ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Οχι και χυμα να τους βαλεις, αρκει να εχουν το ιδιο ονομα....
Αδικα περιμένεις, ότι βγήκε βγήκε. Και το τελευταίο update έγινε για την υποστήριξη του second screen navigation. Αλήθεια πέρα απο την αναπαραγωγή LPCM (bitstream) κτλ τι θα ήθελες να φτιάξουν;Σαν πολύς καιρός δεν πέρασε χωρίς κάποιο update? Είπαμε είναι σε καλό επίπεδο, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν.
Βασικά έχει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οταν το θέσεις σε deep standby με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου on/off αρνείται να μπουτάρει.Αδικα περιμένεις, ότι βγήκε βγήκε. Και το τελευταίο update έγινε για την υποστήριξη του second screen navigation. Αλήθεια πέρα απο την αναπαραγωγή LPCM (bitstream) κτλ τι θα ήθελες να φτιάξουν;
Δεν το χρησιμοποιώ για μουσική, για μουσικη έχω ενα Logitech squeezebox το οποίο είναι πολυ πιο εύχρηστο, και με το app για tablet, you enjoy to use it, με χορταστικα εξώφυλλα και καλύτερη περιήγηση, μενού.Βασικά έχει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οταν το θέσεις σε deep standby με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου on/off αρνείται να μπουτάρει.
Το δικό μου μπουταρει κανονικα..
Επίσης μετά από αναπαραγωγή διάφορων μουσικών αρχείων - δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποιον συνδυασμό - αρνείται να παίξει οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και θέλει επανεκκίνηση.
Θα δοκιμάσεις και θα μας πεις!μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζει καποιος σίγουρα.αν βάλω μεσα το δίσκο που έχω στο α110 υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει το υλικό ή απλα θα φορμάρει το κομμάτι που ειναι τα applications? ξερουμε κατι για αυτο?