PIONEER CENTER - ρεζερβέ για το AVSITE

Reaction score
7
Χτές βρεθήκαμε στο πρώτο Ευρωπαϊκό Pioneer Center για να θαυμάσουμε από κοντά τις δημιουργίες του πρωτοπόρου Ιάπωνα κατασκευαστή. Προσωπικά απέφυγα να κάτσω να χαζέψω αρκετή ώρα τις τεράστιες τηλεοράσεις Plasma της εταιρίας γιατί γεγονός είναι ότι άρχιζαν στο μυαλό μου να περνούν περίεργες σκέψεις για την απόκτηση μιας KURO (π.χ. ληστεία, απαγωγή για λύτρα,κ.τ.λ. :116:).

Απλά είναι υπέροχες τόσο από Design (minimal όπως μ'αρέσει), όσο και από επιδόσεις. Το μαύρο |μαύρο| και τα χρώματα α-πί-στευ-τα! Οι LCD από την άλλη, δεν έφταναν τα χρώματα των Plasma, αν και το μαύρο τους ήταν πολύ καλό. Βέβαια το Backlight τους λογικά ήταν χαμηλωμένο γιατί ήταν πιο σκοτεινές από τις Plasma ενώ σαν τεχνολογία, τα LCD Panels έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα. Από την άλλη όμως, για να πλησιάσουν τις Plasma σε μαύρο πρέπει να ρυθμιστεί το Backlight χαμηλά.

Σε συνθήκες όμως θέασης στο σπίτι με χαμηλό φωτισμό και οι LCD KURO θα αποδώσουν άριστο μαύρο, με ικανοποιητική φωτεινότητα.

Από την άλλη ο προβολέας KURO δεν μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε άν και πιστεύω ότι ήθελε τις ρυθμίσεις του για να αποδώσει αυτό που μπορεί να βγάλει. Βασικά είδα μια κιτρινίλα στα χρώματα και η ευκρίνεια δεν ήταν και ότι καλύτερο. Βέβαια όταν το μάτι συνηθίζει στην εικόνα μιας Plasma Kuro, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για πολλούς προβολείς.
Πάντως για Out of the box, η εικόνα του ήταν ικανοποιητική με πολύ καλό Contrast.

To άλλο θηρίο που με εντυπωσίασε ήταν ο Susano SC-LX90! Ένα κτήνος A/V receiver με ICE ενισχυτικά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Οδήγησε άνετα τα κορυφαία ηχεία S1-EX της Pioneer. Αυτά τα ηχεία πάντως, από το λίγο που τα άκουσα, μου άρεσε ο ηχητικός τους χαρακτήρας και πολύ θα ήθελα να τα ακούσω σε μεγαλύτερο χώρο με αρκετή απόσταση από τους πίσω τοίχους.

Με λίγα λόγια είδαμε όλη την αφρόκρεμα των προϊόντων της Pioneer σε ένα πολύ εντυπωσιακό χώρο που η αισθητική του ήταν συνέχεια της σχεδιαστικής άποψης των μηχανημάτων της σειράς KURO.

Άψογοι οι χώροι της παρουσίασης, τόσο στο ισόγειο όσο και στον κάτω χώρο που ήταν ο προβολέας και η Plasma KURO, σε πολύ όμορφα δωμάτια με πολύ αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες.
Η διακόσμηση του χώρου ήταν το κερασάκι στην τούρτα και έδενε αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο. Συνδύαζε το Minimal με το τολμηρό...π.χ τα αλά-KURO τραπεζάκια με τα πολύχρωμα χαλιά και τις καρέκλες σχηματισμένες με γυναικεία καθιστή σιλουέτα.

Με λίγα λόγια το Πρώτο Pioneer Center στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι άκρως εντυπωσιακό σε σημείο που να μη σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς τι άλλο θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παύλο Καλογερόπουλο για την σωστή υλοποίηση, και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ζεστή φιλοξενία! Εύχομαι καλές δουλειές για το νέο του κατάστημα. Εξάλλου υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για την επιτυχία, τόσο σε επίπεδο καταστήματος όσο και σε επίπεδο επαγγελματισμού του ιδιοκτήτη.

Επιπλέον να πώ ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια μέλη του Forum από κοντά και ανταλλάξαμε απόψεις.

Επίσης να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΦΟΒΕΡΗ κόρη του Δημητρόπουλου, Μάρα Δημητροπούλου που εξ'αιτίας της ξημέρωσε και η σημερινή μέρα με υγεία και είμαι σε θέση να γράφω αυτό εδώ το Post. :137:

Reaction score
451
καλές δουλιές εύχομαι στα παιδιά...ο χώρος πραγματικά ήταν εξαιρετικός...:)
Δημητρόπουλε είσαι απαράδεκτος...:p
από τις 11 σε περίμενα μέχρι τις 12:15 που έπρεπε να φύγω...next time mate..;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.700
Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τις ολόθερμες ευχές για την επιτυχία του πρώτου Pioneer Center, αν και είμαι βέβαιος ότι με το μεράκι, τον επαγγελματισμό και την αγάπη τόσο του Παύλου Καλογερόπουλου, όσο και του Γιώργου Θεοδοσόπουλου για το θαυμάσιο δημιούργημά τους, η επιτυχία είναι δεδομένη.
Την περασμένη Παρασκευή απέκτησα την KRP-500A, οπότε μπορώ να αναφερθώ και στο κομμάτι της τοποθέτησης και του σεταρίσματός της από το συνεργείο με το οποίο συνεργάζονται. Δεν κουράστηκαν να κάνουν την ανίχνευση των καναλιών, τις συνδέσεις με τα συνοδά, να ρυθμίσουν τον ενισχυτή, και μόνο όταν βεβειώθηκαν ότι τα πάντα δουλεύουν σωστά, έφυγαν.
Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σ' αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους χαίρεσαι όχι μόνο να συνεργάζεσαι αλλά και να κάνεις παρέα!
Και για όσους σκέφτονται ή ονειρεύονται να αγοράσουν την 500Α, ας τους ρωτήσουν για τις νέες -χαμηλότερες- τιμές. Δυστυχώς δεν μπρόρεσα να μείνω όση ώρα θα ήθελα την Κυριακή. Βλέπετε η KURO με περίμενε στο σπίτι, και δεν είχα προλάβει να την χορτάσω
Γιάννης Τριανταφύλλου

Reaction score
0
Καταρχην ο χωρος του Pioneer Center ειναι ενα ΚΟΣΜΗΜΑ .
Οποιος τον επισκευτει σιγουρα θα καταλαβει τι εννοω .
Ενας χωρος που σε σεβεται σαν πελατη .
Και στην Ελλαδα τετοιοι χωροι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα .
(Του ενος η των δυο χεριων δεν εχει σημασια .)
To Pioneer Center ομως κανει την υπερβαση απο ολα τα...δαχτυλα .
Μιας και ειναι το πρωτο πανευρωπαικο Pioneer Center πρεπει να ξεχωριζει.
Και το κανει .

Προσεγμενα ολα μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια .
Μεχρι και τα....χαλια.
Οι ξεχωριστοι χωροι που εχουν δημιουργηθει σε 3 επιπεδα ,
εκθετουν ολη τη γκαμα των προιοντων της pioneer (για ολα τα παρτοφολια )
και θα ικανοποιησουν ηχητικα και οπτικα οποιον το επισκεφτει .
Εκτος των παραπανω αισθησεων μπορει κανεις να ικανοποιησει
και την ...φαγουρα που χει στο χερι να σκαλισει το μηχανημα ,
να παιξει με τις ρυθμισεις ,
να νιωσει την αισθηση του τηλεκοντρολ .
Να κατσει σε ενα απο τα σαλονια του Pioneer Center
και να φανταστει οτι ετσι η καπως ετσι θα ειναι και το δικο του .
Και αν ολα τα παραπανω δεν ειναι πολυτελεια τοτε μετα τι ειναι ?

