- Reaction score
- 4
Αλλα ντι αλλων σας εχω πει. :120:Ρε Κώστα, στην Κίνα πήγες να τσεκάρεις. :136:
Πήγαινε στο checkout.google.com να μας πεις!
Στις 15 Σεπ τελικα με χρεωσαν και τωρα το ειδα. :142:
Φυσικα ακομη ειναι "not shipped yet".
Αλλα ντι αλλων σας εχω πει. :120:Ρε Κώστα, στην Κίνα πήγες να τσεκάρεις. :136:
Πήγαινε στο checkout.google.com να μας πεις!
Στο 100 ναι. Αρκει να τους κανεις κοινοχρηστους.Τι στην οργή; Μόνο το δικό μου το πρόλαβε η απεργία και ξέμεινε στο τελωνείο;
Να σε ρωτήσω κάτι: Τους USB δίσκους που βάζεις στο Pop Corn, μπορείς να τους δεις από το PC και να διαβάζεις από εκεί ό,τι έχεις αποθηκεύσει;
Αυτο με τρελανε κι εμενα στο Α-100.Κατι που δεν κανουν το mediabox 200 και το ISTARΈνα άλλο στοιχείο που μου άρεσε ήταν το πόσο γλυκά μπορούσες να κάνεις forward - backward και αμέσως να πατήσεις το play και να συνεχίσεις την ταινία σου
Οχι και το δικό μου μαζι... Το κερατό μου δλδ :141:Τι στην οργή; Μόνο το δικό μου το πρόλαβε η απεργία και ξέμεινε στο τελωνείο;
Να σε ρωτήσω κάτι: Τους USB δίσκους που βάζεις στο Pop Corn, μπορείς να τους δεις από το PC και να διαβάζεις από εκεί ό,τι έχεις αποθηκεύσει;
Ίσως παίζει ρόλος και ο δικτυακός τόπος γιατί αν δοκιμάσεις απο το mpc community--->>Video podcast------>Apple θα δεις ωιντεάκια σε πραγματικά καταπληκτική ποιότητα .τα online video δεν παιζουν οπως περιμενα .
Γιατί παίρνει! :142:Γιατι θελετε να του βαλετε δισκο;
Παιδες σκεφτομαι και εγω την αγορα ενος media box αλλα συμφωνα με το παραπανω pdf, το popcorn δεν ειναι και το καλυτερο player. Μονο Best value for money διακριση παιρνει εν συκρισει με τα υπολοιπα.Ενα .pdf με μια συντομη περιγραφη των 4 κυριοτερων ανταγωνιστων.
http://www.mpcclub.com/modules/Reviews/reviews/NMT-CLASH.pdf
Εάν είναι σαν το Α-100 το κουτί στο μπροστινό μέρος έχει πλαστικό προστατευτικό film πολύ καλά εφαρμοσμένο, που πρέπει να βγάλεις για να παίξει καλά το remote. Για δοκίμασε το..Αυτό το remote είναι πραγματικά για τα μπάζα ρε παιδιά.Μιλάμε με έχουν πονέσει τα δαχτυλά μου, έλεος δλδ.Επίσης ας δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει skin αν τυχον γίνετε βέβαια στο Α-100 για να μου πει και μενα τον τρόπο γιατι ότι και αν δοκίμασα δεν το κατάφερα.
Φυσικα οπως ολα.Γιατί παίρνει! :142:
Προσωπικά θα έβρισκα ενδιαφέρον το Torrent client.
Γιατί ξεδιπλώνει κι άλλες δυνατότητες! Torrent client, web radio, web tv (οκ όχι και τίποτα σοβαρό αλλά παιχνίδι να γίνεται!), youtube, google video, γιατί μπορεί να γίνει FTP/NFS/SMB server και να μοιράζει επίσης υλικό στο δίκτυο (σε περίπτωση π.χ. κι άλλου popcorn κάπου στο σπίτι). Με λίγα λόγια το δίσκο τον θέλει για να κάνει deploy μια σουίτα από (αυξανόμενα ελπίζω) προγράμματα.Γιατι θελετε να του βαλετε δισκο;