- Reaction score
- 4
SATA2 παιρνει τελικα δισκο?To παρέλαβα και εγώ! :136:
Και παίζω μαζί του!
SATA2 παιρνει τελικα δισκο?To παρέλαβα και εγώ! :136:
Και παίζω μαζί του!
Δεν ξέρω για SATA2, πάντως SATA παίρνει. Και επειδή η διαφορά τους είναι στην ταχύτητα, υποθέτω ότι θα παίρνει 2, και στη χειρότερη δεν θα υποστηρίζει την επιπλέον ταχύτητα.SATA2 παιρνει τελικα δισκο?
Νομίζω ότι αν ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος σε EXT3 το popcorn αδυνατεί να γράψει σ' αυτόν. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο?Πρώτο θεματάκι:
Μέσα από το network των Vista, βλέπω κανονικά ό,τι μέσα αποθήκευσης έχει: Τον εσωτερικό δίσκο ("share"), έναν USB εξωτερικό ("usb_drive_a-1") και ένα USB Stick ("usb_drive_c-1").
Μπορώ να διαβάσω απ' όλους, στον "share" έχω πλήρη πρόσβαση, ενώ στους άλλους δύο, δεν μπορώ να γράψω και παίρνω το μήνυμα "You need permission to perform this action".
Αυτό είναι πρόβλημα...
Thanks Πανο,Παιδιά εσείς που το παραλάβατε, περιμένουμε εναγωνίως τις εντυπώσεις σας!
Κώστα παίζει και sata2 με ταχύτητα απλού sata προφανώς, όπως αντίστοιχα συμβαίνει στα παλιότερα pc.
Δες εδώ εντυπώσεις κατόχων Α-110 με διάφορους δίσκους.
Τελικά είσαι υπέρ-κατάσκοπος! :107:Στα fora όπως του Popcorn, βλέπεις συνήθως μόνο παράπονα. Αν το ψάξεις λίγο, θα δεις ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι τα ίδια και τα ίδια. Επίσης επειδή τα αγοράζουν πολλοί παντελώς άσχετοι με το σπορ, πελαγώνουν στην πρώτη ευκαιρία.
Κάποιος πχ διαμαρτύρεται σε Ελληνικό forum γιατί δεν βλέπει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό είναι λογικό να σε φρενάρει. Αλλά αν ήξερε, και ήξερες, ότι απλά δεν είχε πατήσει το κουμπί subtitles, θα καταλάβαινες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγκαθιστάς έκδοση για windows στο pc και για linux στο popcorn για να δουλέψει? Sorry αν ακούγεται βλακώδες, αλλά οι γνώσεις μου στο θέμα είναι σαν τα τσάτρα-πάτρα Ελληνικά του Σιμήτη...Εγώ το δουλεύω με Filezilla χωρίς πρόβλημα.