Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
To DV400V εχει 5 επιλογες για fonts, διαφορετικου μεγεθους....Παιδιά, κaνενα προγραμμα να μεγαλώνει τους srt υπάρχει?
....και ρωτας σε ενα topic το οποιο αναφερεται στο Pioneer DV400V??Δεν ρωταω για το DV400 αλλα για το samsung HD870
Eννοείται οτι o σκληρός πρέπει να έχει δική του τροφοδοσία, αυτό ισχύει για ολα τα Players που έχουν USB διοτι η τάση δεν ειναι αρκετή για να σηκώσει τις ενεργειακές απαιτήσεις ενός σκληρού δίσκουο δίσκος που δοκίμασες είχε δική του τροφοδοσία ή έπαιρνε ρεύμα από το USB?
αυτό υποψίαζόμουν και γω...Eννοείται οτι o σκληρός πρέπει να έχει δική του τροφοδοσία, αυτό ισχύει για ολα τα Players που έχουν USB διοτι η τάση δεν ειναι αρκετή για να σηκώσει τις ενεργειακές απαιτήσεις ενός σκληρού δίσκου
Βρηκα το thread DV-400 YGB7821A or YGB7516A ?:
Και, το σημαντικότερο: αν τελικά δεν μου κανει αυτο του Hakan,
μπορώ να κανω downgrade πισω σ'αυτο του zavlakas?
You can go back from 7821 to 7516 without any problems...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φιλε zavlakas.H κυρια διαφορα μεταξυ των 2 firmwares ειναι στις επιλογες προβολης υποτιτλων...
Το ξενο εχει 5 fonts με διαφορετικα codepages, ενω αυτο που ειναι στο insomnia εχει 5 ελληνικα fonts διαφορετικου μεγεθους αναλογα με τα γουστα του καθενος...
Επισης, το ελληνικο εχει και μια διορθωση στην θεση και την διαταξη των υποτιτλων που δεν γνωριζω αν υπαρχει στο ξενο....
Κατα τα αλλα, οι διαφορες πρεπει να ειναι αμελητεες....
καλημερα κι απο εμενα και καλη χρονια.
Αγορασα προχθες κι εγω το DV-400 κι εχω 2 ερωτησεις (αποριες)
1)Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα καψω και μετα θα κανω εγκατασταση το update
2) εχω αγορασει εδω κι ενα μηνα την toshiba 37z3030dg με fullhd.
υπαρχει καποιος μπουσουλας για τις βελτιστες ρυθμισεις του dvd ωστε να μπορω να εχω το καλυτερο που μπορει να μου δωσει ?