PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
171
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Σαν πολύς καιρός δεν πέρασε χωρίς κάποιο update? Είπαμε είναι σε καλό επίπεδο, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν.

Reaction score
403

Σαν πολύς καιρός δεν πέρασε χωρίς κάποιο update? Είπαμε είναι σε καλό επίπεδο, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν.
Αδικα περιμένεις, ότι βγήκε βγήκε. Και το τελευταίο update έγινε για την υποστήριξη του second screen navigation. Αλήθεια πέρα απο την αναπαραγωγή LPCM (bitstream) κτλ τι θα ήθελες να φτιάξουν;
Πάντως ενα screen navigation που θα αλλάζεις setting και τα μενου θα εμφανίζονται μόνο στο tablet θα πρέπει να βγάλουν όλα τα mp, av ενισχυτες και προβολείς, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι άλλοι θεατές και να μπορείς να αλλαξεις όλα τα settings εύχρηστα και κομψά.

Reaction score
171

Αδικα περιμένεις, ότι βγήκε βγήκε. Και το τελευταίο update έγινε για την υποστήριξη του second screen navigation. Αλήθεια πέρα απο την αναπαραγωγή LPCM (bitstream) κτλ τι θα ήθελες να φτιάξουν;
Βασικά έχει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οταν το θέσεις σε deep standby με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου on/off αρνείται να μπουτάρει.
Επίσης μετά από αναπαραγωγή διάφορων μουσικών αρχείων - δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποιον συνδυασμό - αρνείται να παίξει οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και θέλει επανεκκίνηση.

Reaction score
403

Βασικά έχει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Οταν το θέσεις σε deep standby με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου on/off αρνείται να μπουτάρει.
Το δικό μου μπουταρει κανονικα..
Επίσης μετά από αναπαραγωγή διάφορων μουσικών αρχείων - δεν έχω καταλάβει ακόμα με ποιον συνδυασμό - αρνείται να παίξει οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και θέλει επανεκκίνηση.
Δεν το χρησιμοποιώ για μουσική, για μουσικη έχω ενα Logitech squeezebox το οποίο είναι πολυ πιο εύχρηστο, και με το app για tablet, you enjoy to use it, με χορταστικα εξώφυλλα και καλύτερη περιήγηση, μενού.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Καλημέρα παιδιά. Προσπάθησα να παίξω το Hobbit (48fps), αλλά έχω μόνο ήχο, καθόλου εικόνα. Λογικό και αναμενόμενο ή μήπως κάνω κάτι λάθος; Δε βρίσκω και καμία σχετική αναφορά στο google...

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους!είμαι μεταξύ του α 300 και του c200.ποιο πιστεύετε ότι αξίζει πιο πολύ από άποψη αναβαθμίσεων firmware πιο πολύ και υποστήριξης,καθως υπάρχει και αρκετή διαφορα στη μεταξύ τους τιμή.να σημειώσω ότι κυρίως παιζω ματροσκες 720 και 1080,λιγα br rip αλλα με ενδιαφέρει και η καλη υποστήριξη δικτυου(ενσύρματου gigabit).ευχαριστω!

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
159
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

ΑΝ θες να παιζεις και δισκακια το 200 αν οχι το 300.και τα δυο παιζουν ακομα και βαριες 1080 και μεσω δικτυου ανετα

Reaction score
0
ευχαριστώ για την αμεση απάντηση!αρα εκτος από την υποστήριξη για br player δεν παιζουν άλλες διαφορες μεταξύ τους?από θέμα firmware έχει ψιλοατονησει για το α 300 ή μου φαίνεται?όχι βεβαια πως και για το 200 θα συνεχίσει για πολύ ακόμα...

Reaction score
171

Η καλύτερη επιλογή για video από τα δύο είναι σαφώς το Α300. Το C200 υπερέχει κατασκευαστικά, μπορεί να περιλάβει οδηγό BR αλλά μέχρι εκεί. Το A300 υπερέχει σε όλα τ' άλλα.
Ξεχωρίζουν οι δυνατότητες του να βλέπει εξωτ. υπότιτλους σε BR-Rip και το online κατέβασμα περιλήψεων, εξώφυλλων, και υποτίτλων.

Reaction score
0
ευχαριστώ για την απάντηση Alex!κάτι τελευταίο,εκτος από το γνωστό γερμανικό site(easy-tecs)έχουμε καποια άλλη πρόταση για αγορα?

Reaction score
171

Στην Ελλάδα το διέθετε η netexplorer αλλά πλέον δεν το βλέπω στη γκάμα της. Ούτε στον skroutz εμφανίζεται πλέον διαθέσιμο.

Πάντως στα 189 € που το δίνει η easytecs είναι η καλύτερη τιμή που έχω δει.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3005797_-a-300-popcorn-hour.html

Reaction score
0
μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζει καποιος σίγουρα.αν βάλω μεσα το δίσκο που έχω στο α110 υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει το υλικό ή απλα θα φορμάρει το κομμάτι που ειναι τα applications? ξερουμε κατι για αυτο?

Reaction score
171
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζει καποιος σίγουρα.αν βάλω μεσα το δίσκο που έχω στο α110 υπάρχει περίπτωση να μου σβήσει το υλικό ή απλα θα φορμάρει το κομμάτι που ειναι τα applications? ξερουμε κατι για αυτο?
Θα δοκιμάσεις και θα μας πεις!
Πάντως δε φορμάρει αυτόματα τον δίσκο, ούτε διαγράφει το περιεχόμενο.

Γενικά όταν ζητάει φορματ, διαγράφει όλα τα περιεχόμενα του δίσκου και όχι μόνο το partition με τις εφαρμογές.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν τον φορμάρει αυτόματα , σε ρωτάει αλλά εάν προχωρήσεις θα σβηστούν όλα τα δεδομένα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Release date : 23 September 2013
Firmware version : 05-03-130923-23-POP-421-000

Known Issues
- BD switching audio track is still not stable (still working on new SDK to get it stable)

Firmware
- Added Access-Control-Allow in Davidbox-Api
- Added allow user to uninstall NMT App
- Added Prompt Online update for NMT Apps
- Added .home package support for Skinning
- http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65250
- Updated Translations

Filebrowser
- Fixed unable to access MAC shared folder when only user name is required
- Fixed cannot access NMJ
- Added support to load [folder name].jpg when focus folder
- Added storage info for both local and network
- Improve fetch subtitle download ability
- Improve fetch movie info more accurate

NMJ
- Fixed unable to back to NFS/Samba file browser after perform switch-back-to-File-Browser function in NMJ
- Added support for Automatic start-NMJ when power on
- Added option to turn off tooltips and tips box at NMJ setting
- Added option to customize default media view when access video, music and photo
- Added option to disable capture last watch scene
- Added option to customize pane opacity for video info pane and episode pane
- Added option to auto launch NMJ when boot up
- Added support to fetch on line subtitle
- Added auto focus at last watch episode at episode list
- Added auto focus at last watch season at season list
- Added show video fps info, aspect ratio, external subtitle format
- Added show episode file info
- Added show song file info
- Added support to have full view of fanart by press i key or down key at video info
- Added return key function to rating box, delete box & subtitle box.
- Added return key function to open menu at wall, list and category view
- Enchance Video details
- Enchance Music details

Apps Market
- Added return key function to Keyboard.
- Added URL to error message when login failed with error code 107.
- Added show the token again when add token failed.
- Removed "your credit" from Apps Details.
- Fixed Remove single app from private apps instead of remove whole private store.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Σύντομα θα βγεί και ενα ακόμα firmware που θα περιλαμβάνει το νέο sdk και θα διορθώνει και κάποια dropouts σε hd audio.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv