Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Ποιο Media Player έχετε?

• Hdi Dune Center/Base/Prime

Votes: 35 9,7%
  • Popcorn Hour c200/a200/a110/a100

Votes: 51 14,1%
  • Western Digital TV HD/Western Digital TV HD Live

Votes: 132 36,5%
  • Mede8er Med500x

Votes: 17 4,7%
  • XTreamer Media Player

Votes: 31 8,6%
  • Egreat M31/M32/M33/M34

Votes: 96 26,5%
  • Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Votes: 8 2,2%
  • HDX BD-1/HDX 1000

Votes: 6 1,7%
  • AC Ryan PlayOn!HD

Votes: 10 2,8%
  • DViCo TViX 6500/6600/7000/N!

Votes: 9 2,5%

• Total voters
    362
Reaction score
1.458
Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση να δούμε ποιο media player είναι το δημοφιλέστερο μεταξύ των μελών του avsite.
Εχετε τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών,καθώς αρκετοί ίσως έχουν παραπάνω από έναν!

Αν θέλετε αφήστε και κάποιο σχόλιο για την επιλογή σας:

1)Είστε ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες/αποδόσεις του?
2)Τι είναι αυτό που σας λείπει απο το συγκεκριμένο player?
3)Θα θέλατε να είχατε κάποιο άλλο στην θέση του?

Reaction score
1.985
Απάντηση: Poll: Ποιό Media Player έχετε?

Xtreamer media player!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτή την στιγμή με καλύπτει μια χαρά.
Με δεδομένη την νέα αναβάθμιση που θα βελτιώσει την όλη λειτουργία του νομίζω πως θα είμαστε μια χαρα.!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Κύριε,κύριε αυτοί που έχουν παραπάνω απο ένα;:137:

Dune Prime και wd tv.
Όσον αφορά το 1ο,παίζει τα πάντα όλα!
Το 2ο είναι εκπληκτικό για το μέγεθος του(και το κόστος του) παίζοντας σχεδόν όλα τα ''εμπορικά'' αρχεία!

Αυτό που θα ήθελα να δώ είναι το επερχόμενο firmware του dune(για να δούμε αν θα έχει πλεόν ψηφιακό δέκτη και δυνατότητες pvr)

Ωραίο θέμα Λεώ!!

bel

Reaction score
0

Xtreamer media player,τα κάνει(σχεδόν) ολα και συμφέρει!:103:
Aν υποστήριζε και τον hd ήχο θα ήταν άψογο.
Για τον παραπάνω λόγο αλλά και επειδή έχω κάτι 3,5'' δίσκους που κάθονται,λέω να πάρω και το xtreamer pro.:107:

Reaction score
49

Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση να δούμε ποιο media player είναι το δημοφιλέστερο μεταξύ των μελών του avsite.
Εχετε τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών,καθώς αρκετοί ίσως έχουν παραπάνω από έναν!

Αν θέλετε αφήστε και κάποιο σχόλιο για την επιλογή σας:

Πολύ ωραίο Θέμα Λεωνίδα :107:

Έχουμε και λέμε:
Το Media Player που έχω είναι το WD TV

1)Είστε ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες/αποδόσεις του?
Αρκετά! Είναι τρομερό στο θέμα μεγέθους, πολύ βολικό στο θέμα τηλεχειρισμού (μικρό και πολύ εύχρηστο) και κομψό (αν και εκεί που είναι ουσιαστικά δεν φαίνεται)
Ικανότατο σε μεγάλο πλήθος αρχείων, άριστο σε .avi & 720p
Προβληματικό αρκετά στα 1080 και παλιότερα στους υπότιτλους που ευτυχώς διορθώθηκε.
Ήταν όμως λίγο κουραστικό αφού γενικά πρέπει να ψάχνεσαι σε upgrade & downgrade firmware για να καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει.

Με εκνευρίζει αφάνταστα που δεν έχω την σιγουριά πως το αρχείο 1080 θα το παίξει σωστά γιατί είτε θα κάνει κολλήματα, είτε σπασίματα, είτε θα χάσει υπότιτλους κοκ.
Με κούραζε βέβαια το mkv2vob για αναπαραγωγή στο PS3 αλλά τουλάχιστον εκεί δεν με άφησε ποτέ στα κρύα του λουτρού!

2)Τι είναι αυτό που σας λείπει απο το συγκεκριμένο player?

Θα ήθελα dts downmix ώστε να μπορώ απλά να το συνδέσω με μια απλή τηλεόραση. Όμως προς το παρόν είναι συνδεμένο στον ενισχυτή οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα.
Θα ήθελα η wd να μην μας ξεχάσει στις αναβαθμίσεις, αν και μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός....

3)Θα θέλατε να είχατε κάποιο άλλο στην θέση του?

Ίσως....
Κάποιο που να παίζει τα πάντα όλα, χωρίς όμως να ξεφεύγει στην τιμή.
Αν υπάρχει κάποιο γύρω στο κατοστάρικο, είμαι όλος αυτιά! :107:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πολυ ωραιο θεμα!:126:

Λοιπον, εχουμε και λεμε.
Dune, και μαλιστα παλιιο(Center) και δεν το αλλαζω με τιποτα.
1)Παιζει τα παντα ολα
2)Τιποτα
3)Το 4.0 με 3D?:121::137:

Reaction score
37

Oups! Ειμαι ο μοναδικός με popcorn! (A110)
Κάποιες φορές σε βαριές ταινίες μου ήρθε να το πετάξω απο το μπαλκόνι! :141:

Reaction score
1.458

Oups! Ειμαι ο μοναδικός με popcorn! (A110)
Κάποιες φορές σε βαριές ταινίες μου ήρθε να το πετάξω απο το μπαλκόνι! :141:
Δεν είναι πολύ ώρα που άρχισε το poll.Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι με κάποιο popcorn τις επόμενες μέρες!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πω,πω, μονο 21 media players υπαρχουν στο site?:121::111:

Reaction score
8
Εχω το wd tv live και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα,
ισως θα το αλλαζα με ενα popcorn a200 για τις επιπλεον δυνατοτητες του και
την καλη υποστηριξη.

yan

Reaction score
0

Παιδιά δεν έχω κανένα απο τα παραπάνω. Αλλά με βάση αυτά που λέτε νομίζω ότι το Ntr83 που έχω τα κάνει όλα. Και αρχεία mkv τέρατα 15g. παίζει και υπότιτλους διαβάζει και ξεχωριστό αρχείο και ενσωματωμένο. Και διαβάζεται απ'το τοπικό δίκτυο εύκολα. Παίρνει δίσκο μέχρι 4Τ και έχει και ψηφιακό δέκτη mpeg 4 τον οποίο δεν τον έχω ακόμα χρησιμοποιήσει λόγω του ότι βρίσκομαι στην Κρήτη και δεν έχουμε digea. Και πολλές πολλές άλλες εφαρμογές. Νομίζω ότι πρέπει να μπει σαν επιλογή στους media players. Είναι πάρα πολυ καλό μηχανάκι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Έχουμε και λέμε:
Το Media Player που έχω είναι το WD TV

Θα ήθελα dts downmix ώστε να μπορώ απλά να το συνδέσω με μια απλή τηλεόραση. Όμως προς το παρόν είναι συνδεμένο στον ενισχυτή οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα.
Θα ήθελα η wd να μην μας ξεχάσει στις αναβαθμίσεις, αν και μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός....

:107:
Ας επαιρνες το Live Gio, που τα παιζει ολα!

Reaction score
4.250

Εχω τον e-great m32 & Dune prime 3.0.

Και απο τα 2 μηχανακια ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος.

Το σπαστικο στον e-great ειναι οταν εχεις πανω 2 η και περισσοτερους σκληρους η περιηγηση μεταξυ των σκληρων απαιτει νευρα. Ομως απο την στιγμη που εισαι ηδη μεσα στον σκληρο τοτε ολα γινονται γρηγορα και καλα. Αν του βαλεις ταυτοχρονως 4 μεγαλους σκληρους μερικες φορες κολαει.

Με τον Dune δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τον οδηγο dvd. Ειναι θορυβωδεις και μου μοιαζει σαν πολυ φθηνοδουλεια. Επισης ειναι αργος οταν σταματας ενα αρχειο και πας σ ενα αλλο. Ο e-great αυτη την δουλεια την κανει σε κλασματα δευτερολεπτου. Κατα τα αλλα του εχω 5 σκληρους ταυτοχρονως πανω του (1 εως 1,5 τερα ο καθενας) και τους βλεπει σε χρονο μηδεν. Θα ηθελα να εχει και μια δευτερη εξοδο hdmi. Ο Dune ειναι πολυ πληρεστερος απο το e-great στα αρχεια εικονας που υποστηριζει.

Γενικα νομιζω οτι ολα αυτα τα μηχανακια δεχονται τωρα ενα πληγμα απο τα htpc παλαμης. Και ο λογος ειναι οτι στην ουσια θα εχουμε ενα media player πληρες με οσα δεν κανουν τα μεχρι τωρα τουλαχιστον.

Δηλαδη θα εχουμε μαλλον και οθονη εστω μικρη που θα βλεπουμε τα περιεχομενα του σκληρου. Ταυτοχρονως ενω θα ακουμε μουσικη θα μπορουμε ταυτοχρονως να περιηγουμαστε στα αρχεια του σκληρου και να κανουμε για παραδειγμα την επιλογη του επομενου κομματιου. Θα παιζουν τα παντα, σε ποιοτητα τελεια, και θα κοστιζουν σχετικα φθηνα (νομιζω 200-300 ευρω η μεση τιμη).

Πιστευω οτι αυτο θα ειναι το επομενο συγκριτικο (2011) που θα μας ετοιμασει ο Λεω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Vastsar
αν εκφρασω την απορια μου τι εχεις στους 5 σκληρους (5Χ1,5=7,5 τερατα!!!) θα ειμαι οπωσδηποτε off topic, αλλα την ...εκφραζω!

Reaction score
2

Έχω το WD HDTV Generation2 (όχι το live).
Γενικά υπερευχαριστημένος. Μικρό, καλή απόδοση, DTS downmix (για όταν το παίρνω στην τβ στην κρεβατοκάμαρα) και ως τώρα δεν μου έχει κολλήσει σε κανένα αρχείο.
Γενικά, τα παίζει όλα και συμφέρει (το είχα πάρει 79€).
Επειδή το πήρα συνειδητοποιημένος και γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά του, προσωπικά δεν μπορώ να πω οτί μου λείπει κάτι (κάνω όμως και αρκετές μετατροπές στον υπολογιστή-conversions, πρόσθεση κεφαλαίων, ενσωμάτωση υποτίτλων και επιπλέον audio streams-από άποψη, όχι ότι τις χρει'αζεται το μηχάνημα). Τα HD format ηχου δεν με καίνε και πολύ καθώς το 90% των αρχείων που παίζει το μηχάνημα δεν έχουν τέτοια, τα BD rips τα παίζω με το BD.

Reaction score
119

ΙstarHD mini and proud of it...:447:

Η εταιρεια εκλεισε, firmware τελος εδω και κανα χρονο αλλα το τιμιο Ιstarακι την παλευει ακομα. Καποια στιγμη θα αντικατασταθει αλλα δε μ'εχει πεισει ακομα κανενας διαδοχος. :121:

Reaction score
4.250

Vastsar
αν εκφρασω την απορια μου τι εχεις στους 5 σκληρους (5Χ1,5=7,5 τερατα!!!) θα ειμαι οπωσδηποτε off topic, αλλα την ...εκφραζω!
Ενταξει λιγο μουσικη (4 σκληρους) και λιγο ταινιες (3 σκληροι):140:

Το κακο ειναι οτι δεν χωρανε ολοι οι σκληροι ταυτοχρονως στον Dune, εχει 3 usb στις δυο εχω θηκη για εσωτερικους σκληρους που η καθε θηκη περνει απο δυο σκληρους. Την μια εισοδο την χρησιμοποιω για τους 2,5 ιντσων δισκους (ειναι στο πλαι και βολευει στο βαλε-βγαλε)

Reaction score
3

ΙstarHD mini and proud of it...:447:

Η εταιρεια εκλεισε, firmware τελος εδω και κανα χρονο αλλα το τιμιο Ιstarακι την παλευει ακομα. Καποια στιγμη θα αντικατασταθει αλλα δε μ'εχει πεισει ακομα κανενας διαδοχος. :121:
+1, αστεράκι...

Reaction score
911

E-great 31b.Αρκετα ευχαριστημένος παιζει σχεδον τα παντα και HD ήχο.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495