- Reaction score
- 14
Καρφίτσα ...που δεν ξέρουμε με σιγουριά ΑΝ υπάρχει...όχι στο χωράφι...αλλά στη Γη ολόκληρη.Νίκος Τσαρουχάς said:....... τα παραπάνω είναι σαν να ψάχνουμε καρφίτσα σε χωράφι.![]()
Τέτοια είναι η αναλογία.
Καρφίτσα ...που δεν ξέρουμε με σιγουριά ΑΝ υπάρχει...όχι στο χωράφι...αλλά στη Γη ολόκληρη.Νίκος Τσαρουχάς said:....... τα παραπάνω είναι σαν να ψάχνουμε καρφίτσα σε χωράφι.![]()
:roll:D.S said:Συγχαρητήρια!
Δεν πίστευα ότι το θέμα αυτό θα είχε τόσο πλούσια replies. Πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι
είναι ένα αντικείμενο που στο χώρο του HI END ήταν μέχρι τώρα για χλευασμό.
Από όσα ωραία πράγματα διάβασα πάντως προκύπτει αυτο που κατά την άποψη μου είναι αυτονόητο.
Η υπεροχή του PC. Απο κει και πέρα επειδή το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο (ό,τι έχει σχέση με PC είναι πάντα
πολύποκο στην κατανόηση) είναι φυσικό να υπάρχουν αρκετές παραλλαγές σε ότι θίγεται.
Η ουσία όμως δυστυχώς είναι η εξής: Όλα είναι θεωρίες και ως άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάντα το
αποτέλεσμα ώστε να κρίνω κάτι (πολ. μηχανικός δεν σπούδασα...) αυτό δεν μου λέει τίποτα.
Προτείνω να πραγματοποιηθεί ένα τυφλό συγκριτικο κάπου. Παροτρύνω λοιπόν τα μεγάλα κεφάλια και
τους επαγγελματίες του χώρου (ηχολήπτες, εισαγωγείς, χομπίστες επαγγελματικής κατάρτισης κτλ κτλ)
να συνθέσουμε ένα τέτοιο μηχάνημα έστω και προσωρινά και να το βάλουμε να παίξει διπλα στα μεγάλα ονοματα.
Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά πιστεύω για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Σε αυτό το σημείο θα περιμένουμε όοοολοι όπως είναι λογικό τους γλυκύτατους hi-end-o-πωλητές
να τρέξουν να οργανώσουν ΠΡΩΤΟΙ αυτοί το δοκιμαστικό για να μας πουν γεματοι χαρα: ΕΙΔΑΤΕ σας τα λέγαμε
εμείς!! Και με τη σειρά μας εμείς φουσκωμένοι υπερφάνεια να πάρουμε από μια τέτοια πηγη χωρίς φόβο και πάθος
και να την τοποθετήσουμε στο ράφι μας.
Στο θεωρητικό τμήμα.
Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δουλεύει το ΕΑC. Είναι ένα είδος RUR? Μήπως να συντάσσαμε
από κοινού ένα mail και να το στέλναμε στον αξιότιμο προγραμματιστή του. Αυτός επίσης θα ξέρει αρκετά πράγματα
γενικά για το θέμα της ανάγνωσης αλλά και φυσικά θα μας τεκμηριώσει την καταληλότητα η μή του προγράμματός του
για την χρήση που το προορίζουμε.
Πιστεύω ότι το θέμα recalibration δεν παίζει κανένα ρόλο στην ανάλυση της ανάγνωσης του CD. επίσης με μία ρύθμιση
στα προγράμματα αναπαραγωγής δύναται να φορτωθεί ακόμα και ολόκληρο το κομμάτι αναπαραγωγής στην RAM.
Τέλος γνωρίζει κάποιος εάν κατά την αντιγραφή από αυθεντικό σε σιντι αντιγραφής το λογισμικό κανει audio extraction?
Η μήπως απλά διαβάζει την επιφάνεια του cd πηγής και απλά την αναπαράγει στο κενο cd.
