- Reaction score
- 255
ελλαδα ή εξωτερικο ?
και γω το airstudios ....Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορούσε η Pioneer να βάλει ένα phono-in και στον SC LX59.
μα δε το θελουμε για μουσικη ! για σινεμα το θελουμε ...ΜΗΝ αγορασετε ολοι Pioneer .Τα class D δεν παιζουν μουσικη .Οι Pioneer δεν εχουν δυνατοτητες .
Παρτε αλλες μαρκες....
Προσοχη στην διαθεσιμοτητα .Περιμενα 2 μηνες .Πληρωσα και μηνιαια δοση χωρις να εχω παραλαβει...
Ελαβα προιον ομως με ημερομηνια κατασκευης Μαιο του 2015 χαχα
ΚαλημεραΚανεις......???
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η λάθος πολικότητα που βγάζει το MCACC δεν ισχύει, τώρα γιατί γίνεται αυτό, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....( βρηκε και λαθος πολικοτητα ηχειου)
Πιθανον να συμβαινει απλα στην δικια μου περιπτωση επειδξ και εμενα μου εκανε εντυπωση το ετρεξα πανω απο 2 φορες και μου το εβγαζε συνεχεια .Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η λάθος πολικότητα που βγάζει το MCACC δεν ισχύει, τώρα γιατί γίνεται αυτό, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....
Και τελικά πήγαν για ψάρεμα.....-πας για ψαρεμα ?
-οχι...παω για ψαρεμα...
-α οκ ..νομιζα οτι πας για ψαρεμα...
Βασικά εδώ το λέμε ειρωνικά...Τι έχουν οι PIONEER, και δεν κάνουν για μουσική? απο που βγαίνει αυτό? έχουμε απτές αποδείξεις ότι δεν ''παίζουν''
μουσική? δηλαδή έχει γίνει ακρόαση σε σωστό χώρο, με σωστά ηχεία, και δεν ακουγόταν? γιατί δυο που έχω ακούσει,
ο ένας μικρός, δεν ήταν για πέταμα, μια χαρά έπαιζαν και σε δικάναλο, με ηχεία 6 ωμ, JAMO.