pioneer mcacc συστημα ισοσταθμισης

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: pioneer mcacc συστημα ισοσταθμισης

κοιτα αν θελουμε να ειμαστε realistic , δευτερη θεση δεν υπαρχει, σχεδον δεν υπαρχει ουτε πρωτη.Απλα ακουγεται ωραια στο αυτι η ολη ιδεα.Ως εκει , πιστευω να καταλαβαινεις το γιατι

Reaction score
29.827

Το audyssey μπορεί να κάνει και παπάδες , θεωρητικά κάνει πιο πολλές μετρήσεις στο πεδίο χρόνου και αντίστοιχα ρυθμίσεις.Το κακό είναι οτι στο τέλος αυτό που ακούς είναι στεγνό , σαν αποτέλεσμα. Κόβει πάρα πολύ τα χαμηλά, ανεβάζει πάρα πολύ τις μεσαίες - υψηλές , τουλάχιστον στον χώρο μου που το εχω ψάξει.
Είναι όπως το είπα πριν, στεγνώνει τον ηχο , και μιλάμε για χώρο 100 τμ χωρίς προβλήματα , τουλάχιστον ιδιαίτερα, ιδίως στις χαμηλές.
Μετρημένος εχει μια και μόνη συμβολή κάπου γύρω στα 40 hz στα + 4db. Τρίχες.
Ολες οι άλλες είναι + - 2db , +- 3 db στον χώρο δλδ λίγο πολύ νορμάλ.

Reaction score
150
Μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε που λένε...

Το θέμα είναι ότι το απλό Audyssey που έχουν οι AV έχει προκαθορισμένα curves και αν σου αρέσει έχει καλώς αν όχι...

Σαν λύση όμως one size fits all έχει τα προβλήματα της. Στο ολοκληρωμένο Audyssey το Pro και αν έχεις και το ανεξάρτητο EQ box κάνεις ότι θες με ta curves και το σημαντικότερο είναι ότι μετράς και το χώρο σκέτο και βλέπεις που έχει πρόβλημα.

Ο Αργύρης το έχει και απορώ γιατι θεωρεί το MCACC καλύτερο εκτός αν εννοεί στους AVR γιατί ακούγεται αστείο να είναι καλύτερο από το Pro της Audyssey και ειλικρινά ούτε για πλάκα δεν θα το ανέφερα.

Το θέμα όμως είναι τι κάνουν οι AVRs και εκεί λέω με σιγουριά ότι και στον δικό μου το Audyssey μου τα κάνει σαλάτα και φυσικά το βγάζω off αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφει ο Γιάννης.

Χρησιμοποιώ όμως EQ για τις χαμηλές το SMS-1 της Velodyne το οποίο είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ίσως στο μέλλον δοκιμάσω και το SUB EQ της Audyssey.

Της Pioneer δεν το ξέρω αλλά δεν νομίζω να έχει και το μαγικό ραβδί αλλιώς θα έκαναν όλοι ουρές να το ψωνίσουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: pioneer mcacc συστημα ισοσταθμισης

Μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε που λένε...

Το θέμα είναι ότι το απλό Audyssey που έχουν οι AV έχει προκαθορισμένα curves και αν σου αρέσει έχει καλώς αν όχι...

Σαν λύση όμως one size fits all έχει τα προβλήματα της. Στο ολοκληρωμένο Audyssey το Pro και αν έχεις και το ανεξάρτητο EQ box κάνεις ότι θες με ta curves και το σημαντικότερο είναι ότι μετράς και το χώρο σκέτο και βλέπεις που έχει πρόβλημα.

Ο Αργύρης το έχει και απορώ γιατι θεωρεί το MCACC καλύτερο εκτός αν εννοεί στους AVR
αυτο εννοω ματια μου
γιατί ακούγεται αστείο να είναι καλύτερο από το Pro της Audyssey και ειλικρινά ούτε για πλάκα δεν θα το ανέφερα.

Το θέμα όμως είναι τι κάνουν οι AVRs και εκεί λέω με σιγουριά ότι και στον δικό μου το Audyssey μου τα κάνει σαλάτα και φυσικά το βγάζω off αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφει ο Γιάννης.

Χρησιμοποιώ όμως EQ για τις χαμηλές το SMS-1 της Velodyne το οποίο είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ίσως στο μέλλον δοκιμάσω και το SUB EQ της Audyssey.

Της Pioneer δεν το ξέρω αλλά δεν νομίζω να έχει και το μαγικό ραβδί αλλιώς θα έκαναν όλοι ουρές να το ψωνίσουν.
ξερεις ειναι χοντρη ηττα να πσωνιζεις απο το αντιπαλο στρατοπαιδο, γιαυτο ολοι πσωνιζουν το κατι αλλο, πλην της γιαμι βεβαια

Reaction score
150
Αν και θέλει πολύ χρόνο θα ήθελα να μελετήσω τι ακριβώς κάνει το δικό σου Audyssey..

Μια πρώτη χρήσιμη λειτουργεία είναι η μέτρηση του χώρου ώστε να βλέπουμε που βρισκόμαστε και βέβαια πόσο ακριβής είναι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Παμε παλι πισω (που λεει και ο λαζοπουλος).Προσφατα ζησατε το τι κανει το audyssey.Ξανα πισω, αν καποιος ακουσει μονο το audyssey ενας ξερος ροζ ηχος για καθε ηχειο, και στο αλλο χερι το πως μετρα το mcacc .Σιγουρα δεν θα θελει να ακουσει τα αποτελεσματα.Τοσο σοφιστικετεντ ειναι το mc στις μετρησεις του, και στο τι και πως βγαζει για το καθε ηχειο σου δινει να καταλαβεις οτι ειναι κατι το πολυ γιουνικ.

Reaction score
29.827

Αργύρη το audyssey δεν βγάζει ροζ ηχο , αλλά chirps , που τα λένε οι αμερικάνοι.
Σύντομοι διακεκομένοι ήχοι σαν τιτιβίσματα με διάφορες συχνότητες μέσα.Και σίγουρα εχει και χαμηλές.Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά η επεξεργασία που κάνει.Στον χώρο μου όπως είπα δεν είναι αποδεκτό, ούτε και στου σωτήρη.Το περίεργο είναι όμως , οτι στον χώρο του αντώνη είναι μια χαρά.Το ακόμη πιο περίεργο που ξέχασα να το αναφέρω είναι οτι τα curves που έβγαλε σαν απεικόνιση είναι παρεμφερή , στου αντώνη και στο δικό μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ολο κατι ξεχνας:126:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: pioneer mcacc συστημα ισοσταθμισης

Αργύρη το audyssey δεν βγάζει ροζ ηχο , αλλά chirps , που τα λένε οι αμερικάνοι.
Σύντομοι διακεκομένοι ήχοι σαν τιτιβίσματα με διάφορες συχνότητες μέσα.Και σίγουρα εχει και χαμηλές.Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά η επεξεργασία που κάνει.Στον χώρο μου όπως είπα δεν είναι αποδεκτό, ούτε και στου σωτήρη.Το περίεργο είναι όμως , οτι στον χώρο του αντώνη είναι μια χαρά.Το ακόμη πιο περίεργο που ξέχασα να το αναφέρω είναι οτι τα curves που έβγαλε σαν απεικόνιση είναι παρεμφερή , στου αντώνη και στο δικό μου.

Στου Αντώνη δεν είχε όμως τα ακραία κοψίματα του δικού σου γιατί ο χώρος του ηχητικά είναι καλύτερος. Καλά για το δικό μου το αφήνω....:138:

Reaction score
460

Και εγω που ημουν ρε παιδια??

Reaction score
460

Οντως θεωρω οτι στο δικο μου δουλεψε και εδωσε την καλυτερη ηχητικη παρουσια οταν το ενεργοποιησαμε και εκανε τις ρυθμισεις μονο του.Παιδια σημερα το γιορταζω εφτασα τα 500 μυνηματα!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

:143:να κερασεις δεν θα την βγαλεις ετσι:143: ακου 500 , ο υπουργος το ξερει:143:

Reaction score
460

Μεταξυ μας αυτα.Το κερασμα θεωρειτε δεδομενο!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Καπου εκει στο 2000 οταν οι αλλοι κατασκευαστες δοκιμαζαν ανατομικα στρωματα και μαξιλαρια η pioneer εφταχνε αυτο.3D γραφικα , 2D γραφικα και καθε τι αλλο που γινονταν εφιαλτης στον υπνο των αλλων κατασκευαστων.Τους πηρε μονο 4 χρονια να ξυπνησουν.
Τι κριμα γιαυτο λεγεται pioneer , αλλιως θα την ελεγαν καπως αλλιως.
http://www.pioneer.no/files/eur/MCACC/index.html
Τρεξτε ολο το βιντεακι και δειτε τον πρωτο ενισχυτη με c.u.c
με τις υγειες σας

Reaction score
460

Βαλε και τα εντοσθια του δικου μας μεσα εδω ρε Γιανναρα να δουμε τι ψαρια πιανουμε!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

...Μια τελευταία:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538