PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
403
υπαρχει τροπος να βλεπουμε netflix (πλεον ηρθε και στην Ελλαδα) στο A300;
μεσω app ή με καποιο αλλο τροπο;

Reaction score
20
Συγγνωμη που ρωταω εδω αλλα δεν βρηκα αντιστοιχο φορουμ.εχω το c300 με το τελευταιο firmware κ δεν παιζει srt σε iso απο το δικτυο.απο σκληρο τους παιζει οπως κ σε folder απο δικτυο.μπορω να κανω κατι?ευχαριστω

Reaction score
403
Συγγνωμη που ρωταω εδω αλλα δεν βρηκα αντιστοιχο φορουμ.εχω το c300 με το τελευταιο firmware κ δεν παιζει srt σε iso απο το δικτυο.απο σκληρο τους παιζει οπως κ σε folder απο δικτυο.μπορω να κανω κατι?ευχαριστω
αν κάνεις mount το iso, το c300 θα το βλέπει σαν bd folder οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα
Και φυσικά μπορείς να έχεις external srt. Αν είναι 3d γιαυτό και το iso, τότε έχεις θέμα.

Reaction score
20
Επειδη εχω πολλες ταινιες μπορω να τις κανω ολες mount συγχρονως η καθε φορα αυτη που πρεπει να δω;επισης φανταζομαι εννοεις να κανω mount στον υπολογιστη?κ πως το mount το περναω στο δικτκτυο?

Reaction score
403
γνωριζεται πως γίνεται να αναπαράγει ΠΑΝΤΑ τα video απο την αρχή και όχι απο το σημείο που το αφήσαμε την τελευταία φορά;

πχ αν πάω να βάλω μια ταινία, να μην το ξεκινάει απο το 00:07:23 (και να με ρωτάει αν θέλω να την δω απο την αρχή) αλλά ΠΑΝΤΑ να την αναπαράγει απο το 00:00:00..
ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.