Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Ποιο Media Player έχετε?

• Hdi Dune Center/Base/Prime

Votes: 35 9,7%
  • Popcorn Hour c200/a200/a110/a100

Votes: 51 14,1%
  • Western Digital TV HD/Western Digital TV HD Live

Votes: 132 36,5%
  • Mede8er Med500x

Votes: 17 4,7%
  • XTreamer Media Player

Votes: 31 8,6%
  • Egreat M31/M32/M33/M34

Votes: 96 26,5%
  • Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Votes: 8 2,2%
  • HDX BD-1/HDX 1000

Votes: 6 1,7%
  • AC Ryan PlayOn!HD

Votes: 10 2,8%
  • DViCo TViX 6500/6600/7000/N!

Votes: 9 2,5%

• Total voters
    362
Reaction score
1.594
Απάντηση: Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Egreat M34A. Σε ένα ποσοστό 80% ειμαι ευχαριστημένος. Σε ορισμένα mkv 1080p αντιμετωπίζω κάποια κολλήματα ωστόσο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος οτι οφείλεται στο player. Θα ήθελα να το αντικαταστήσω απο το popcorn c200

Reaction score
4.909

Εγω εχω το dvico 4100 αλλά ψηφισα το 6500 αφου δεν υπήρχε στη λίστα...
Με καλύπτει στο 100% σ αυτά που χρειάζομαι (κυρίως θεαση mkv αλλά και ακρόαση μουσικής). Τον ήχο τον βγαζω απο οπτική ψηφιακή στον ενισχυτή, απο hdmi δεν μου ακουγόταν καλά πάντως

Reaction score
1.458

Μου κάνει εντύπωση ότι τα HDX BD-1 & HDX 1000 δεν τα έχει ψηφίσει κανείς ως τώρα.Νόμιζα ότι ήταν αρκετά δημοφιλή στην Ελλάδα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Όπως και το Ryan.
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχουν κάποιοι εδώ μέσα.

Reaction score
1.458

Εκτός αν είναι τόσο ευχαριστημένοι που απλά απολαμβάνουν τις ταινίες τους και δεν ασχολούνται με τα φόρουμς πλέον :137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εγω παλι περιμενα μεγαλυτερη διαφορα υπερ του WD.
Λογω τιμης βεβαια...

Reaction score
84

Λείπουν κάποια όπως το NTR-83, το ELLION?

Reaction score
5.867

Πολύ ωραίο Θέμα Λεωνίδα :107:

Έχουμε και λέμε:
Το Media Player που έχω είναι το WD TV

Αρκετά! Είναι τρομερό στο θέμα μεγέθους, πολύ βολικό στο θέμα τηλεχειρισμού (μικρό και πολύ εύχρηστο) και κομψό (αν και εκεί που είναι ουσιαστικά δεν φαίνεται)
Ικανότατο σε μεγάλο πλήθος αρχείων, άριστο σε .avi & 720p
Προβληματικό αρκετά στα 1080 και παλιότερα στους υπότιτλους που ευτυχώς διορθώθηκε.
Ήταν όμως λίγο κουραστικό αφού γενικά πρέπει να ψάχνεσαι σε upgrade & downgrade firmware για να καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει.

Με εκνευρίζει αφάνταστα που δεν έχω την σιγουριά πως το αρχείο 1080 θα το παίξει σωστά γιατί είτε θα κάνει κολλήματα, είτε σπασίματα, είτε θα χάσει υπότιτλους κοκ.
Με κούραζε βέβαια το mkv2vob για αναπαραγωγή στο PS3 αλλά τουλάχιστον εκεί δεν με άφησε ποτέ στα κρύα του λουτρού!

Θα ήθελα dts downmix ώστε να μπορώ απλά να το συνδέσω με μια απλή τηλεόραση. Όμως προς το παρόν είναι συνδεμένο στον ενισχυτή οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα.
Θα ήθελα η wd να μην μας ξεχάσει στις αναβαθμίσεις, αν και μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός....