Μηχανηματα δεν ειδα πολλα -αυτα θελουν χρονο και ησυχια -
ειδα φιλους παλιους και καινουργιους ,και φυσικα την 50άρα Kuro.
Και να μην θελεις να την δεις ....δεν .
Μονο καποιος τυφλος δεν θα την προσεχε .(σορυ Γυλο ) :137:

Επισης μεγαλη εντυπωση μου εκανε η φιλοξενια
που πραγματικα ξεφευγε απο τα πλαισια του επαγγελματισμου ,
τουλαχιστον οπως τον βιωνουμε στη νΕλλαδα .
Μεχρι και ...πιτσες (οχι μπλε και ουτε απο την Ριμανια ) κατευθασαν
-εκτoς καφεδων ,αναψυκτικων ,κρασιων και αλλων αλκοολουχων ποτων -
για να μας κανουν να νιωσουμε πραγματικα σαν στο σπιτι μας ,
με τα ομορφα κοριτσια προθυμα να εξυπηρετησουν ανα πασα στιγμη .

Χτες ενιωσα πολυ τυχερος που ημουν παρων σε μια πρωτια του AVSite
οχι μονο για τα ελληνικα αλλα και για τα ευρωπαικα δεδομενα .

Ενα ευχαριστω και ενα μπραβο στον Π.Καλογεροπουλο
(και τους υπολοιπους συνεργατες ) για την φιλοξενια
και τον πανεμορφο χωρο που εχουν φτιαξει
αλλα και ενα μπραβο στο AVSite
που διοργανωσε αυτη την πρωτια.

Το μονο μειον του Pioneer Center ειναι οτι δεν εχει παιδοτοπο
η εστω ενα play room για μικρα παιδια . :138:
Γιατι το ιδιο ειναι play room για ...μεγαλα παιδια .

YΓ.
Κατι πρασινους χαιενταδες πηρε το ματι μου με ανεμελη φραντζα ,
μια καθυστερημενη καρδουλα -αργησε γιατι ειχε φασινα σπιτι -
εναν πατρινο ζιγκολο που την επεφτε σε μωρα -ασε την κορη μου ησυχη 12ιντσε -,
κατι στριφτους Γουορχολ ,ατομα που επλεαν σε Tannoy ευτυχιας,
Βασιλιαδες ,gothic πατριδες ,επαναστατες ναυτες ,
νοικοκυραιους με ονειρα για μια καλυτερη μπουγαδα ,παραγωγους-προαγωγους,
αντρες...που εφεραν την κυρα να αποφασισει για ηχεια (τα ιδια καναμε ολοι ) ,
τον ιδρυτη μας με φορεμενο -επιτελους - το πουλοβερακι αντι για μπερτα .
Μπραβο .
Παντα τετοια .

Reaction score
11.713
Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Παύλο Καλογερόπουλο για τη φιλοξενία. Ο χώρος είναι πράγματι ένα play room για μεγαλα παιδια.
Επίσης χαίρομαι που αυτή η παρουσίαση έγινε αφορμή να γνωριστούμε από κοντά με πολλά μέλη του avsite και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: PIONEER CENTER - ρεζερβέ για το AVSITE

Όταν λέει όνειρο εννοεί αυτή:

Παίδες η τηλεόραση έχει μαύρο, στη φωτό δεν φαίνεται τίποτα. Πρέπει να τη δείτε από κοντά, είναι απίστευτη.
Αν και βάζελος, πως με πιάνεις!!! ΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!

Δεν βλέπεις χαρά που την χαζεύω?

αχ... πάω να ξαναονειρευτώ... είχα μείνει εκεί που την κρέμαγα και η γυψοσανίδα υποχώρισε απο το βάρος ... ελπίζω να έχει καλή συνέχεια το ονειρο....

Reaction score
0
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τόσο για την παρουσία σας στην εκδήλωση όσο και για τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, για τον καινούριο μας χώρο. Η γνωριμία και η επαφή με τον κάθε έναν από σας χωριστά, μας έδωσε μεγάλη χαρά και μας έκανε εξαιρετικά αισιόδοξους για το όλο εγχείρημα. Ειδικές ευχαριστίες στους Ανδρέα Καφάτο, Γιάννη Δημητρόπουλο και Γιάννη Κοτζιά που πρωτοστάτησαν για την πρώτη μας αυτή συνάντηση.
Καλές γιορτές σε όλους
Ευχαριστώ
Παύλος Καλογερόπουλος

Reaction score
5.551
εμεις ευχαριστουμε για την φιλοξενια και για τις ομορφες ωρες που περασαμε εκει ...
κορυφαιος χωρος με αψογο προσωπικο !!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.592
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger