- Reaction score
- 3.406
Να μη ξεχνάμε ότι όλα τα μουσικά CDs που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν περάσει, σε κάποιο από τα πολλά στάδια ανάπτυξής τους, και από τον Η/Υ.
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:Κύριοι, προβλέπω ότι οι πλεξτορομεταχείρες που κυκλοφορούν στο eBay θα πάρουν πολύ τα πάνω τους. Κάντε το κουμάντο σας όσο είναι καιρός...![]()
![]()
![]()
Έλα τώρα που έχει διάλειμμα...Νίκος Τσαρουχάς said:Και μια που το ανέφερες Βασίλη... 8) 8)
- Το παραπάνω σημαίνει ότι το pc με τον ψηφιακό ενισχυτή (και την βοήθεια ενδεχομένως (ή όχι) του luxman) και σύνδεση fire wire, έπαιξε καλύτερα από το Esoteric? ΝΑΙ ή ΌΧΙ?... 8)Τσαντουλής Βασίλης said:Τον είχα παρακαλέσει να φέρει μαζί του ένα μικρό ολοκληρωμένο
"ψηφιακό" ενισχυτή της acoustic reality που είχε αποκτήσει πρόσφατα .
Συνδέθηκε μέσω firewire με το laptop μου (amilo 1520 R).
Το αποτέλεσμα απίστευτα καλό ! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία !....
Η σύγκριση έγινε με τις εξής μηχανές που έχω αυτόν τον καιρό σπίτι μου :
3) Esoteric xo3
Γιαααααα λέγε...![]()
![]()
Αν υποθέσουμε ότι ο D.S. είναι πρόσωπο με σοβαρή επαγγελματική εμπλοκήΣπύρος Κωστόπουλος said:......αν και θα προτιμούσα να είχε εγγραφεί με ονοματεπώνυμο, για ευνόητους λόγους.//;-).....
Αν και μη επαγγελματίας δεν θα σου απαντήσω γιατί :Νίκος Τσαρουχάς said:...... έπαιξε καλύτερα από το Esoteric? ΝΑΙ ή ΌΧΙ?...
Γιαααααα λέγε...![]()
Έλα τώρα που έχει διάλειμμα...![]()
![]()
Μα... δεν χρειάζεται να πεις ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω. Μου απάντησες ήδη.Τσαντουλής Βασίλης said:Αν και μη επαγγελματίας δεν θα σου απαντήσω γιατί :
1) Θέλω να συνεχίσω να κάνω το hobby μου χωρίς προβλήματα .
2) Πίσω από την ερώτησή σου κρύβεται προβοκατόρικη μεθόδευση
του γνωστού μονίμως κρυωμένου και ερωτευμένου και αντιολυμπιακού
και αντιlcdάκια ασπρομάλλη Γέροντα.........
δηλαδή αγαπητέ Βασίλη Τσαντουλή όσοι επαγγελματίες συμμετέχουν επωνύμως στο AV site, ή δεν έχουν "σοβαρή επαγγελματική εμπλοκή" με τον χώρο, ή οι απόψεις τους είναι κάλπικες ;Τσαντουλής Βασίλης said:Αν υποθέσουμε ότι ο D.S. είναι πρόσωπο με σοβαρή επαγγελματική εμπλοκή
στον χώρο του ήχου και της εικόνας τότε μάλλον είναι επιθυμητή η ανωνυμία του
η οποία συνεπάγεται και την απόλυτη ελευθερία διατύπωσης απόψεων που υπό
συνθήκες επωνυμίας είναι ανέφικτο να διατυπωθούν.....
RDoherty said:" "the real killer thing about this technology is the error-free rips to hard drive, streaming, play lists, movies. "
Srajan Ebaen http://www.6moons.com/audioreviews/wavelength2/brick_2.html
εεεεεεεεεεεεεε, όχι και αντι-lcd-άκια! όλα κι όλα!Τσαντουλής Βασίλης said:και αντιlcdάκια ασπρομάλλη Γέροντα.........
Κάθε άλλο !Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
δηλαδή αγαπητέ Βασίλη Τσαντουλή όσοι επαγγελματίες συμμετέχουν επωνύμως στο AV site, ή δεν έχουν "σοβαρή επαγγελματική εμπλοκή" με τον χώρο, ή οι απόψεις τους είναι κάλπικες ;Τσαντουλής Βασίλης said:Αν υποθέσουμε ότι ο D.S. είναι πρόσωπο με σοβαρή επαγγελματική εμπλοκή
συνθήκες επωνυμίας είναι ανέφικτο να διατυπωθούν.....![]()
![]()
![]()
Βασίλη έχεις δίκιο. Θα τον βάλουν στη μαύρη λίστα επειδή θα χαλάσει την πιάτσα .Τσαντουλής Βασίλης said:Κάθε άλλο !Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
συνθήκες επωνυμίας είναι ανέφικτο να διατυπωθούν.....![]()
![]()
![]()
Φαντάσου όμως κάποιος που ενδεχομένως γράφει σε ένα περιοδικό
τι θα γίνει αν διατυπώσει τέτοιες απόψεις !
Θα του ξαναδώσουν Ηi end cd player για τεστ την άλλη ζωή !
Επίσης αν ο ίδιος είναι εισαγωγέας ή σημαίνον στέλεχος εταιρίας
που διακινεί κυρίως ακριβά cd players,da converters,cd transport κ.λ.π.
υποσκάπτει έτσι την θέση του στην αγορά ή στην εταιρία αντίστοιχα....
Βρε παμπόνηρε δημοσιοσχεσίτη! :mrgreen:Τσαντουλής Βασίλης said:1) Θέλω να συνεχίσω να κάνω το hobby μου χωρίς προβλήματα .