Αρχιτσέλιγκα global, για ανάλαβε.D.S said:Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δουλεύει το ΕΑC. Είναι ένα είδος RUR? Μήπως να συντάσσαμε
από κοινού ένα mail και να το στέλναμε στον αξιότιμο προγραμματιστή του.
Βασίλη νομίζεις ότι είμαστε πίσω...Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
Τελικά εσείς έχετε μείνει πολύ πίσω στις "εξελίξεις"
Ολα τα προβλήματα λύθηκαν...............
http://www.burwenbobcat.com/
Σπύρος Μπλάτσιος said:Βασίλη νομίζεις ότι είμαστε πίσω...Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
Τελικά εσείς έχετε μείνει πολύ πίσω στις "εξελίξεις"
Ολα τα προβλήματα λύθηκαν...............
http://www.burwenbobcat.com/
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11446.0
Το έχω δώσει outsourcing, σε στρατιωτική μονάδα της Λήμνου.RDoherty said:Αρχιτσέλιγκα global, για ανάλαβε.D.S said:Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δουλεύει το ΕΑC. Είναι ένα είδος RUR? Μήπως να συντάσσαμε
από κοινού ένα mail και να το στέλναμε στον αξιότιμο προγραμματιστή του.
Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.GF said:Αυτο το ReadUntilRight πολυ μουφα μου ακουγετε!
g.kar said:Γνωρίζει καποιος από εσάς πως ακριβώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του EAC ?
Νομίζω ότι ήταν η πρώτη ερώτηση που έθεσα για το EAC. Από εδώ πιστευα ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε. Ομως σε αυτό εδώ το θέμα δεν εδόθη η πρέπουσα σημασία οπότε αναγκάστηκα και το έψαξα μόνος μου σε forum του εξωτερικού που όλη μέρα ασχολείται με το EACD.S said:......
Στο θεωρητικό τμήμα.
Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δουλεύει το ΕΑC. Είναι ένα είδος RUR? Μήπως να συντάσσαμε από κοινού ένα mail και να το στέλναμε στον αξιότιμο προγραμματιστή του. Αυτός επίσης θα ξέρει αρκετά πράγματα γενικά για το θέμα της ανάγνωσης αλλά και φυσικά θα μας τεκμηριώσει την καταληλότητα η μή του προγράμματός του για την χρήση που το προορίζουμε.
....
Σε οσα DVD κολλησε το DVD Decrypter δεν το ξεπερασε μετα απο καποιο αριθμο επαναληψεων (εχει μετρητη retrys) . Ουτε ποτε ειδα σε αναφορα οτι ξεπερασε καποιο σφαλμα μετα απο καποιο αριθμο επαναληψεων .g.kar said:Κάποιοι υποστηρίζουν το εξής : Εαν το laser drive δεν μπορεί να διαβάσει το κατεστραμμένο σημείο του δίσκου σε μονή ταχύτητα (Χ 1) με τον πρώτο γύρο, οι πιθανότητες να το διαβάσει με τον δεύτερο ή με τον εκατοστό είναι πάρα πολύ μικρές.
1Πως "ξερει" το προγραμμα ποια αναγνωση ειναι η σωστη ;;;Νίκος Τσαρουχάς said:Η χρήση audio extraction είτε με το EAC είτε με άλλο software, γίνεται για να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι το CD μεταφέρεται αυτούσιο στον δίσκο, πράγμα που επιτυγχάνεται με τα στοιχεία που δίνει στο πρόγραμμα για τα λάθη ανάγνωσης το drive. Το γεγονός ότι διαβάζει και ξαναδιαβάζει (RUR), όπως κάνει σε ότι και να του βάλεις μέσα το drive, βοηθάει στο ότι 1αν την πρώτη φορά έκανε λάθος την δεύτερη ενδεχομένως να το διορθώσει, κάτι πολύ πιθανό. Το πιο σημαντικό όμως είναι το report που δίνει το software.
