Pioneer DV-400 player και Ελληνικοί Υπότιτλοι

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV-400 player και Ελληνικοί Υπότιτλοι

στο θεμα για το pioneer 600 ζητηθηκε να βγει νεο firmware να μεγαλωσουν τα γραμματα..υποθετω πως δεν υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση γενικα. Μια καποια λυση ισως ειναι με το προγραμμα winavi convert στο pc μετατρεπει avi σε dvd και κολλαει τους υποτιτλους πανω στην ταινια...και εκει με το vobsub μπορεις να μεγαλωσεις την γραμματοσειρα. Το εχω δοκιμασει.

Reaction score
174
Δεν ρωταω για το DV400 αλλα για το samsung HD870 ενος φιλου (το οποιο το αγορασε απο μενα) και παραπονιεται οτι δειχνουν πολυ μικρά τα γραμματα. Δεν θυμαμαι αν εχει κι αυτο επιλογη για fonts και δεν ξερω αν αυτη η επιλογη αλλαζει και τους srt.

Επίσης συμφωνα με τον φιλο Asxetious το προβλημα που ειχε το 870 και δείχνει το "ν" ως "ο" λύνεται αν μπεις στο αρχειο των υποτιτλων και το αλλαξεις με το αγγλικο "v".

Reaction score
0
ο δίσκος που δοκίμασες είχε δική του τροφοδοσία ή έπαιρνε ρεύμα από το USB?
Eννοείται οτι o σκληρός πρέπει να έχει δική του τροφοδοσία, αυτό ισχύει για ολα τα Players που έχουν USB διοτι η τάση δεν ειναι αρκετή για να σηκώσει τις ενεργειακές απαιτήσεις ενός σκληρού δίσκου

Reaction score
0
Eννοείται οτι o σκληρός πρέπει να έχει δική του τροφοδοσία, αυτό ισχύει για ολα τα Players που έχουν USB διοτι η τάση δεν ειναι αρκετή για να σηκώσει τις ενεργειακές απαιτήσεις ενός σκληρού δίσκου
αυτό υποψίαζόμουν και γω...

το χεις δοκιμάσει? είναι όντως έτσι όπως τα λέμε?

Reaction score
7.089
Σε ενα philips 5980 που αγορασα πριν λεγες μερες δοκιμασα 2.5" δισκο και δεν μπορουσ ενα τον διαβασει,εννοειτε σε FAT32 διαμορφωση.Μολις εβαλα ενα 3.5" με δικη του τροφοδοσια τον ειδε μια χαρα.

Σε mini system sony ομως δεν ειχα αυτο το προβλημα,ειδε τον 2.5" κανονικα ακριβως επειδη μπορει λογω τροφοδοσιας να τον "κουνησει".

Αν λοιπον σε ενδιαφερει η usb εισοδο για να βαλεις δισκο μονο 3.5αρη.

Παντως μια που τοφερε η κουβεντα ειναι τρομερη ευκολια να εχεις ενα μεγαλο δισκο με απειρα τραγουδια ακομα και σε ασυμπιεστη μορφη και να τα ακους απο εκει.Φυσικα μπορεις να βλεπεις και ατελειωτες ωρες divx αλλα και φωτος.

Reaction score
0
Καλησπέρα,
@lamesaint
το δοκίμασα το απόγευμα με usb δίσκο με δική του τροφοδοσία στο DV-400 που έχω και παίζει κανονικότατα!

Reaction score
3
Απ'ότι κατάλαβα, το τελευταίο firmware είτε patched είτε όχι δεν μπορεί να κάνει upscale με έξοδο DVI!

Στην Philips 32'' LCD 9986 που έχει μόνο DVI, έχω αυτό το πρόβλημα και βρήκα στο internet ότι ισχύσει και σε άλλους

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=11744263#post11744263

Εάν καποιος έχει το παλαιότερο firmware κάπου ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση παρακαλώ. Συγκεκριμένα παίζει το YGB7328I που αφορά τα πρώτα μοντέλα DV400

Reaction score
0
Καλησπέρα.

Αγορασα προχθες το DV-400, περασα το firmware του zavlakas :bravo:
και ειμαι πολυ ικανοποιημενος,
αλλά διάβαζοντας το παραπάνω μηνυμα, ε, λιγο με προβλημάτισε....

Στο site pioneerfaq.info υπάρχει ενα νεοτερο firmware "by Hakan", που χρησιμοποιει την εκδοση YGB7821A.
Η εκδοση του zavlakas όμως χρησιμοποιει την YGB7516A, παλαιότερη δηλαδη.

Το DVD μου έχει σειριακό που ξεκινά απο GH.., και έτσι συμφωνα με το link στο παραπάνω post, ειναι κατασκευασμένο τον Σεπτ.'07.
Δυστυχώς μεχρι την ωρα που εκανα το upgrate με το fw του zavlakas, δεν γνωριζα πως να έλεγξω την έκδοση του fw,
όποτε δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα το DVD μου να είχε ηδη αρχικά την εκδ.YGB7821A.

Αυτα που θέλω να σας ρωτήσω ειναι:
Εχετε δοκιμάσει το fw του Hakan? (v1.1, CP1253 φυσικά)
Εισαστε ικανοποιημένοι?
Ειναι καλυτερη/πιο σωστη απο αυτη του zavlakas?
Ειναι εντάξει oι ελληνικoι υπότιτλοι?

Αυτο το λέω διοτι, εξετάζοντας τα δυο fw με το MtkReMaker,
ειδα οτι (στο "Data Part > OSD Block > OSD 1 Visuals> Fonts")
απο τα 11 fonts που υπάρχουν εκει (γιατι τοσα πολλά??)
στου zavlakas, ελληνικους χαρακτηρες περιέχουν τα 6 ή 7 απο τα fonts
ενω στου Hakan μόνο ενα (το 1ο).

Μηπως πρέπει να αντικαταστησω και τα υπολοιπα fonts στο fw του Hakan?
Και, το σημαντικότερο: αν τελικά δεν μου κανει αυτο του Hakan,
μπορώ να κανω downgrade πισω σ'αυτο του zavlakas?

Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ. Καλά Χριστουγεννα σε όλους :happy_4:
Χρονiα Πολλά

Reaction score
0

Και, το σημαντικότερο: αν τελικά δεν μου κανει αυτο του Hakan,
μπορώ να κανω downgrade πισω σ'αυτο του zavlakas?
Βρηκα το thread DV-400 YGB7821A or YGB7516A ?:
You can go back from 7821 to 7516 without any problems...

Θα θελα την αποψη σας στα υπόλοιπα μου ερωτηματα :cool_4:

Reaction score
0
H κυρια διαφορα μεταξυ των 2 firmwares ειναι στις επιλογες προβολης υποτιτλων...
Το ξενο εχει 5 fonts με διαφορετικα codepages, ενω αυτο που ειναι στο insomnia εχει 5 ελληνικα fonts διαφορετικου μεγεθους αναλογα με τα γουστα του καθενος...

Επισης, το ελληνικο εχει και μια διορθωση στην θεση και την διαταξη των υποτιτλων που δεν γνωριζω αν υπαρχει στο ξενο....

Κατα τα αλλα, οι διαφορες πρεπει να ειναι αμελητεες....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV-400 player και Ελληνικοί Υπότιτλοι

H κυρια διαφορα μεταξυ των 2 firmwares ειναι στις επιλογες προβολης υποτιτλων...
Το ξενο εχει 5 fonts με διαφορετικα codepages, ενω αυτο που ειναι στο insomnia εχει 5 ελληνικα fonts διαφορετικου μεγεθους αναλογα με τα γουστα του καθενος...

Επισης, το ελληνικο εχει και μια διορθωση στην θεση και την διαταξη των υποτιτλων που δεν γνωριζω αν υπαρχει στο ξενο....

Κατα τα αλλα, οι διαφορες πρεπει να ειναι αμελητεες....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φιλε zavlakas.

Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά :happy_4:

Reaction score
3
καλημερα κι απο εμενα και καλη χρονια.
Αγορασα προχθες κι εγω το DV-400 κι εχω 2 ερωτησεις (αποριες)
1)Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα καψω και μετα θα κανω εγκατασταση το update
2) εχω αγορασει εδω κι ενα μηνα την toshiba 37z3030dg με fullhd.
υπαρχει καποιος μπουσουλας για τις βελτιστες ρυθμισεις του dvd ωστε να μπορω να εχω το καλυτερο που μπορει να μου δωσει ?

Reaction score
3
καλημερα κι απο εμενα και καλη χρονια.
Αγορασα προχθες κι εγω το DV-400 κι εχω 2 ερωτησεις (αποριες)
1)Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα καψω και μετα θα κανω εγκατασταση το update
2) εχω αγορασει εδω κι ενα μηνα την toshiba 37z3030dg με fullhd.
υπαρχει καποιος μπουσουλας για τις βελτιστες ρυθμισεις του dvd ωστε να μπορω να εχω το καλυτερο που μπορει να μου δωσει ?

καμια βοηθεια ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis