Pioneer LX85

Reaction score
298
Απάντηση: Pioneer LX85

Η λύση της χρησιμοποίησης ενός δυνατού δικάναλου για να οδηγεί τα μεγάλα κεντρικά ηχεία και της χρήσης του LX85 για τα περιφερικά μήπως θα ήταν προτιμότερη? Ώστε ο δικάναλος να δουλεύει και στο stereo-μέρος του συστήματος γι ακρόαση μουσικής. Ποια λύση δίνει συνήθως πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα ( οικονομικά και ηχητικα ) ?

υγ: σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά βοηθάτε πολύ στο να καταλάβω τί σύστημα θα χρειαστώ ν'αγοράσω

Reaction score
29.654

Η λύση της χρησιμοποίησης ενός δυνατού δικάναλου για να οδηγεί τα μεγάλα κεντρικά ηχεία και της χρήσης του LX85 για τα περιφερικά μήπως θα ήταν προτιμότερη? Ώστε ο δικάναλος να δουλεύει και στο stereo-μέρος του συστήματος γι ακρόαση μουσικής. Ποια λύση δίνει συνήθως πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα ( οικονομικά και ηχητικα ) ?

υγ: σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά βοηθάτε πολύ στο να καταλάβω τί σύστημα θα χρειαστώ ν'αγοράσω

Ενοείται. Αυτό είχα και γω υπόψην μου όταν μίλησα για τελικό. Εναν δικάναλο για να ξεφορτώσεις τον 85 , απο τα κύρια L,R, και να παίζει κεντρικό , περιφεριακά ο 85.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κοίτα για κανα μαραντζ ολοκληρωμένο.Λογικά θα υπάρχουν και κάποια demo στην ΕΤΥΤ.

Reaction score
0

παιδια πρωτα απο ολα την καλησπερα μου.εδω και 3-4 μερες εγινα κατοχος ενος SC-LX 75,και παρα το οτι για αρκετες ωρες διαβαζα τα topic θα ηθελα την βοηθεια σας(αρχαριος γαρ).το βασικο θεμα ειναι το τι ηχεια θα μπορουσα να παρω.ξεκινησα αγοραζοντας τον ενισχυτη (διαβαζωντας και τα δικα σας σχολια) και τωρα θελω να παω στα ηχεια.επειδη ομως εμενα μου φανταζει αββυσος (οπως και ο ενισχυτης,καθως oι οδηγιες της εταιριας-τις σελιδες τις ψαχνω για να ενωσω το παζλ καθως εχει διαλυθει- περισσοτερο με μπερδευουν και το παω ψαχνοντας μονος μου)θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου κανετε 2-3 προτασεις για να στησω ενα αξιοπρεπες συνολο με εναν προυπολογισμο γυρω στις 3-4000 ευρω.ελπιζω πως οι γνωσεις σας και η εμπειρια σας θα μου ηταν πολυ χρησιμες.ευχαριστω εκ των προτερων.
*το ξαναβαζω εδω,γιατι εκει που το πρωτοεβαλα (lx83) μαλλον ημουν εκτος.σορρυ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676

Πρόκειται για σαλόνι ή ειδικό χώρο μόνο για hc? Διαστάσεις? 5.1 ή 7.1?

Πάντως με τέτοιο προϋπολογισμό, κάνεις παπάδες!!

Reaction score
0

Ειναι σαλονι 7μχ7μ.Το 5.1 η 7.1 το αφηνω σε εσας(οι αναμονες καλωδιων στους τοιχους υπαρχουν).ενα μικρο προβαδισμα θελω να δινω στην ακραοση μουσικης (ηχεια για στερεο δλδ).Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν τον παλιο μου δικαναλο ενισχυτη (kenwood ka-35 20ετιας και βαλε-αγνωστη η ισχυς του)θα ειχε καποιο νοημα να τον χρησιμοποιησω,η με ολες τις τιμες να παει για ξεκουραση?

Reaction score
29.654

Εγω θα έλεγα και για έναν τελικό για τα front, γιατί δεν νομίζω να σε καλύψει ο 75.
Για κοίτα κατά jbl η focal μεριά. Κατά την γνώμη μου πάντα. Επίσης κοίτα και b&w.
Αυτά για αρχή.

Reaction score
0

ο τελικος θα μπορουσε να προστεθει αργοτερα (να δω πρωτα αν καλυπτομαι-ειναι λιγο σχετικο αυτο)?η θα υπαρχει περιορισμος απο τα ηχεια που ηδη θα εχω ηδη παρει?

Reaction score
0

επισης αν θα μπορουσες να μου πεις συγκεκριμενα μοντελα ηχειων των εταιριων που προανεφερες.

Reaction score
0

πρωτα απο ολα να σας ευχαριστω ολους για τις εως τωρα απαντησεις σας.επειτα να σας ζητησω συγγνωμη γιατι θεωρω πλεον οτι εθεσα το θεμα σε λαθος βαση(για εμενα).αυτο που θα ηθελα αν γινετε να με διαφωτισετε ειναι:ποια ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να εχουν τα ηχεια για τον συγκεκριμενο ενισχυτη για να παιξουν τουλαχιστον αξιοπρεπως(τι πρεπει να προσεξω,για να μην βρεθω στο κενο).εκτος αν πιστευτε οτι ουτε ετσι μπορει τεθει το συγκεκριμενο θεμα.και παλι ευχαριστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η αξιοπρεπεια ειναι ενα πραμα σαν το χρωμα των πουκαμισων, καθεις την βρισκει με οτι του κανει κλικ

Reaction score
29.654

Με τα jbl λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν σου κάτσει και δεν τα οδηγεί αξιοπρεπώς ο 75 , παίρνεις και ενα δικάναλο τελικό για τα μπροστά και τελειώνει η ιστορία.
Επειδή είναι μεγάλος ο χώρος σου , σχετικά, μπορεί και να μην σε καλύψει σε στάθμες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τρι.....το κεντρικο ειναι το #1 καψιμο ηχειο.................

Reaction score
29.654

Καλά άσε μας εσυ ρε πειραγμένε.
Εσυ θέλεις στάθμες ολόκληρου hc απο το κεντρικό. Αυτά δεν γίνονται , οτι ,μα οτι ,και αν πείς.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ελα μια μερα να σε παω Νεο Κοσμο να δεις ιδιοκτητη (πρωην) τανοι που εκαψε με μαρατζακο 2 φορες το τουιτερ του κεντρικου του σε 15 τμ.Μετα θα δεις τι γινεται και τι οχι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa