pc η mac τελικα για pro audio

Reaction score
12
Tι κανεις μπαρμπα κουκια σπερνω ψαχνω κ αμα λαχει ψιλους στ'αχυρα...

Σοβαρες διαφορες κατ εμε δεν υπαρχουν εχω περασει απο πολλα studios τα οποια εχουν και τα 2 οπως και πολοι γνωστοι(πχ πολυ καλος φιλος ηχολυπτης στο ιεκ του δουλευει mac στο σπιτι nuendo where is the big deal?)!Τωρα τι λεμε δεν ειναι κορυφαιο το Nuendo παμε καλα σε ενα καλοστημενο μηχανημα με φροντιδα δε παθαινει τπτ μεμονομενα περιστατικα παντα θα υπαρχουν win ειναι αυτα απο την αλλη τα mac με το Logic σκιζουν και δαυτα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
Δε σας κρυβω ομως οτι για pro work τα mac μου κανουν ενα κλικ παραπανω αλλα ειναι μιδαμινο πλεον για ολα τα υπολοιπα κολοκυθοπιτα και τα 2 γ@μανε ουτος η αλλος γιαυτο και υπαρχει ποικιλια για τα διαφορετικα γουστα

Reaction score
0
Τεσπα, χθες ήμουν λίγο απότομος… τώρα που τα ξαναδιαβάζω.
Το θέμα είναι ότι πλέον όλοι μας μπορούμε να προμηθευθούμε άπλετη υπολογιστική ισχύ και μάλιστα φθηνά.
Οι tier1 έχουν λύσεις και θεωρητικά support.
Βέβαια, εάν τα βάλουμε κάτω και αρχίσουμε τις ιδιοκατασκευές σίγουρα υπάρχει τρόπος να περιορίσουμε τα λεφτά.
Oι mac θεωρώ ότι είναι ακόμα καλά μηχανάκια και συγκεκριμένα μοντέλα της αξίζουν (λχ. Οι pro). Επίσεις πλέον είναι βασισμένα σε Intel όποτε και τα M$ λειτουργικά είναι επιλογή.
Τέλειο δεν υπάρχει. Καλύτερο σε σημεία υπάρχει.
Ο μάστορας λένε φαίνεται από τα εργαλεία του.
Με τον καιρό και χωρίς προκαταλήψεις η εργαλειοθήκη μας μπορεί να έχει και macOS και Vista ακόμα και Atari :)

Reaction score
164
Άκρη δεν βγαίνει με τα "often thought to have been dealt with more favorably on Macs than PCs", ούτε με τις τιμές, που με μία απλή βόλτα από Online καταστήματα βρίσκεις στα ίδια λεφτά επώνυμο PC με πολύ πιο δυνατό hardware, ούτε όσο αφορά την υποστήριξη, αν πρέπει να πληρώσεις εξτρά για να μην πέσεις στα χέρια της Rainbow και δεν βρίσκεις και εύκολα μόνος σου ανταλλακτικά...

Πάντως αν έπαιρνα αυτή τη στιγμή laptop θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά έναν Mac Pro. Η εμφάνισή του είναι όλα τα λεφτά...

Το θέμα είναι ότι τα δύο στρατόπεδα πλησιάζουν πολύ το ένα το άλλο. Τα Mac απέκτησαν το ίδιο hardware με τα PC και έχουν ξεφύγει από την εσωστρέφεια του παρελθόντος, και η συνεργασία μεταξύ τους γίνεται χωρίς προβλήματα πλέον (αμάν με τα extension, είχα βγάλει ιλαρά) και πολλά προγράμματα είναι κοινά.
Το ξαναλέω πάλι: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μεταπηδήσει κάποιος από το ένα στρατόπεδο στο άλλο...

Reaction score
0
Απάντηση: pc η mac τελικα για pro audio

Διαβασα με προσοχή την επιχειρηματολογία των "αντιπάλων στρατοπέδων"...:137:

Εχω να καταθέσω τη δική μου εμπειρία (πριν 5 χρόνια περίπου)

Ειχα στήσει το δικό μου PC για μουσική (2.53 Pentium, 1 Gb ram, 3 HDD 160 Gb, RME Multiface, Νuendo SX2) και ηλθαν 3 φίλοι με Mac στα στούντιό τους να το δουν πως δουλεύει....

οταν έμαθαν και ποσα εδωσα για να το στήσω και

ποσο πληρωσα για αλλαξω το τροφοδοτικο που ειχε καει (αστοχία υλικού, 0 κόστος)

και σε ποση ωρα το αλλαξα αυτο (1 ωρα)

τα εβαλαν τα Mac στη γωνία και εστησαν PC, με τα οποία από τότε δεν εχουν αλλάξει στρατόπεδο πάλι...(είναι καλοί επαγγελματίες του χώρου με ΠΑΡΑ πολυ μεγαλη δισκογραφική δουλειά)...

..και το δικό μου PC τότε δεν ηταν και το HIGH-END μηχάνημα... αυτοί στήσαν πολύ καλύτερα απο τιο δικό μου τότε..

Αυτά.:144:

Reaction score
0
Απάντηση: pc η mac τελικα για pro audio

Αυτοί να σας πουν το πώς τους "εξυπηρετούσε" η Rainbow.....

...ακούνε Rainbow και τρέχουνε ακόμα... (στο δρόμο ειναι...) :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.