Ίσως....
Κάποιο που να παίζει τα πάντα όλα, χωρίς όμως να ξεφεύγει στην τιμή.
Αν υπάρχει κάποιο γύρω στο κατοστάρικο, είμαι όλος αυτιά! :107:
+1

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.373

Λείπουν κάποια όπως το NTR-83, το ELLION?

...και το LG.

Reaction score
1.458

Αυτά που λείπουν παιδιά είναι γιατί μέχρι 10 επιλογές μπορώ να βάλω στο Poll.Ετσι έβαλα τα πιο γνωστά.Αν τα δικά σας δεν υπάρχουν στο Poll,τότε απλά γράψτε πιο έχετε,τι σας αρέσει και τι οχι κλπ

Reaction score
0

Xtreamer. Πολύ ευχαριστημένος, παίζει σχεδόν τα πάντα, πάρα πολύ καλό μενού,εύχηστο και με πολλές δυνατότητες. Το μόνο μείον η μη υποστήριξη των HD format.

Reaction score
0
Popcorn Hour A-200. Παρα πολυ ευχαριστημενος. Ειχα το Α-100 και ημουν αναμεσα σε Α-200 η xtreamer pro. Πανω κατω κοστιζουν τα ιδια. (κατεληξα στο Α-200 γιατι ολα τα ΝΜΤ εχουν τρομερη υποστηριξη απο το Nerwork Media Tank site. Παιζει τα παντα και εχει και τα ΝΜΤ apps (torrent download , Trailers ,κλπ.) για οσους δεν θελουν χρηση υπολογιστη. Και το βασικοτερο εχει Yamj jukebox με αρκετα skins.

Reaction score
1.458

Βλέπω το WDTV HD αρχίζει και ξεφεύγει!

Reaction score
0

Dune HD Base 3.0 και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Reaction score
1

Dune prime και σκέφτομαι να πάρω και το Mede8er.
Το βασικό μειονέκτημα του dune είναι η αργοπορία του τόσο σε μπλε δισκάκια, όσο και στο φόρτωμα bluray rip από τους σκληρούς. Κατά τα άλλα παίζει τα πάντα όλα, ακόμη και dts music. Μελλοντικά θα το συνδέσω με ένα αξιοπρεπές dac, ώστε να πάρω καλύτερη ποιότητα ήχου.

ΥΓ
Έχω και το wd hd, το πρώτο που δεν κάνει downmix το dts, αλλά βρίσκεται στο κουτί του στην αποθήκη, χωρίς να έχει παίξει ποτέ...

Reaction score
0

Ξεκινησα με το WD. και μετα απο λιγο καιρο πηρα το Dune και ξεμπερδεψα.Δηλωνω τρισευτυχισμενος απο τη χρηση του,μιας και παιζει τα παντα,χωρις προβληματα.

Reaction score
0
Mede8er med500x για μενα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ο,τι του εχω βαλει το εχει παιξει :)

Reaction score
0
Dune Prime 3.0 και Egreat-31B (και ένα Izak...)

Υπερ-ευχαριστημένος και από τα δύο (και τον καιρό εκείνο τον παλιό και από το izak).

Το μόνο που μ' ενοχλεί στο Prime είναι η πλοήγηση που δεν υποστηρίζει από το τέλος μιας λίστας να πας στην αρχή ή από την αρχή στο τέλος πράγμα εξόχως ενοχλητικό σ' εμένα που έχω καμιά ...100η σειρές. Αντιθέτως το EGreat στην πλοήγηση είναι άψογο ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους αριθμούς στο τηλεκοντρόλ για να πλοηγηθείς (πχ αν γράψεις 50 σε πάει στην 50η εγγραφή της λίστας).

Από την άλλη ωστόσο -και πέρα από την πλοήγηση- το interface του Dune είναι κλάσεις ανώτερο και με το μηχανισμό του dune_folder.txt αν έχεις μεράκι κάνεις ΠΑΠΑΔΕΣ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Κυριε Λεωνιδα μας, καποιο σχολιο για την εως τωρα καταταξη?:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός