PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
8
Να ρωτήσω κάτι παιδιά, σαν download manager μπορείς να βάλεις τον transmission
και να το δουλεύεις με το transmission gui remote από το pc;

nsk

Reaction score
12
Καλησπέρα, επιτέλους ήρθε η ώρα να βάλω σκληρό δίσκο στο a300 έχω έναν στα υπόψιν μου και θα ήθελα την εμπειρία σας. Ο σκληρός δίσκος αναφέρεται ως Toshiba 3,5" 2Tb εξωτερικός usb3 με υποστήριξη USB2, για backup αρχείων, με ενσωματωμένο πρόγραμμα για backup.

http://www.microchip4u.gr/pegasus/products01/show00.php?code=9765&pcode=SHOW_PROD9765

Θα κάνει για το popcorn;

Reaction score
171
Μάλλον για συγκαλυμμένη υποβάθμιση πρόκειται παρά για αναβάθμιση..

- Changed Dolby truehd and ddplus to passthrough (bitstream) only

..και όπως αναφέρεται στο φόρουμ του παραπάνω λινκ σχετικά με την κατάργηση της δυνατότητας Dolby TrueHD & DD plus downmix:

''The Licence does not allow it so we have to remove it."

Reaction score
403
Μάλλον για συγκαλυμμένη υποβάθμιση πρόκειται παρά για αναβάθμιση..

- Changed Dolby truehd and ddplus to passthrough (bitstream) only

..και όπως αναφέρεται στο φόρουμ του παραπάνω λινκ σχετικά με την κατάργηση της δυνατότητας Dolby TrueHD & DD plus downmix:

''The Licence does not allow it so we have to remove it."
Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω;

Δυστυχώς έκανα update...

Απο οτι διαβάζω γίνεται downgrade αλλα το DTS-HD downmix δεν λειτουργεί όπως λειτουργούσε..

Και η "νεα" γραμματοσειρά ειναι χειρότερη/δυσαναγνωστη σε σχέση με την προηγούμενη.

Last edited:

Reaction score
403
1) Το DRC στο SETTINGS> Audio τι ακριβώς κάνει;

2) Ποιες οι διάφορες NFS και NFS TCP στα SETTINGS>network share; δεν μας αφήνει να βάλουμε user name και password..

3) που χρησιμεύει το BD PIP (picture in picture?) στο SETTINGS>BD/DVD/Audio CD..

Με το flipps HD για android/iOS μπορούμε να στείλουμε οτι video θελουμε στο Α300.. Απλο και εύχρηστο. Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ δουλεύει πάντα απροβλημάτιστα..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Dynamic range compression, also called DRC (often seen in DVD and car CD player settings) or simply compression reduces the volume of loud sounds or amplifies quiet sounds by narrowing or "compressing" an audio signal's dynamic range.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το BD pip χρησιμεύει στο να προβάλει ταυτόχρονα με την ταινία διάφορα extras.

Reaction score
1
Γεια και απο εμένα. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποιος που να κάνει service - επισκευή στο Α-300? Επίσης ξέρετε πως να κάνω downgrade το firmware? Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1
Εδώ και κάποιες μέρες, το popcorn hour a-300 δεν μπορεί με τίποτα να εκτελέσει κανένα app. Όποτε δηλαδή πάω στην επιλογή "apps" από το αρχικό μενού, μου βγάζει "unable to connect to server" και η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να κάνω ξανά το setup των network settings

Το κουφό είναι οτι το μηχάνημα συνδέεται στο Internet, γιατί στο NMJ μου βρίσκει κανονικά τις καινούργιες ταινίες που του περνάω, τα εξώφυλλα τους, τα fanarts κλπ.

Ενα άλλο θέμα (που ισως σχετίζεται με τα παραπάνω) είναι οτι δεν δείχνει με τίποτα σωστά την ώρα και την ημερομηνία. Μου δείχνει πάντα την ίδια ώρα και ημερομηνία κάθε φορά που το ανοίγω (Ιούνιος 2010, 20.30).

Καμιά ιδέα;;;;;

nsk

Reaction score
12
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

είχα κανει format τον εξωτερικό σκληρό δίσκο πριν λίγες μέρες και απο χθες που προσπαθω να κατεβάσω υποτιτλους δεν του εμφανίζει στην οθόνη ενώ λέει οτι τους αποθηκευσε! Εχει κανεις το παρομοιο πρόβλημα;

Reaction score
1
Στο κανει σε όλους τους υποτιτλους; Μου το έκανε κι εμένα χθες αλλα τους άλλαξα σε UTF8 στα windows και μετα τους είδε κανονικα..

nsk

Reaction score
12
Ναι, το κανει σε ολες τις ταινίες. Κάνω αναζήτηση πατάω να κατέβει, δείχνει να κατέβηκε αλλά μέσα στην ταινία δεν εμφανίζεται τίποτα δοκίμασα τα πάντα. Εσύ δοκίμασες να καταβάσεις σήμερα υπότιτλους για ταινία και τους έδειχνε; Γιατί στο forum του popcorn έχει αναφερθεί και από χρήστες του 410 και μάλλον είναι θέμα του opensubtitles.org

Reaction score
1
Μπορείς να δεις στο φάκελο αν όντως κατέβηκε κάτι; Μεσω ftp/samba μπορω και βλέπω τα δεδομένα του σκληρού απο το πισι μεσω δικτύου και είδα οτι κατέβασε υπότιτλο, τον μετονομάσει κανονικα αλλα δεν έπαιζε. Βεβαιώσου πρώτα οτι όντως τους κατεβάζει. Σημερα δεν δοκίμασα

nsk

Reaction score
12
Δεν έχω κάνει σύνδεση μέσω samba, προσπαθώ να το ρυθμίσω αλλά δεν παίρνει τον κωδικό που βάζω! είναι κάποιος στάνταρ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv