Pioneer PD-D6

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Pioneer PD-D6

"η βαζουν μια τιμη σαν κραχτη."

και αν καταχωρησεις παραγγελια τι κανουν, σε χρεωνουν περισσοτερο απο οτι εχεις δει στη σελιδα? Αν συμβαινει αυτο λογικα κι αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα τρωνε ξυλο. Ολα πιθανα σ'αυτη τη χωρα Νικο..

Συνηθως λενε για αργοπορια παραδοσης και προσπαθουν να σε ''γυρισουν'' σε κατι αλλο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

... το οποιο αλλο στο οποιο προσπαθουν να σε γυρισουν ειναι παλι ακριβοτερο απο οτι αναγραφεται... Εχει καταφερει να ψωνισει κανεις κατι απο κει; Για γελια ειναι μεχρι να ασχοληθει καποιος και να κινητοποιηθει η προστασια καταναλωτη, αν υπαρχει πλεον τετοια υπηρεσια..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλα, το Harman Kardon HD990 φοραει το ιδιο DAC με το Cambridge Audio 840C??? στο μισο της τιμης του δευτερου?

24-bit/384kHz sample-rate converter, AD1955 DACs for each channel, a 32-bit digital processor and, like the amp, fourth-generation Real-Time Linear Smoothing (RLS IV) for "a more spacious, richly detailed sound"

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Mε τη διαφορά ότι το Cambridge έχει και κάποια άλλα "πραγματάκια" πριν τα τσιπάκια του DAC όπως πολύ προσεγμένο transport και:

The 840C embraces a raft of proprietary technologies including ATF™ (Adaptive Time Filtering) asynchronous up-sampling technology which has been developed in conjunction with Anagram Technologies of Switzerland.

Το evaluation sample για το σετάκι της Anagram έκανε πάνω από 500 ευρώ όταν έψαχνα να το αγοράσω.

Σίγουρα η τιμή του Harman είναι πολύ καλή πάντως.

Κι όλα αυτά για όσους θεωρούν ότι αξίζει η αγορά player δίσκων (οποιασδήποτε μορφής) το έτος 2010.. :138:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν ειναι 840 σιγουρα, αλλα πες πιο αλλο εχει συγκεκριμενα Analog devices και μαλιστα εις διπλουν σε αυτη την τιμη. Κωστα, το μηχανημα εχει 500 λιρες στην Aγγλια και εδω ερχεται στα 4 κατοσταρικα! Με αυτο τον εξοπλισμο και τα features, balanced, προσεξες τις φωτο; Εστω και λιγο καλυτερα να παιζει απο το 970, ειναι κελεπουρι.
Οντως ειναι για εμας που γουσταρουμε τη διαδικασια. Παιρνεις το cd το ανοιγεις, χαζευεις το εσωφυλλο, πατας και ανοιγει το tray... Το cd σαν media ειχε καποια οντοτητα. Τωρα τα mp3 ειναι παρα ενα αρχειο data στο σκληρο δισκο και περνανε χωρις να αφομοιωνουμε. Τες πα.
Μετα κοιτας κ τους ανταγωνιστες, το 6002 και το PD-D6 και σου φαινονται φτωχοι συγγενεις... Φασον. Τα 2 τελευταια στην Αγγλια εχουν 300 κ 350 λιρες.

Reaction score
313

μια και μπορεί να το ζευγαρώσω με τον ενισχυτή.
βρήκα αυτό:
http://www.passion-tube.fr/sacd-passion/avant-propos-sacd-fr.htm
πώς το κρίνετε σαν player
κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ αυτή την στιγμή.
Σαν SACD πόσο κοστίζουν τα δισκάκια και τι τίτλοι υπάρχουν;
Πρόταση:
Χρησιμοποίησε τον iMac σου για οδηγό δίσκων, προσθέτοντας ένα Apogee Duet ως DAC (το Duet κάνει και άλλα πράγματα), ξέχνα το SACD και προσανατολίσου σε HD downloads...:126:

Reaction score
659

Ναι καλή ιδέα

400 ευρώ κι αυτό ενδιαφέρον και μικρό θέλει ψάξιμο

άμεσα δεν ενδιαφέρομαι απλώς λίγο να μπω
στις εξελίξεις κι αν αξίζει γενικά το SACD σε αυτά τα χρήματα

Reaction score
7.279

... το οποιο αλλο στο οποιο προσπαθουν να σε γυρισουν ειναι παλι ακριβοτερο απο οτι αναγραφεται... Εχει καταφερει να ψωνισει κανεις κατι απο κει; Για γελια ειναι μεχρι να ασχοληθει καποιος και να κινητοποιηθει η προστασια καταναλωτη, αν υπαρχει πλεον τετοια υπηρεσια..
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα , συνεχίζω αυτό εδώ μιας και είμαι και εγώ προς αναζήτηση cd player.
Μία παρένθεση που αφορά την παράθεσή μου και συνεχίζουμε.
Είχα αγοράσει από εκεί την G7 ή τέλος 2006 ή αρχές 2007 με χρέωση πιστωτικής.
Πολύ πιο φθηνά από εδώ και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (αν κατάλαβα σωστά ότι ενοείτε το Pixmania).
Στο θέμα μας.
Είμαι πολύ κοντά στο Pioneer χωρίς να αποκλείω όμως και το marantz καθώς και το HK που ήδη αναφέρθηκαν.
Δεν ξέρω αν έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι άλλο σχετικά οικονομικό.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παίζει Mp3 και γενικώς δεν μου αρέσουν τα πολλά μπιχλιμπίδια-δυνατότητες.
Θέλω όσο to δυνατόν υψηλή πιστότητα και ποιοτικό ήχο.
Συνοδά ( advance acustic 305II και AE aelite three)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:107:

υ.γΔεν θα άλλαζα το kenwwod δεκαπενταετίας plus που έχω αλλά έχει ένα πρόβλημα με τον μηχανισμό και κάπου κάπου μαγκώνει το δισκάκι και είσαι όλο ράβε ξήλωνε:114:

Reaction score
7.279

Ξέχασα να αναφέρω ότι υπάρχει και για αυτό ενδιαφέρον.
MCD-203 II της advance.

Reaction score
7.279

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω....
Τίποτις ρε παλικάρια?

Reaction score
7.279

Καμία βοήθεια?!!:108:
Για πείτε Pioneer ή advance?
Βοηθείστε χριστιανοί και μη!!