /jitter (www.cycling74.com) με real time τρισδιάστατες αναλύσεις και συντεταγμένες .. και να τα συγκρίνουμε.. τώρα που από το 2005 και μετά το μαχ είναι και σε πσ ..

Java? να το δισκολεψουμε ? να δινουμε στο παραπάνω εντολές απο Java και ξανα πισω στο Processing ? να φτιάχνουμε και εσωτερικό δίκτυο και ένα εξωτερικό ?

δα δούμε πιο θα χάσει τις εντολές ?

Javascript? flash σε πς ? οκ γιατί όχι αλλά εγώ δεν έχω δει κάποια διαφορά μεταξύ τους .. πέρα από προσωπική άποψη οτι μου αρέσει πιο πολύ σε μακ το περιβάλλον... ακόμα και πέρα από συνηθισμένα go to and.... και ολόκληρο νόμο της φυσικής να βάλεις δεν έχω παρατηρήσει κάτι ...
εχμμ... εδώ συζήταγα για standards + deviations.. νομίζω το πας δύο βήματα πιο κάτω :)
Γενικά πάντως κάθε σχολή έχει τα δικά της.
Δυστυχώς τα standards είτε είναι open – στην οποία όλοι κερδίζουμε
Είτε δεν είναι – με αποτέλεσμα κάποιο άλλοι να κερδίζουνε και όχι εμείς ως καταναλωτές.

Reaction score
164
Συγνώμη καμία ειρωνεία.. και με όλο το σεβασμό το παράδειγμά που σε έκανε να χάσει λεφτά είναι το καλύτερο παράδειγμα του ότι η δεν γνώριζες δεν ρώταγες. (το ίδιο ισχύει για το recovery software)
Προφανέστατα δεν διάβασες τι είχα πάθει, γι' αυτό και λες ότι δεν γνώριζα, δεν ρώταγα και για recovery...

όταν είσαι οκ με την επιλογή σου κανένας δεν θα σου πει τίποτα ούτε καν έχει το δικαίωμά να το κάνει.. όταν όμως εναντιώνεσαι σε κάτι το οποίο δεν έχεις γνώση τότε έχουμε όλοι το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας..
Μάλλον. έβγαλες λάθο συμπέρασμα για το ότι δεν έχω γνώση.

και αυτό γιατί οι υποτιθέμενοι λόγοι σου που σε έκαναν να χάσεις λεφτά και να κάνεις τα G5 σκαμπό εεε συγνώμη άλλα καμία σχέση με την πραγματικότητα.. με κάνει να σκέφτομαι ότι έχεις το χώρο με τα πιο όμορφα καθίσματα και τον πιο άσχημο υπολογιστή..:139:
Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα το ότι δεν είχαν αρκετές PCI και δεν είχαμε καμία εναλλακτική, κάτι αυτονόητο σε PC; Οκ...

δεν συγκρίνουμε οτι θέλουμε η οτι μας συμφέρει .. ισα ισα δεν μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε. έχεις οτι έχεις κάνεις την δουλειά σου και καλά κάνεις .. όταν ΟΜΩΣ λες πράγματα που δεν γνωρίζεις τότε εσύ λες ότι σε συμφέρει..
Μάλιστα... Τι ακριβώς είπα ότι δεν γνωρίζω;

Έχω στο στούντιο μου αρκετά μακ εκ των οποίων ο ένας αγοράστηκε το 2002 .. είναι ένας dual 1Ghz mirror door 6 ετών... με συνεχόμενες αναβαθμίσεις από μακ 9 σε χ 10.5 και δουλεύει το ίδιο συγχρονίζει όσα κανάλια ήχου αντέχουν οι σκληροί με βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα. κάνει start up σε 40 δεύτερα και δουλεύεις αμέσως χωρίς να περιμένεις όλα τα κάτω δεξιά παραθυράκια να ανοίξουν και να τα κλείνεις ενα ενα. δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξέρει τι θα πει γιατρός η σρβις.. και είναι τουλάχιστον 8 ώρες την μέρα ανοιχτός να βασανίζει σκληρούς δίσκους ....το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μου μακ , 4 στο σύνολο για να μην πεις ότι έτυχε (απλά πέτυχε)..
σε αντίθεση με το δικό σου εξάμηνο εεεε υπάρχει μια διάφορα..

και σίγουρα δεν παίζω με την δουλειά μου από ότι φαίνεται ...
Αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις είναι διακοπές για τις δικές μου συνθήκες εργασίας. Τελευταία φορά πριν κανένα χρόνο που είχαμε πρόβλημα ήταν με ένα τροφοδοτικό που παρέδωσε το πνεύμα. Χρονος αποκατάστασης; Γύρω στη μία ώρα. Αν είχα Mac, δεν ξέρω καν τι θα γινόταν....

Φίλτατε, ταχύτερο σε τι? Θες να δούμε κάνα sli? Δεν ξέρω τι θές να αποδείξεις στο κάτω κάτω. Έτσι είχαν τα πράγματα και έγιναν και πρωτοσέλιδο εκείνη την περίοδο. Αλήθεια δεν το είχες δει το θέμα πουθενά? Εντύπωση μου κάνει γιατί είχε βουίξει ο τόπος. Ακόμα και το wiredτο είχε στα highlightsτης περσινής χρονιάς.
Δεν θυμάμαι να είχε βουίξει κανένας κόσμος, και δεν μένω και στο βουνό... Δεν είδα και κανένα σοβαρό τεστ. Δύο αράδες, και αυτό ήταν όλο. Γενικολογίες και αοριστολογίες. Δείξε μου ένα οποιοδήποτε Mac, να σου δείξω ένα γρηγορότερο PC.

Δεν είμαι καθόλου ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσει κάποιος από Mac σε PC ή το αντίστροφο. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει υποστηριξη στα Mac. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι τα PC είναι πιο γρήγορα σε hardware. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι και τα δύο είναι εξίσου αξιόπιστα ή αναξιόπιστα. Κάποτε δούλευα σε Mac και άλλαξα, κυρίως λόγω έλλειψης υποστήριξης και μηδενικής ευελιξίας όσο αφορά το hardware. Λόγω έλλειψης συγκεκριμένων software δεν επιστρέφω πια σε Mac.
Άλλος θέλει να μας πείσει για τα αντίθετα...

Reaction score
0
Δεν θυμάμαι να είχε βουίξει κανένας κόσμος, και δεν μένω και στο βουνό... Δεν είδα και κανένα σοβαρό τεστ. Δύο αράδες, και αυτό ήταν όλο. Γενικολογίες και αοριστολογίες. Δείξε μου ένα οποιοδήποτε Mac, να σου δείξω ένα γρηγορότερο PC.

Δεν είμαι καθόλου ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσει κάποιος από Mac σε PC ή το αντίστροφο. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι δεν υπάρχει υποστηριξη στα Mac. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι τα PC είναι πιο γρήγορα σε hardware. Δεν είμαι ισοπεδωτικός όταν λέω ότι και τα δύο είναι εξίσου αξιόπιστα ή αναξιόπιστα. Κάποτε δούλευα σε Mac και άλλαξα, κυρίως λόγω έλλειψης υποστήριξης και μηδενικής ευελιξίας όσο αφορά το hardware. Λόγω έλλειψης συγκεκριμένων software δεν επιστρέφω πια σε Mac.
Ουφ πάλι με βάζεις να ψάξω…
http://www.avsite.gr/vb/newreply.php?do=newreply&p=699862 εδώ πάντως είχε για όλα τα Notebooks αναλυτικά το fullreview. Και παίρνει το βραβείο fastest… τώρα που τα είδες τα γενικόλογα… άρα όχι δεν είδα… δεν πρόσεξα να λές.

Σε laptop:
http://www.apple.com/macbookpro/performance.html εδώ αναφέρει για μέχρι 2.8 core 2 duo. Πιο γρήγορος δεν πρέπει να υπάρχει από intel (για λαπτοπ).
(σε laptopCPUή Intelκυριαρχεί αυτή την περίοδο).

Σε 2Sworkstation
Omacproπαίρνει τους πιο γρήγορους xeon.- (http://www.apple.com/macpro/) up to 3.2
(σε 2Sαυτή την περίοδο χάνει η AMD, ενώ και λύσειs 2Sworkstationσε power6 είναι πολύ εξεζητημένες, άλλο ανταγωνισμό δεν ξέρω να υπάρχει καθώς το Niagaraσε workstationδεν το έχω δεί)

Τα παραπάνω μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου :) Αλλά αρκετά αργότερα από ότι να σου τα στείλει η apple. Το ίδιο συμβαίνει με τους περισσότερους Tier1 όπως ΙΒΜ/HP/Dell.

Να το επαναλάβω… Είπαμε… η Intelδίνει τους γρήγορους να πρωτοφορεθούν σε apple.- Μετά ακολουθούν οι άλλοι.

Και εγώ μπορώ να σου φτιάξω ότι θές… αλλά με καθυστέρηση στα CPUsκατά κάποιους μήνες.

Για αυτό σου λέω… που θες να καταλήξεις? Η δύναμη δεν τους λείπει. Το supportναι, τους λείπει, αλλά μη θεωρείς και τους άλλους Tier1 τέλειους στο support. Εδώ έχει καεί κοσμάκης με SuperDome / bladesκαι δε συμμαζεύεται.\

Αλλά έτσι από περιέργεια και για να γίνουμε και λίγο εποικοδομητικοί:
Ποιο θα έλεγες κορυφαίο laptopκαι ποιο 2Sworkstation?

dm~

Reaction score
0
Προφανέστατα δεν διάβασες τι είχα πάθει, γι' αυτό και λες ότι δεν γνώριζα, δεν ρώταγα και για recovery...

Μάλλον. έβγαλες λάθο συμπέρασμα για το ότι δεν έχω γνώση.

Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα το ότι δεν είχαν αρκετές PCI και δεν είχαμε καμία εναλλακτική, κάτι αυτονόητο σε PC; Οκ...

Μάλιστα... Τι ακριβώς είπα ότι δεν γνωρίζω;

Αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις είναι διακοπές για τις δικές μου συνθήκες εργασίας. Τελευταία φορά πριν κανένα χρόνο που είχαμε πρόβλημα ήταν με ένα τροφοδοτικό που παρέδωσε το πνεύμα. Χρονος αποκατάστασης; Γύρω στη μία ώρα. Αν είχα Mac, δεν ξέρω καν τι θα γινόταν....

δεν πάω να σε πείσω για κάτι ... είναι γνωστό ότι ο λόγος που έχεις η είχες περιορισμένα pci ήταν ακριβός για μην χαλάς τα τροφοδοτικά με υπερφόρτωση. είχες ένα υπολογιστή που σου έλεγε ότι αυτό που προσφέρω είναι ασφαλές. τώρα ένας επαγγελματίας που θέλει να βάλει ένα σωρό pci εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε την λύση της http://www.magma.com/ ακόμα και πσ ... γιατί έτσι σου παρέχετε περισσότερη ασφάλεια και αυτό για να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους .

αν σου είναι οκ το πσ κανένα πρόβλημα δεν προσπαθώ να σου αλλάξω καμία γνώμη ..

Reaction score
164
Ενας-ένας...
-Λίγα PCI για να μην χαλάει το τροφοδοτικό; Μάλιστα... Πώς θα σου φαινόταν να έβαζαν μεγαλύτερο τροφοδοτικό αντί να έκοβαν τις PCΙ; Αν είχα εναλλακτική από άλλη εταιρία δεν θα με πείραζε. Αλλά έτσι μένεις εγκλωβισμένος στα τερτίπια της Apple. Expansion box δεν βάλαμε γιατί κανένας δεν μας εγγυόταν ότι θα δούλευε απροβλημάτιστα το setup.
Επιπλέον, οι κάρτες έβρισκαν στη cpu. Από μία εταιρία που απευθύνεται σε επαγελατίες, θα περίμενα πιο σοβαρή αντιμετώπιση.
-Σε laptop, η Dell έχει μηχάνημα με Core 2 Duo Extreme X9000/2.8.
H Apple σύμφωνα με το
http://www.apple.com/macbookpro/specs.html
φτάνει έως Core 2 Duo 2.6. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μάλλον το Dell είναι γρηγορότερο.
-Σε desktop, η Dell πάλι έχει σταθμό εργασίας με τον ίδιο
επεξεργαστή των Mac. Από εκεί και πέρα, πάλι βλέπω πολλές διαφορές, ιδίως στην κάρτα γραφικών που τις χωρίζει το χάος, υπέρ του Dell...
Όλα αυτά, χωρίς να τα φτιάξω μόνος μου, έτοιμα, και με ασύγκριτη υποστήριξη.
-Κορυφαίο laptop με μια γρήγορη ματιά, Dell Μ6300 (Core 2 Duo Xtreme/2.8, 8gb ram, Nvidia Quadro FX 1600M, 32GB SSD HD, οθόνη 1920Χ1080).
Workstation, πάλι Dell Precision, και βάλε ό,τι τραβάει η ορεξή σου.

dm~

Reaction score
0
Ενας-ένας...
-Λίγα PCI για να μην χαλάει το τροφοδοτικό; Μάλιστα... Πώς θα σου φαινόταν να έβαζαν μεγαλύτερο τροφοδοτικό αντί να έκοβαν τις PCΙ; Αν είχα εναλλακτική από άλλη εταιρία δεν θα με πείραζε. Αλλά έτσι μένεις εγκλωβισμένος στα τερτίπια της Apple. Expansion box δεν βάλαμε γιατί κανένας δεν μας εγγυόταν ότι θα δούλευε απροβλημάτιστα το setup.
Επιπλέον, οι κάρτες έβρισκαν στη cpu. Από μία εταιρία που απευθύνεται σε επαγελατίες, θα περίμενα πιο σοβαρή αντιμετώπιση.
-Σε laptop, η Dell έχει μηχάνημα με Core 2 Duo Extreme X9000/2.8.
H Apple σύμφωνα με το
http://www.apple.com/macbookpro/specs.html
φτάνει έως Core 2 Duo 2.6. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μάλλον το Dell είναι γρηγορότερο.
-Σε desktop, η Dell πάλι έχει σταθμό εργασίας με τον ίδιο
επεξεργαστή των Mac. Από εκεί και πέρα, πάλι βλέπω πολλές διαφορές, ιδίως στην κάρτα γραφικών που τις χωρίζει το χάος, υπέρ του Dell...
Όλα αυτά, χωρίς να τα φτιάξω μόνος μου, έτοιμα, και με ασύγκριτη υποστήριξη.
-Κορυφαίο laptop με μια γρήγορη ματιά, Dell Μ6300 (Core 2 Duo Xtreme/2.8, 8gb ram, Nvidia Quadro FX 1600M, 32GB SSD HD, οθόνη 1920Χ1080).
Workstation, πάλι Dell Precision, και βάλε ό,τι τραβάει η ορεξή σου.
go vista :111: δεν μπορώ να λέω συνέχεια για τις διάφορες στο λειτουργικό και στα γραφικά ... αν είσαι οκ τότε καλός...

αυτό που ξέρω ότι και την NVIDIA Quadro FX 5600 1.5GB των μακπρο σκαρτη θα την βγάλεις .. που να λεμε ξανα για open GL, CORE animation ... που να λέμε ξανά ότι ένα μακ με κατώτερη Κάρτα γραφικών αποδίδει καλύτερα από ένα πσ με ανώτερη κάρτα. πόσο λάθος είναι οι γραφίστες τελικά ανά το κόσμο που διαλέγουν μακ .. έτσι λοιπόν go vista ...

Reaction score
164
go vista :111: δεν μπορώ να λέω συνέχεια για τις διάφορες στο λειτουργικό και στα γραφικά ... αν είσαι οκ τότε καλός...

αυτό που ξέρω ότι και την NVIDIA Quadro FX 5600 1.5GB των μακπρο σκαρτη θα την βγάλεις .. που να λεμε ξανα για open GL, CORE animation ... που να λέμε ξανά ότι ένα μακ με κατώτερη Κάρτα γραφικών αποδίδει καλύτερα από ένα πσ με ανώτερη κάρτα. πόσο λάθος είναι οι γραφίστες τελικά ανά το κόσμο που διαλέγουν μακ .. έτσι λοιπόν go vista ...
Δεν είπα κάτι για Vista. Είπα; Δεν νομίζω...
Οι Mac έχουν πολύ μεγάλη εγκατεστημένη βάση στον χώρο του DTP. Οπότε σε αυτούς τους γραφίστες προφανέστατα δεν χρειάζεται η Quadro. (Αυτή τη στιγμή σου γράφω από ένα πολύ παλιό laptop με Quadro. Αλήθεια υπήρξε ή θα υπάρξει ένα ανάλογο Mac;)
Παρατηρώ ότι αφού είδαμε ότι ούτε τους ταχύτερους επεξεργαστές έχουν τα Mac, ούτε πρώτα παίρνουν τα νέα μοντέλα πάντα, ούτε μπορούν να συναγωνιστούν τα PC στο θέμα της ισχύος, άρχισες μόνος σου να βάζεις λόγια στο στόμα μου και να τα ανασκευάζεις ειρωνευόμενος. Δεν μίλησα ποτέ για την Quadro, που είναι βέβαια κληρονομιά της harware συμβατότητας με τα PC, δεν είναι κάτι που αναπτύχθηκε από την Apple. Αλλά και πάλι δεν είναι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πανηγυρίζεις, γιατί το Precision T7400 παίρνει δύο. Και εκεί πίσω η Apple;:142:
Σε παρακαλώ θα μου δείξεις ένα επίσημο benchmark που να αποδικνύει ότι ένα Mac με κατώτερη κάρτα γραφικών, είναι καλύτερο από ένα PC; (Αν και η διατύπωση και μόνο δείχνει λάθος)
Δεν έχω καταλάβει γιατί έχετε φαγωθεί να λέτε και να λέτε, για να αποδείξετε τι;
Την καθολική υπεροχή του Mac; Πού και σε τι, συγκεκριμένα.
Στην ταχύτητα; Στην αξιοπιστία; Στην υποστήριξη; Στην πληθώρα προγραμμάτων; Στην ευελιξία; Στις χαμηλές τιμές; Σε τι συγκεκριμένα υπερτερούν τα Mac;

dm~

Reaction score
0
Δεν είπα κάτι για Vista. Είπα; Δεν νομίζω...
Οι Mac έχουν πολύ μεγάλη εγκατεστημένη βάση στον χώρο του DTP. Οπότε σε αυτούς τους γραφίστες προφανέστατα δεν χρειάζεται η Quadro. (Αυτή τη στιγμή σου γράφω από ένα πολύ παλιό laptop με Quadro. Αλήθεια υπήρξε ή θα υπάρξει ένα ανάλογο Mac;)
Παρατηρώ ότι αφού είδαμε ότι ούτε τους ταχύτερους επεξεργαστές έχουν τα Mac, ούτε πρώτα παίρνουν τα νέα μοντέλα πάντα, ούτε μπορούν να συναγωνιστούν τα PC στο θέμα της ισχύος, άρχισες μόνος σου να βάζεις λόγια στο στόμα μου και να τα ανασκευάζεις ειρωνευόμενος. Δεν μίλησα ποτέ για την Quadro, που είναι βέβαια κληρονομιά της harware συμβατότητας με τα PC, δεν είναι κάτι που αναπτύχθηκε από την Apple. Αλλά και πάλι δεν είναι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πανηγυρίζεις, γιατί το Precision T7400 παίρνει δύο. Και εκεί πίσω η Apple;:142:
Σε παρακαλώ θα μου δείξεις ένα επίσημο benchmark που να αποδικνύει ότι ένα Mac με κατώτερη κάρτα γραφικών, είναι καλύτερο από ένα PC; (Αν και η διατύπωση και μόνο δείχνει λάθος)
Δεν έχω καταλάβει γιατί έχετε φαγωθεί να λέτε και να λέτε, για να αποδείξετε τι;
Την καθολική υπεροχή του Mac; Πού και σε τι, συγκεκριμένα.
Στην ταχύτητα; Στην αξιοπιστία; Στην υποστήριξη; Στην πληθώρα προγραμμάτων; Στην ευελιξία; Στις χαμηλές τιμές; Σε τι συγκεκριμένα υπερτερούν τα Mac;

επεισης μπορεις να βαλεις και αλλες καρτες στα μακ ..
να πω όμως ότι δεν έχω σκοπό να ειρωνευτω κανένα και συγνώμη αν κάτι στο απρόσωπο λόγο βγήκε έτσι ..

όσο για τα βιστα τι δεν είπες τίποτα αφού επιμένω να σου λέω για την διαφορά του και την καλύτερη διαχείριση των πόρων του υπολογιστή ... είναι Λίνουξ σε πιο όμορφο κουστούμι .. τα βίτσα είναι μια κακή αντιγραφή των μακ οσ Χ. από την αρχή ήταν αντιγραφή. Οι δυο κατασκευαστές υποτίθεται ήταν φίλοι.

Λες συνεχεια για την υποστυριξη της rainbow και καλα δεν μπορουμε να διαφονισουμε σε αυτο εχεις δικιο ... αλλα δοκιμασες ποτε την system graph, h tin Best Office Solution , fagoto ktl ?

και να ξεκαθαρίσουμε κάτι ποτέ μα ποτέ καμία εταιρία όπως η Intel, IBM, Motorolla, Nvidia, ktl δεν άνηκε σε κάποιον από τους δυο .. αυτοί βγάζουν προϊόντα και όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει βγάζει οδηγούς και τέρμα..

σε ολη αυτη την συζυτηση που ισως μας βγηκε και λιγο εντονοτερα
εχουν υπαρξη πολλα λινκ σχετικα με ταχυτητες που δεν μπορουμε να τα αρνιθουμε..

||Σε παρακαλώ θα μου δείξεις ένα επίσημο benchmark που να
||αποδικνύει ότι ένα Mac με κατώτερη κάρτα γραφικών, είναι
||καλύτερο από ένα PC;

""In particular color calibration and WYSIWYG issues are often thought to have been dealt with more favorably on Macs than PCs.""

http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4258725.html?page=1

||Δεν έχω καταλάβει γιατί έχετε φαγωθεί να λέτε και να λέτε, για ||να αποδείξετε τι;
||Την καθολική υπεροχή του Mac; Πού και σε τι, συγκεκριμένα.

||Στις χαμηλές τιμές; ||Στην ταχύτητα;

γιατι τα μακ ειναι ακριβά νομίζεις για αυτα που προσφέρουν ?

http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4258725.html?page=2

ακομα ενα θεμα ιδιας τιμής

http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4258725.html?page=3

||Στην ευελιξία;

"" We even tested Vista on the Macs using Apple’s platform-switching Boot Camp software—and found that both Apple computers ran Vista faster than our PCs did. """

""Simply put, Vista proved to be a more sluggish operating system than Leopard. Our PCs installed some software faster, but in general they were slower in our time trials. Plus, both PCs showed weaker performance on third-party benchmarks than the Macs. ""

το λινκ εδω

http://www.popularmechanics.com/technology/reviews/4258725.html?page=4

|| Στην πληθώρα προγραμμάτων;
αυτό το εξαντλήσαμε υπάρχουν και περισσότερα

||Στην υποστήριξη;

αν παρακάμψουμε την rainbow ναι οι άλλοι τα καταφέρνουν μια χαρά (όχι ότι δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε applestore)

||Σε τι συγκεκριμένα υπερτερούν τα Mac;

σε όλα !!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members