Peter Greenaway's movies

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Την άνοιξη κυκλοφόρησε από την Προοπτική το The Belly of an Architect του Peter Greenaway. Μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρει αν έπονται κι άλλες ταινίες του ίδιου σκηνοθέτη;

Reaction score
0
Peter Greenaway Filmography

Αγαπητή Μαρία στην παρακάτω διεύθυνση μπορείς να δείς τη φιλμογραφία του Peter http://www.imdb.com/name/nm0000425/. Υπάρχoυν αρκετές διαθέσιμες ταινίες του στο amazon.uk όπως:

The Pillow Book [1996]
8.1/2 Women [1999]
A Zed And Two Noughts [1985]
The Cook, The Thief, His Wife And Her Lover [1989]
The Draughtsman's Contract [1982]

λόγω του ότι δεν θεωρείται ιδιαίτερα εμπορικός ίσως δυσκολευτείς να βρείς κάποιες από αυτές στην ελλάδα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Eυχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να αναζητήσετε τις ταινίες! Αυτές που υπάρχουν τις περισσότερες τις έχω ήδη, αλλά ορισμένες δεν έχουν βγει σε DVD ούτε στο εξωτερικό. Π.χ. το Drowning by numbers, που για μένα είναι από τις καλύτερες, το έχω από το Amazon σε VHS, με απαράδεκτη ποιότητα εικόνας (επιπέδου πονοκεφάλου στο πρώτο τέταρτο). Αν ήθελα να μάθω αν πρόκειται να βγουν κάποτε στην Ελλάδα είναι γιατί ακριβώς επειδή ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης κατά την άποψή μου έχει κάνει εκπληκτικές ταινίες, θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τη θέαση με άλλα άτομα, που δεν τα πάνε τόσο καλά με τους αγγλικούς υπότιτλους (όποτε υπάρχουν κι αυτοί). Αλλά είπαμε, δεν θα πουλήσει..

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Eυχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να αναζητήσετε τις ταινίες! Αυτές που υπάρχουν τις περισσότερες τις έχω ήδη, αλλά ορισμένες δεν έχουν βγει σε DVD ούτε στο εξωτερικό. Π.χ. το Drowning by numbers, που για μένα είναι από τις καλύτερες, το έχω από το Amazon σε VHS, με απαράδεκτη ποιότητα εικόνας (επιπέδου πονοκεφάλου στο πρώτο τέταρτο). Αν ήθελα να μάθω αν πρόκειται να βγουν κάποτε στην Ελλάδα είναι γιατί ακριβώς επειδή ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης κατά την άποψή μου έχει κάνει εκπληκτικές ταινίες, θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τη θέαση με άλλα άτομα, που δεν τα πάνε τόσο καλά με τους αγγλικούς υπότιτλους (όποτε υπάρχουν κι αυτοί). Αλλά είπαμε, δεν θα πουλήσει..

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ευχαριστώ!! Το παράγγειλα κιόλας. Αν ποτέ το παραλάβω, κι αυτό το λέω γιατί οι εμπειρίες μου από παραγγελίες από USA είναι άθλιες, θα έχω σχόλια και για την ποιότητα. By the way, τι είναι αυτό το site? Βλέπω να έχει πολύ δυσεύρετα πράγματα... Κ.Ευγενικέ, έχετε (ή έχει άλλος κανείς) προσωπικές εντυπώσεις;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ευχαριστώ!! Το παράγγειλα κιόλας. Αν ποτέ το παραλάβω, κι αυτό το λέω γιατί οι εμπειρίες μου από παραγγελίες από USA είναι άθλιες, θα έχω σχόλια και για την ποιότητα. By the way, τι είναι αυτό το site? Βλέπω να έχει πολύ δυσεύρετα πράγματα... Κ.Ευγενικέ, έχετε (ή έχει άλλος κανείς) προσωπικές εντυπώσεις;

Reaction score
0
Αγαπητή Μαρία ,

το συγκεκριμένο site μου πρότεινε ένας φίλος σινεφίλ δέκα λεπτά από το πρώτο μου post και είπε ότι αν υπάρχει θα το βρώ εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει βρεί σπάνιες ταινίες εκεί με μόνο παράπονο ότι κάποιες καθυστέρησαν να έρθουν αλλά γενικά είναι πολύ ικανοποιημένος.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και καλές θεάσεις!!! Παρατήρησα και εγώ ότι όλα τα entries σου εμφανίζονται δύο φορές .. ισως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον administrator για βοήθεια.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
κ. Ευγενικέ, τελικά χτες παρέλαβα το DVD του Drowning by numbers απο το xploitedcinema. Ποτέ δεν είχα παραλάβει πακετάκι από Αμερική τόσο γρήγορα. Η ποιότητα ήχου/εικόνας, όπως μου είχατε επισημάνει ότι μάλλον θα συμβαίνει, είναι ελάχιστα ανώτερη από του VHS, και δεν υπάρχουν καθόλου υπότιτλοι (ούτε αγγλικοί). Μου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για αντιγραφή σε DVD με κάποια επεξεργασία. Εμένα βέβαια με ικανοποίησε δεδομένου ότι έχω την τρέλα μου με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη και η ταινία δεν μπορούμε να ξέρουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει σε "κανονικό" DVD. Ωστόσο, τι ακριβώς είναι αυτό το site; Η συλλογή του είναι πολύ καλή, αλλά για ταινίες με μεγαλύτερες απαιτήσεις από ήχο/εικόνα αξίζει;

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογή του site και την ποιότητα του. Πάντως σύμφωνα και με τις πληροφορίες του γνωστού μου που έχει παραγγείλει ταινίες από το συγκεκριμένο site με ενημέρωσε πως υπάρχουν μεν σπάνιες παραγωγές αλλά η ποιότητα δεν είναι πάντα εφάμιλη με DVD.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.274
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale