Pioneer DV-600 player

Reaction score
10
Έχει πέσει πίεση και έχω αφήσει και μερικά PM αναπάντητα...
Δεν προλαβαίνω, μόλις βρω χρόνο θα έρθω με νέες προτάσεις.
Δείτε και λίγο μπάσκετ, όλο dvd και divx είστε

Reaction score
802
Και κατι ακομα.Δεν ξερω πως, αλλα καποιες φορες το dvd-600 χανει την ρυθμιση του 1080p που του εχω στην hdmi και το κατεβαζει μονο του στα 576.Δεν ξερω γιατι και πως.Εχει ιδεα κανεις πως το κανει μονο του?

Reaction score
0
sp502 σε ευχαριστώ και εγώ για την πολύτιμη βοήθειά σου στο firmware update που έφτιαξες. Οι Ελληνικοί υπότιτλοι εμφανίζονται οκ. Έχει κάποιες μικροατέλειες όπως τις περιγράφουν οι άλλοι φίλοι με τις φωτό. Και πάλι να είσαι καλά. Α! Μην το ξεχάσω έστειλα e-mail στην Pioneer Βελγίου που είναι υπεύθυνη για την Ευρώπη για να τους αναφέρω το πρόβλημα και ακόμη περιμένω απάντηση....Μόλις λάβω κάτι θα ενημερώσω.

Reaction score
10
Παίδες έχω τρελαθεί στο τρέξιμο και δεν έχω προλάβει
να δω κάτι νέο. Το σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα
προβλήματα που βλέπετε στο GUI είναι λόγω της αύξησης
του μεγέθους των γραμμάτων.
Έχω κάτι στο νου μου που μπορεί να το παρακάμψουμε,
αλλά κάντε λίγη υπομονή.

Reaction score
802
Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απολυτως!Τα bug δεν ειναι ουσιαστικα και δεν ενοχλουν πουθενα.
Τα font αν αυξανες λιγο ακομα καλα θα ηταν.

Reaction score
0
me flashaki apo to usb mporoume na kanoume to firmware update? h thelei na graftei se cd?? den gnorizo tin diadikasia mporei kapoios na voithiseis? euxaristo

Reaction score
802
ονομασε το cd "pioneer" και απλα βαλε μεσα το αρχειακι γραφοντας το με την μικροτερη δυνατη ταχυτητα.Το βαζεις μεσα, το αναγνωριζει μονο του και σε ρωταει αν θες να συνεχισεις με το update.

Reaction score
13
το πειραγμενο firmware του dv-600 κανει και για το dv-400? Το αγορασα σημερα αλλα οπως ειναι φυσικο δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους στα divx.Το firmware που εχει απο την "μανα" του ειναι το YGB73281 η YGB7328I κατι τετοιο.Εχω βρει και το YGB7516A αλλα δεν εχω προσπαθησει να το περασω ακομα γιατι υποψιαζομαι οτι δεν θα δινει λυση και αυτο.

Reaction score
0
Εγώ το έγραψα σε cd και μόλις το έβαλα μέσα το αναγνώρισε αμέσως και με ρώτησε αν θέλω να κάνω update και τσεκάρησα ναι. Και όλα οκ. Λοιπόν πήρα απάντηση από το Βέλγιο που είναι η ακόλουθη:
Dear Giannis,
Thank you for your email.
At this time none of the Pioneer DVD players or recorders support Greek subtitles on DivX. None of the current Pioneer DVD players support XviD playback.
Best regards,
Pioneer
Customer & Service support
Και τώρα ρωτάω εγώ. Οι Έλληνες είναι περίεργοι ή οι άλλοι δεν ξέρουν τι λένε; Έχω αναπαραγάγει τουλάχιστον 20 xvid αρχεία και με το παλιό και με το νέο firmware που υποστηρίζει τα Ελληνικά (του φίλου sp502). Σε κανένα αρχείο δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Μάλιστα κάποια από τα αρχεία είναι γραμμένα με codec xvid 1.1.2 και άλλα με 1.1.3. Λοιπόν τι λένε ότι δεν τα παίζει;

Reaction score
8
Απάντηση: Pioneer DV-600 player

- Hold small 'Enter' on numpad until the player turns off. Now it is region 0
- Hold 'Clear' untill the player turns off. It restores the original region.
- Shuffle function for MP3 under "Surround" button. For V.Surround hold the button longer!
- Pressing and holding keys < and > faster and slower playback.
- Pressing and holding key 1 increases volume and key 4 decreases volume - but just a very little
- VFD dimmer under '0' key on RC (hold this key longer to change VFD brightness)

- The pointer stays as it was in File browser and is not reseted any more
- Replaced screensaver
- New background and filbrowser
- Displaying first 50 chars of filenames/directories in filebrowser
- Support for longer filnames in File Browser
- Support for special chars in File Browser (250-255 chars are truncated)
- JPEG Preview disabled
- Playe Mode with MP3/WMA/JPG enabled
- Shows all characters in filename, foldername and when pushing Display on RC
- White Divx/Xvid subtitles outlined with black
- Removed grey subtitle background
- Bottom aligned divx/xvid subtitles
- Changed dir line text - Y offset, font, text color and text length

Some of those patches may work, some of them dont'. I would be very pleased if you report which works.
Regards

afta lei kani to info den to perasa akoma giati vriskome se metakomisi ala sintoma tha to dokimaso

Reaction score
0
Ναι.,....
...οπως υποδηλωνει και το "CP1253"....

σωστά, δεν το είχα προσέξει :crazy_1:

ξέρουμε μέγεθος γραμματοσειράς? Είναι δλδ αρκετά μεγάλη ώστε να βλέπεται άνετα ή θα μας βγουν τα μάτια?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis