philips 37'' 9603 ambilight-backlight problem???

Reaction score
0
Εχω αγορασει την philips 37'' 9603 εδω και ενα μήνα περιπου και εχω παρατηρήσει δυο πραγματα που δεν ξερω αν ειναι ελλατωμα ή κατι το φυσιολογικο να συμβαίνουν.

Οταν ενεργοποιω το Αmbilight, κυρίως σε αγωνες ποδοσφαίρου με εντονο πράσινο χρώμα, παρατηρω ενα τρεμόπαιγμα σε αυτό (οχι στην εικόνα) ανα τακτα χρονικα διαστήματα αλλοτε περισσότερο και αλλοτε λιγότερο έντονα. Πρεπει να πω πως δεν υπαρχει καποια αλλαγη στην εικονα για να προκαλεσει αυτο το τρεμοπαιγμα.

Το δευτερο προβλημα που με ενοχλει περισσοτερο ειναι ενα backlight προβλημα που εμφανίζεται στη κατω αριστερή γωνία της τηλεορασης και μονο εκει και αυτο γινεται ορατο σε σκοτεινές σκηνες και σε απολυτο σκοταδι.

Θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος εχει δει κατι αναλογο και αν ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν αυτα!!!

Reaction score
0
Λοιπον εψαξα λιγο σε forum και ανακαλυψα οτι το φαινομενο αυτο που παρουσιαζει λεγεται clouding και γενικα δεν εμφανιζεται στις philips αλλα ειναι ποιο εντονο σε sony.
Γνωρίζει κανείς αν το καλύπτει η εγγύηση.
Οσοι εχουν το συγκεκριμενο μοντέλο έχουν παρατηρήσει κατι??

Reaction score
0
Λοιπον εψαξα λιγο σε forum και ανακαλυψα οτι το φαινομενο αυτο που παρουσιαζει λεγεται clouding και γενικα δεν εμφανιζεται στις philips αλλα ειναι ποιο εντονο σε sony.
Γνωρίζει κανείς αν το καλύπτει η εγγύηση.
Οσοι εχουν το συγκεκριμενο μοντέλο έχουν παρατηρήσει κατι??
Οχι φιλε μου, στην 479603, δεν εχω παρατηρησει τετοιο προβλημα, ουτε και το ambilight τρεμοπαιζει.
(και βλεπω πολυ ποδοσφαιρο)
Στην θεση σου θα ρωταγα το servise της Philips.

Reaction score
0
Οχι φιλε μου, στην 479603, δεν εχω παρατηρησει τετοιο προβλημα, ουτε και το ambilight τρεμοπαιζει.
(και βλεπω πολυ ποδοσφαιρο)
Στην θεση σου θα ρωταγα το servise της Philips.
Αυτο εκανα και μου ειπαν να την παω απο εκει για ελεγχο δυστυχως...
Οταν μπορεσω θα το κανω!!!

Reaction score
0
Geotown, συμβαινουν αυτα... και στις καλυτερες οικογενειες.
Προσπαθησε να ζητησεις καινουργια, γιατι το προβλημα της εικονας
ειναι μαλλον θεμα πανελ, και προφανως αλλαγη του.
Μην μπεις σε τετοιες διαδικασιες, με tv ενος μηνα.

Reaction score
0
Μετα απο πολυ καιρο και με ταλαιπωρια ενος μηνα στα service θα μου αντικατασησουν την τηλεοραση αφου η δυσλειτουργια της δεν επισκευαζονταν. Περιμενω απο την αλλη εβδομαδα καινουριο κουτι.
Η αντικατασταση θα γινει απο το μαγαζι που την αγορασα αφου σε όσα επίσημα service και αν την πηγα δεν κατάφεραν τιποτα. Δυστυχως δεν υπάρχει καμια υποστηριξη στα προιοντα που αγοραζουμε απο μερικες εταιριες.

Reaction score
164
Τι εννοείς; Ότι την αλλαγή θα στην κάνει το ίδιο το κατάστημα, γιατί η αντιπροσωπεία δεν δεχόταν να στην αλλάξει;

Reaction score
0
Μόλις πήρα προχθές την philips37PFL9603 καταπληκτική. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση και παρακαλώ απαντήστε είναι ότι αργεί στη αλλαγή των καναλιών. Πατάς το 2 πχ και αλλάζει κανάλει μετά από μερικα δευτερα. 2ο Δίπλα σε μια άλλη απλή ctr tv καθυστερεί η εικόνα και ο ήχος στο ίδιο κανάλι. Δηλαδή πρώτα ακούς μιά λέξη στην ctr και μετά την ίδια λέξη από την philips

Reaction score
164
Καλωσήλθες! :107:
Το να αργεί στην αλλαγή των καναλιών μάλλον είναι χαρακτηριστικό της συσκευής. Μήπως περιμένει και δεύτερο πλήκτρο για τα διψήφια κανάλια; Δηλαδή καθυστερεί να πάει πχ στο 1 γιατί περιμένει μήπως πατήσεις και δεύτερο ψηφίο;
Η καθυστέρηση εικόνας και ήχου στις LCD είναι κάτι φυσιολογικό και λέγεται Input lag. Μου κάνει εντύπωση το ότι σε εσένα φαίνεται πολύ μεγάλο.

Reaction score
0
Ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση. Προφανώς περιμένει και τα άλλα ψηφία στην αλλαγή πχ 111. Δεν υπάρχει τρόπος να την κάνεις να περιμένει ένα ψηφίο μόνο όπως σε παλιές crt --- -- - ;;

Reaction score
0
Τι εννοείς; Ότι την αλλαγή θα στην κάνει το ίδιο το κατάστημα, γιατί η αντιπροσωπεία δεν δεχόταν να στην αλλάξει;
Οχι δεν μπηκα στη διαδικασια να ζητησω απο το service αντικατασταση. Απλα μετα απο ενα μηνα περιπου στα service δεν ειχαν αλλη επιλογη στο μαγαζι που την αγορασα απ'την αντικατασταση προς τιμη τους βεβαια. Το service της philips στην Αθηνα αμφιβάλω αν καταλαβε ποια ηταν η βλαβη!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef