Popcorn Hour A-110

Reaction score
4
Ρε Κώστα, στην Κίνα πήγες να τσεκάρεις. :136:
Πήγαινε στο checkout.google.com να μας πεις!
Αλλα ντι αλλων σας εχω πει. :120:
Στις 15 Σεπ τελικα με χρεωσαν και τωρα το ειδα. :142:
Φυσικα ακομη ειναι "not shipped yet".

Reaction score
1
Ήρθε το Α-110 !!! Πηγα και το παρελαβα απο τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ γιατι χτες ο κουριερ το βγαλε βολτα να παρει αερα και το ξαναφερε πισω χωρις να μου το φερει :(

Του βαλα δισκακι (Ενα WD 640GB 16MB buffer @ 7200rpm) και περιμενω πως και πως να παω σπιτι να το παιξω :)

Τρομερο παντως ... 17/9 εφυγε απο Κινα, 22/9 ηταν στο αμαξακι των ΕΛΤΑ για αποστολη - ασχετο που δεν το φεραν τελικα - !!!!!!!!

Στο τσακ προλαβα την απεργια των τελωνειακων

Reaction score
0
Παίδες μόλις τελείωσα τις εργασίες μου με το Α-110 που παρέλαβα σήμερα.
Του έχω βάλει για την ώρα έναν 40αρη 2.5 ιντσών μιας και ήταν ο μόνος εύκαιρος που είχα και αφού φόρτωσα πάνω του HD υλικό τον έβαλα σε λειτουργεία.Το μηχανάκι πραγματικά αξίζει τα λεφτά του.Ξαναείπα κια πιο πριν ότι ο λόγος αγοράς του ήταν .mkv και γενικά κάθε είδος αρχείο που προσφέρει ποιότητα υψιλής ευκρίνειας,μιας και είμαι ήδη κάτοχος του izak.
Ακόμα και απο usb flash που το έβαλα να παίξει αφού έκανε πρώτα buffering για 3-4 δευτερόλεπτα έπαιξε απρόσκοπτα και χωρίς διακοπές.Ένα άλλο στοιχείο που μου άρεσε ήταν το πόσο γλυκά μπορούσες να κάνεις forward - backward και αμέσως να πατήσεις το play και να συνεχίσεις την ταινία σου,κάτι που στο izak ήταν πραγματικός πονοκέφαλος.
Χρήσιμο επίσης και το κουμπί Delete του χειριστηρίου αφού μπορείς να σβήσεις ότι έχεις δει.
Έχω βάλει το τελευταίο firmware αλλά ακόμα δεν έχω μπορέσει να αλλάξω skin μιας και το θεωρώ λίγο μονότονο αυτό που έχει και η αλήθεια είναι ότι έχω βρει καταπληκτικά.Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας μου πει .
Σίγουρα έχει και άλλα πραγματάκια (καλά και κακά) και ελπίζω συζητώντας τα να βρούμε λύσεις αλλά και να εκφράσουμε ιδέες για να πάρουμε το μέγιστο απο αυτή τη συσκευή.

Reaction score
164
Τι στην οργή; Μόνο το δικό μου το πρόλαβε η απεργία και ξέμεινε στο τελωνείο;

Να σε ρωτήσω κάτι: Τους USB δίσκους που βάζεις στο Pop Corn, μπορείς να τους δεις από το PC και να διαβάζεις από εκεί ό,τι έχεις αποθηκεύσει;

Reaction score
164
Δεν το πιστεύω! Θα το πάρω μαζί με το ζωύφιο! :142:
Σε εμένα χρειάστηκε 5 ημέρες για να φτάσει στην Ελλάδα. Μετά άρχισε η απεργία! :141:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Να σε ρωτήσω κάτι: Τους USB δίσκους που βάζεις στο Pop Corn, μπορείς να τους δεις από το PC και να διαβάζεις από εκεί ό,τι έχεις αποθηκεύσει;
Στο 100 ναι. Αρκει να τους κανεις κοινοχρηστους.

Ένα άλλο στοιχείο που μου άρεσε ήταν το πόσο γλυκά μπορούσες να κάνεις forward - backward και αμέσως να πατήσεις το play και να συνεχίσεις την ταινία σου
Αυτο με τρελανε κι εμενα στο Α-100.Κατι που δεν κανουν το mediabox 200 και το ISTAR

Reaction score
0
Παρελαβα το Α-110 χθες. Πολυ καλο player για ολα τα ειδη αρχειων. Το computer μου ομως ειναι κατα τι καλυτερο στο video, τοσο στην ευκρινεια οσο και στην ποιοτητα του χρωματος (καρτα γραφικων ΑΤΙ 4870 με kmplayer και external codec powerdvd). Η διαφορα δεν ειναι μεγαλη παντως για να προβληματισει. Το προβλημα που εχω ειναι η αναζητηση subfolder μεσα σε folder. Να το εξηγησω: εχω μια μεγαλη συλλογη mp3 και μεσα σ`ενα φακελο μπορει να βρισκονται περισσοτεροι απο 500 υποφακελους (μουσικα αλμπουμς). Αν θελω ν`ακουσω κατι που βρισκεται στην μεση, πρεπει μανουαλ να κατεβω στην μεση της λιστας, τρομερα χρονοβορο σ`ενα μηχανακι χωρις υπολογιστικη ισχυ (εξου και τα basic γραφικα του). Στο επισημο φορουμ που εκανα ερωτηση, καποιος μου απαντησε να χρησιμοποιησω τα page up-down στο remote. Βλακεια μου που δεν το σκεφτηκα, αλλα και παλι αυτο δεν λυνει το προβλημα. Ελπιζω να δουν οι προγραμματιστες την ερωτηση και να κανουν κατι στα επομενα firmware. Επισης μαλλον λογω της υποτυπωδους υπολογιστικης ισχυος, τα online video δεν παιζουν οπως περιμενα και το slide show φωτογραφιων (ειδικα μεγαλα αρχεια καινουργιων φωτογραφικων με αρκετα megapixels) ειναι λιγο της ''υπομονης''.

Reaction score
0

Οχι και το δικό μου μαζι... Το κερατό μου δλδ :141:

Reaction score
0
τα online video δεν παιζουν οπως περιμενα .
Ίσως παίζει ρόλος και ο δικτυακός τόπος γιατί αν δοκιμάσεις απο το mpc community--->>Video podcast------>Apple θα δεις ωιντεάκια σε πραγματικά καταπληκτική ποιότητα .

Επίσης δεν ξέρω αν είναι κάτι το οποίο δεν μπόρεσα να κάνω εγώ αλλά κάνοντας εγκατάσταση τα ΝΜΤ applications δεν μπορούσα μετά με το USB καλώδιο να δω το δίσκο μου στο λαπτοπ και να προσθέσω ταινίες αφού για να τον δει έπρεπε να τον κάνω δυναμικό κάτι που σήμαινε και κατάργηση αυτών των προγραμμάτων.Ίσως έχουν νόημα τελικά μόνο αν τυχόν δεν έχεις δίσκο με μεγάλη χωρητικότητα και βλέπεις ταινίες μέσω δικτύου.
Πάντως δοκιμάζοντας με FTP οι ταχύτητες μεταφοράς απο λαπτοπ----->Ποπκορν δεν ξεπερνούσαν τα 2,2ΜΒ κάτι που δεν συμφέρει όταν θέλεις να μεταφέρεις μεγάλο όγκο αρχείων.

Δύο παράπονα έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή και πραγματικά το ένα είναι πιστεύω αξειοσημείωτο.Αυτό το remote είναι πραγματικά για τα μπάζα ρε παιδιά.Μιλάμε με έχουν πονέσει τα δαχτυλά μου, έλεος δλδ.Επίσης ας δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει skin αν τυχον γίνετε βέβαια στο Α-100 για να μου πει και μενα τον τρόπο γιατι ότι και αν δοκίμασα δεν το κατάφερα.

Reaction score
164
O εσωτερικός δίσκος του φορμάρεται από Linux σε EXT2/3 που δεν τον βλέπουν τα Windows. Για να τον δεις χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα που να αναγνωρίζει το συγκεκριμένο format

Reaction score
0
Ενα .pdf με μια συντομη περιγραφη των 4 κυριοτερων ανταγωνιστων.

http://www.mpcclub.com/modules/Reviews/reviews/NMT-CLASH.pdf
Παιδες σκεφτομαι και εγω την αγορα ενος media box αλλα συμφωνα με το παραπανω pdf, το popcorn δεν ειναι και το καλυτερο player. Μονο Best value for money διακριση παιρνει εν συκρισει με τα υπολοιπα.
Επισης στον συγκριτικο πινακα τα αλλα τρια player που συγκρινονται εχουν περισσοτερα χαρακτηριστικα! Αλλα απο την αλλη λετε οτι το εχετε δοκιμασει και παιζει καλα. Αξιζει τελικα η αγορα?

Reaction score
0
Αυτό το remote είναι πραγματικά για τα μπάζα ρε παιδιά.Μιλάμε με έχουν πονέσει τα δαχτυλά μου, έλεος δλδ.Επίσης ας δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει skin αν τυχον γίνετε βέβαια στο Α-100 για να μου πει και μενα τον τρόπο γιατι ότι και αν δοκίμασα δεν το κατάφερα.
Εάν είναι σαν το Α-100 το κουτί στο μπροστινό μέρος έχει πλαστικό προστατευτικό film πολύ καλά εφαρμοσμένο, που πρέπει να βγάλεις για να παίξει καλά το remote. Για δοκίμασε το..

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Γιατί παίρνει! :142:

Προσωπικά θα έβρισκα ενδιαφέρον το Torrent client.
Φυσικα οπως ολα.
Εχω εχω βαλει και βολευει πολυ μονο σε διακοπες. Το σπιτι ειναι καλωδιομενο μεχρι τον υπονομο:142:

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Γιατι θελετε να του βαλετε δισκο;
Γιατί ξεδιπλώνει κι άλλες δυνατότητες! Torrent client, web radio, web tv (οκ όχι και τίποτα σοβαρό αλλά παιχνίδι να γίνεται!), youtube, google video, γιατί μπορεί να γίνει FTP/NFS/SMB server και να μοιράζει επίσης υλικό στο δίκτυο (σε περίπτωση π.χ. κι άλλου popcorn κάπου στο σπίτι). Με λίγα λόγια το δίσκο τον θέλει για να κάνει deploy μια σουίτα από (αυξανόμενα ελπίζω) προγράμματα.

Αλλά το κυριότερο, τα αθόρυβα torrents που μόλις κατέβουν απλά παίζουν. :137:
Καθώς και το interface που βγάζει προς τα έξω ώστε να το φορτώνεις με torrents από τη δουλειά π.χ. και να τα βρεις έτοιμα γυρίζοντας.
(ναι και με pc γίνονται όλα αυτά, το ξέρω :137:)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός