Pioneer S-1EX εναντιον Chario Ursa Major

Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Ασε τα δυο οργανα, βαλε καμια κλασσικη η καμια πολυμελη μπαντα, εκει θα δεις τι γινεται, τα δυο οργανα ειναι ευκολα παντου.

Ειναι απλα τα πραγματα, λειτουργησε με το συναισθημα, ποιος σε συγκινει περισσοτερο (προσπαθησε ομως να αποβαλεις τον ενθουσιασμο της καινουργιας αγορας).
 

Μηνύματα
37
Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer S-1EX εναντιον Chario Ursa Major

Oυφ, τετοιο διλημμα ειναι να μη σου τυχει! Απ'την Κικη και την Κοκο ποια να διαλλεξω?????????

Ακουω το υπεροχο Translinear Light της Alice Coltrane τωρα και τα Pioneer δινουν ρεστα. Ψιλοχανονται στο χωρο (ποτέ ομως οπως τα Chario) και ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι πααααρα πολυ καλα.

Πριν λιγο εβαλα αυτο και το αποτελεσμα μου αρεσε αν και δεν ειμαι της κλασικης μουσικης. Δεν εχω εμπειρια σε τετοια ακουσματα.

Και κατι ακομα. Τα Pioneer παιζουν καθαρα ακομα και σε υπερβολικες εντασεις. Αν δεν τα ακουγα να παιζουν ετσι σε τετοιες εντασεις, δε θα το πιστευα. Σα να εισαι στο +Soda αγκαλια με το ηχειο!
 


Μηνύματα
658
Reaction score
1
Το σίγουρο ειναι πως δεν πρέπει να αλλάξουμε τα μουσική μας γούστα επειδή το ηχείο που εχουμε δεν μπορεί να ανταποκριθεί σωστά σε αυτά και να πρέπει να ακούμε μουσική που κολακεύει το ηχείο αλλά εμείς δεν την προτιμούμε....

Εγώ πχ εχω κατώτερα ηχεία της chario. Σε ορισμένα ακούσματα (τζαζ, κλασική αλλά και ακούσματα τύπου SADE, George Michael κ.λπ, πρωτοψαλτη, αλεξίου κλπ) ειναι παρα πολύ καλό. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και σε ΗΙΠ-ΗΟΠ ή σκληρό ροκ. ειδικά στο ροκ εμενα με κουραζει παρόλο που ειναι μαλακό ηχείο....
 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.308
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top