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει στα CD players.
Το κέρδος για το οποίο συζητάμε είναι ότι άπαξ και μπει στον σκληρό ένα CD χωρίς λάθη ανάγνωσης, είμαστε 2100% σίγουροι ότι και την επόμενη φορά που θα το ακούσουμε (από το PC), δεν κινδυνεύουμε να υποστούμε τις συνέπειες ενός κακού transport, ενός κακού ψηφιακού καλωδίου ή ενός κακοχρησιμοποιημένου μέσου…
1. Τι πως βρε παλικάρι ‘μ. Είπαμε πως.LUXMAN said:1Πως "ξερει" το προγραμμα ποια αναγνωση ειναι η σωστη ;;;
2Πως ειμαστε σιγουροι οτι καθε φορα δεν υπαρχει εστω και ελαχιστη απωλεια δεδομενων ;;;
Ας μου απαντησει καποιος τοτε , γιατι οποτε κατεβαζω μια ταινια DVD στον σκληρο υπαρχει παντα διαφορα προς το χειροτερο σε σχεση με το playback απο το DVD-ROM (το οποιο λιγο πριν την εστειλε στον σκληρο) . Η διαφορα εντοπιζεται παντα ως μειωση της ευκρινειας σε ολα τα σημεια καθε σκηνης και οχι ως τεχνουργηματα .
Εχει κανει καποιος (θα το κανω συντομα) το πειραμα της μεταφορας απο τον ενα σκληρο στον αλλο μιας ταινιας η ενος τραγουδιου και να συγκρινει το πρωτο αντιγραφο με το νιοστο ;;
Στοιχηματιζω οτι μετα απο 10 επαναληψεις το αποτελεσμα θα ειναι τραγικο .
Μου απαντας σε κατι και για κατι διαφορετικο :shock: :shock:....(να μην ξεχνιωμαστε μιλαμε για κατεβασμα στον σκληρο)LUXMAN said:2Πως ειμαστε σιγουροι οτι καθε φορα δεν υπαρχει εστω και ελαχιστη απωλεια δεδομενων ;;;
Ας μου απαντησει καποιος τοτε , γιατι οποτε κατεβαζω μια ταινια DVD στον σκληρο υπαρχει παντα διαφορα προς το χειροτερο σε σχεση με το playback απο το DVD-ROM (το οποιο λιγο πριν την εστειλε στον σκληρο) . Η διαφορα εντοπιζεται παντα ως μειωση της ευκρινειας σε ολα τα σημεια καθε σκηνης και οχι ως τεχνουργηματα .
Οταν μιλαω για μεταφορα ταινιας στον σκληρο μιλαω για ασυμπιεστη μεταφορα . Η διαφορα ειναι υπαρκτη οταν συγκρινεις το αντιγραφο του σκληρου με το πρωτοτυπο . Αρα το αντιγραφο στον σκληρο εχει περασει με λαθη και φυσικα μιλαμε για μεταφορα αρχειων οταν μιλαμε για αντιγραφη ταινιας στον σκληρο ,Νίκος Τσαρουχάς said:Όσον αφορά στην ταινία, αν μεταφέρεις με κατάλληλο s/w το ακριβές περιεχόμενο της ταινίας χωρίς συμπίεση, τότε το dvd που προέρχεται από αυτή τη διαδικασία είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό. Οι διαφορές που βλέπεις, αν είναι τόσο μεγάλες είναι γι αυτόν τον λόγο, γιατί κατά το κάψιμο ενός DVD/CD παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, που όμως δεν δίνουν τέτοιες διαφορές. Πρόσεχε, επειδή σχεδόν καμία ταινία δεν χωράει σε απλό DVD (αλλά μόνον σε dual layer, μεγαλύτερης χωρητικότητας), τα s/w αντιγραφής κάνουν αυτομάτως την ανάλογη συμπίεση στο υλικό για να χωράει σε απλά dvd. Στην πραγματικότητα χάνεις πληροφορία. 8)