Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Ποιο Media Player έχετε?

• Hdi Dune Center/Base/Prime

Votes: 35 9,7%
  • Popcorn Hour c200/a200/a110/a100

Votes: 51 14,1%
  • Western Digital TV HD/Western Digital TV HD Live

Votes: 132 36,5%
  • Mede8er Med500x

Votes: 17 4,7%
  • XTreamer Media Player

Votes: 31 8,6%
  • Egreat M31/M32/M33/M34

Votes: 96 26,5%
  • Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Votes: 8 2,2%
  • HDX BD-1/HDX 1000

Votes: 6 1,7%
  • AC Ryan PlayOn!HD

Votes: 10 2,8%
  • DViCo TViX 6500/6600/7000/N!

Votes: 9 2,5%

• Total voters
    362

Reaction score
3
Έχω το WD media player και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Μου τη σπάει ότι δεν παίζει αξιόπιστα τις 1080 ματρόσκες.
Λόγω και των επίγειων ψηφιακών,ψάχνομαι για ένα media player που να παίζει αξιόπιστα όλα τα 1080p και να έχει MPEG-4 HD δέκτη.
Από όσα έχω διαβάσει,το Novatron NTR-83 ίσως μου κάνει.
Περιμένω και το συγκριτικό,να το δούμε και με τα Ellion.
Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα του συγκριτικού,το Part I ήταν αρκετά διαφωτιστικό,ευελπιστώ το part II να είναι ακόμη περισσότερο!:607:

Reaction score
5
Απάντηση: Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Και εγώ πήρα το WD TV Live HD, καλομεταχειρισμένο από το μέλος joncr, μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

Reaction score
173

Popcorn Hour A110 και C200. Και τα δυο δεν τα αλλαζω με τιποτα.

Reaction score
1.458

Αν μπορούσατε να είχατε κάποιο άλλο από αυτό που έχετε τώρα,πιο θα θέλατε?
Για να δούμε προτιμήσεις!!!:604:

Reaction score
38

Έχω το ΗDX-1000 και για τη χρήση που το θέλω είναι μια χαρά δεν κοιτάζω προς το παρόν κάτι άλλο.

Βέβαια όταν με το καλό εμφανιστούν 3D MPs θα αρχίσει πάλι η επιμόρφωση να πάρουμε κάτι καλό, μάλλον δεύτερης γενιάς και μεταχειρισμένο.

Reaction score
1.458

Εννοείτε ότι θα θες και νέα τηλεόραση κλπ για 3D

Reaction score
38

Eννοείται! Και τηλεόραση και υλικό και να μην υπάρχει σε δυετή-τριετή ορίζοντα νέα τεχνολογία...

Γι' αυτό είπα και δεύτερης γενιάς και μεταχειρισμένο άλλωστε...
Να έχουν περάσει οι παιδικές ασθένειες και να το έχει στρώσει κανένας ειδικός! :116:

Reaction score
1.458

Eννοείται! Και τηλεόραση και υλικό και να μην υπάρχει σε δυετή-τριετή ορίζοντα νέα τεχνολογία...

Γι' αυτό είπα και δεύτερης γενιάς και μεταχειρισμένο άλλωστε...
Να έχουν περάσει οι παιδικές ασθένειες και να το έχει στρώσει κανένας ειδικός! :116:
Σε βρίσκω πολύ σωστό και με λογική,φίλε μου :444:

Reaction score
38

Δεν ξέρω. Στη πραγματικότητα πάντα υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές/στρατηγικές για να κινηθεί κάποιος... οπότε περί ορέξεως...

Πάντως να ΄σαι καλά για τα καλά σου λόγια!

:605:

Reaction score
0

Αν μπορούσατε να είχατε κάποιο άλλο από αυτό που έχετε τώρα,πιο θα θέλατε?
Για να δούμε προτιμήσεις!!!:604:
Έχω wd tv live και για τα λεφτά που το πήρα (96 ευρώ) είμαι μια χαρά ευχαριστημένος! Θα θελα να παιρνα τo ph c200 βέβαια ή το dune αλλά δεν ήθελα να σκάσω τόσο χρήμα αυτή τη στιγμή...

Reaction score
0
EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER)
παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat.
thanks

Reaction score
0
EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK

EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER)

μεταξυ των δυο πιο προτεινετε γιατι ειμαι ασχετος και ποιες ειναι οι σημαντικοτερες διαφορες τους?

Reaction score
0

Απίστευτο!

Αν με ρώταγε κάποιος τι πίστευα ότι έχουν οι περισσότεροι θα έλεγα popcorn, egreat και τρίτο το WD. Απ' ότι φαίνεται δεν εκτιμώνται όσο νόμιζα τα HD format του ήχου, απέναντι στην επώνυμη λύση.

Εγώ έχω το egreat M34, το οποίο αγόρασα σαν φτηνή εναλλακτική του popcorn A110. Στα θετικά του, ότι παίζει τα πάντα κι από παντού, στα αρνητικά του ότι δεν ...το κάνει πάντα.

Αρνητικά:
* Το BR playback μέσω ethernet καμιά φορά "κόβει"
* Μερικές βαριές ματρόσκες κολλάνε και θέλουν remux σε .ts
* Δεν παίζει BR .iso

Reaction score
1.213

Απίστευτο!

Αν με ρώταγε κάποιος τι πίστευα ότι έχουν οι περισσότεροι θα έλεγα popcorn, egreat και τρίτο το WD. Απ' ότι φαίνεται δεν εκτιμώνται όσο νόμιζα τα HD format του ήχου, απέναντι στην επώνυμη λύση.
Γιατι απιστευτο ? Ποσες mkv εχουν hd format ? :137:

Reaction score
0

Φανατικός WD HD TV.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου 1 WD HD TV GEN1, 1 WD HD TV GEN2 και 2 LIVE...
Eχουμε και τον θεό b-rad που μας κάνει τρελές καστομιές.

Τα egreat και τα xtreamer τα συμπαθώ λειτουργικά αλλά τουλαχιστον εμφανισιακά μου φαινονται πολύ κακές κινεζιές.

Reaction score
1.458

Πάντως τα WD TV έχουν γίνει best seller σε πολλές χώρες!

Reaction score
0

Ήμουν κι εγώ ψημένος για το WD, αλλά τελικά πήγα στο egreat γιατί ήθελα να δω τα νέα "HD" λαμπάκια στον ενισχυτή την εποχή που το PC δεν μπορούσε.

Ματρόσκες δεν είναι πολλές με HD ήχο, αν και μπορείς να τις φτιάξεις σχετικά εύκολα και μόνος. Παίζει όμως και blu-ray υλικό δίνοντας την απόλυτη ποιότητα.

Τρελλή κινεζιά είναι και το περηφανεύεται! Όμως είναι fanless, full αλουμίνιο και με λίγη custoμιά (YAMJ) γίνεται αγνώριστο και πολύ εύχρηστο.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.357

Έχω το PLAYON!HD mini. Δεν υπάρχει το mini βέβαια στις επιλογές οπότε ψήφισα το PLAYON!HD αλλά φαντάζομαι δεν είναι θέμα.

Το έχω 1-2 βδομάδες και προς το παρών είμαι ευχαριστημένος μια και αναπαράγει το σύνολο των αρχείων μου απροβλημάτιστα. Τελείως αθόρυβο αφού δεν εχει ανεμιστήρα και περιμένω το επόμενο firmware update για να ενεργοποιηθεί και τo 7.1 HD Audio
(http://playonhd.spaces.live.com/Blog/cns!454A6850F2AFC553!522.entry?sa=224422317
Επιλέχτηκε γιατί είχα αρκετό υλικό από DVD με πλήρη δομή γραμμένο σε σκληρό αλλά και σε .iso και τα αναπαράγει με πλήρη μενού κ.λπ.

Μου λείπει (ελάχιστα όμως) που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη με κάποιο update (όπως εχει ανακοινωθεί) ο torrent client.

Reaction score
1.458

Ασφαλώς και δεν είναι θέμα.Οσα μοντέλα λείπουν από τη λίστα θα ψηφίζεται το brand name του μοντέλου σας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag