PIONEER new model av receiver 2015

Reaction score
21
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορούσε η Pioneer να βάλει ένα phono-in και στον SC LX59.

Reaction score
12
ΜΗΝ αγορασετε ολοι Pioneer .Τα class D δεν παιζουν μουσικη .Οι Pioneer δεν εχουν δυνατοτητες .
Παρτε αλλες μαρκες....

Προσοχη στην διαθεσιμοτητα .Περιμενα 2 μηνες .Πληρωσα και μηνιαια δοση χωρις να εχω παραλαβει...
Ελαβα προιον ομως με ημερομηνια κατασκευης Μαιο του 2015 χαχα

Reaction score
1.391
ΜΗΝ αγορασετε ολοι Pioneer .Τα class D δεν παιζουν μουσικη .Οι Pioneer δεν εχουν δυνατοτητες .
Παρτε αλλες μαρκες....

Προσοχη στην διαθεσιμοτητα .Περιμενα 2 μηνες .Πληρωσα και μηνιαια δοση χωρις να εχω παραλαβει...
Ελαβα προιον ομως με ημερομηνια κατασκευης Μαιο του 2015 χαχα
μα δε το θελουμε για μουσικη ! για σινεμα το θελουμε ... :p

Reaction score
3.459
Φτουουου.....δηλαδή εγώ που τον έχω και για μουσική δεν κάνει ε ? :help:
Άμα είναι έτσι να τον δώσω.....για να πάρω τον LX-59....:lol:

Reaction score
255
Υπαρχει καποιος κατοχος των νεων μοντελων sc-lx 59,79,89 με ηχεια οροφης στο setup του, για Dolby Atmos, να μας πει τις εντυπωσεις του ?

Reaction score
9
Κανεις......???
Καλημερα

Eιμαι κατοχος του sc-79 εχοντας θετικες εντυπωσεις.
Τον ενισχυτη τον πηρα λογω atmos και μεταγενεστερα για το dts x .Τωρα οσο αφορα απο τις εντυπωσεις εχει πολυ καλη ακριβρεια στην αυτοματατη ρυθμιση ( βρηκε και λαθος πολικοτητα ηχειου) μετραει σωστα την αποσταση των ηχειων και γενικα το αποτελεσμα του αφηνει πολυ καλες εντυπωσεις εχοντας σαν μετρο συγκρισης τον προηγουμενο ενισχυτη μου ( lx 70) οι διαλογοι ακουγονται πιο καθαροι και ολος ο ηχος γενικα ειναι μαλακος χωρις να σκληραινει ακομα και σε υψηλες εντασεις.
Το atmos ειναι παραγματικα μια νεα εμπειρεια ( περιμενω να ακουσω και το αντιπαλο δεος).
Το setup μου ειναι 7.2.2 ολα συνδεδεμα τα καναλια με τελικους οποτε δεν εχω εικονα για δικα του ενισχτυτικα.
Τελος το απολυτο εργαλειο το icontrolav5 ειναι απιστευτο πραγματικα .
Καποια στιγμη θα ερθει ο Μανωλης για μια γενικη ρυθμιση .......
Αυτη τη στιγμη πειραματιζομαι με τα καναλια υψους και πλατους για να δω τι αποτελεσμα εχουν παρολο που ο χωρος δεν πρεπει να βοηθα.

Reaction score
3.459
( βρηκε και λαθος πολικοτητα ηχειου)
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η λάθος πολικότητα που βγάζει το MCACC δεν ισχύει, τώρα γιατί γίνεται αυτό, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....

Reaction score
9
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η λάθος πολικότητα που βγάζει το MCACC δεν ισχύει, τώρα γιατί γίνεται αυτό, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....
Πιθανον να συμβαινει απλα στην δικια μου περιπτωση επειδξ και εμενα μου εκανε εντυπωση το ετρεξα πανω απο 2 φορες και μου το εβγαζε συνεχεια .
Οταν το διορθωσα απο τοτε και μετα οσες φορες και εαν εβαλα το αυτοματο ποτε δεν μου ξαναεβγαλε μηνυμα
Μπορει παντως να ειναι και θεμα τυχης....

Reaction score
1.391
-πας για ψαρεμα ?
-οχι...παω για ψαρεμα...
-α οκ ..νομιζα οτι πας για ψαρεμα...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τι έχουν οι PIONEER, και δεν κάνουν για μουσική? απο που βγαίνει αυτό? έχουμε απτές αποδείξεις ότι δεν ''παίζουν''
μουσική? δηλαδή έχει γίνει ακρόαση σε σωστό χώρο, με σωστά ηχεία, και δεν ακουγόταν? γιατί δυο που έχω ακούσει,
ο ένας μικρός, δεν ήταν για πέταμα, μια χαρά έπαιζαν και σε δικάναλο, με ηχεία 6 ωμ, JAMO.

Reaction score
1.391
γενικα οι av δινουν το βαρος αλλου ....

και στο δικαναλο , βαζουμε την οθονη στο off κ ακουμε διαφορά ...φαντάσου με 2.856 καλουδια που εχουν επανω οι av

ολα αυτα βεβαια ανάλογα σε ποια κατηγορία ανηκουν τα μεν κ δε

Reaction score
3.459
Τι έχουν οι PIONEER, και δεν κάνουν για μουσική? απο που βγαίνει αυτό? έχουμε απτές αποδείξεις ότι δεν ''παίζουν''
μουσική? δηλαδή έχει γίνει ακρόαση σε σωστό χώρο, με σωστά ηχεία, και δεν ακουγόταν? γιατί δυο που έχω ακούσει,
ο ένας μικρός, δεν ήταν για πέταμα, μια χαρά έπαιζαν και σε δικάναλο, με ηχεία 6 ωμ, JAMO.
Βασικά εδώ το λέμε ειρωνικά...
Αυτή η άποψη περί μη μουσικότητας, έχει επικρατήσει σε πολλούς κυρίως λογω της ενίσχυσης τάξης Δ που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι Pioneer, κατά την άποψή μου εσφαλμένα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εννοείς πως δεν μπορεί ας πούμε ο 930, λόγω ενισχυτικών, να οδηγήσει ''δύσκολα'' ηχεία?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis