- Reaction score
- 255
Μεχρι στιγμης στα tests και reviews, ο SC-LX59 ειναι πρωτος....!!! σε σχεση με τα αλλα δυο μεγαλυτερα αδερφια του SC-LX79 SC-LX89.............κατι παιζει.......
Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τον Lx53 ίσως με τον vsx-1130,βλέπω πως η διαφορά με τον 930 είναι στα 30€ αυτήν τη στιγμή.Η μονη διαφορα που υπαρχει ανεμασα στον vsx-1130 με τον vsx-930 ειναι η αλουμινενια προσοψη του πρωτου και δεν δικαιολογει την διαφορα τιμης που υπαρχει στον καταλογο και στα μαγαζια, πρωτο φαουλ της Pioneer-Onkyo..........Το δευτερο φαουλ ειναι πως καταργει την σειρα SC-20xx η οποια ηταν η οικονομικη ή πιο προσιτη σειρα, με Class D ενισχυση.......
Ναι απλώς επειδή τα νούμερα ξεφεύγουν εκτός μπατζετ,γιαυτό ήθελα να μάθω την διαφορά στα ενισχυτικά τους μήπως το direct energy hd,είναι κάτι καινούργιο και πλησιάζει σε ποιότητα τους class d.Γνωμη μου μην κατεβαινεις κατηγορια ενισχυτη.
Πηγή ; ( link )Class D είναι όλοι.
Ναι, στους direct energy αναφέρομαι.Πηγή ; ( link )
Εγώ ξέρω ότι είναι τάξη ΑΒ οτιδήποτε κάτω από sc 1224
O 1130 δεν ειναι Class D.Α οκ.
Γιαυτό λοιπόν ο vsx 1130 είναι απλά class d direct energy, ενώ οι σειρές των Lx είναι class d direct energy HD και έχουν διαφορά σημαντική στην τιμή;
ποια γούστα εκπληρώνει ο pioneer ? (για να ειμαι και εντος θέματος)αναλογα τα γουστα........