PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
6
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Μετά το μια εβδομάδα τεστ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το Α-300 είναι κονσερβοκούτι.
Με το καινούριο firmware 1) Δεν παίζει Blu-Ray μαζί με τα μενού, ή θα δείξει μόνο τα μενού και μόλις είναι να αρχίσει η ταινία θα κολλήσει (full menu mode) ή θα παίξει την ταινία μόνο από το file mode (τι γίνεται όμως αν η ταινία είναι σε πολλά μικρά αρχεία και όχι σε ένα των 20-30GB).
2) Ποτέ δεν άκουσα ήχο HD (είτε DTS HD MA είτε Dolby TrueHD). Το μεν πρώτο το στέλνει μέσω της οπτικής απλό DTS το δε δεύτερο ο ενισχυτής γράφει PCM 2.0 πάλι μέσω της οπτικής. Δεν χρεισιμοποιεί το HDMI καλώδιο είτε έχω το HDMI Audio ON είτε OFF.
3) Αν με πολλά δω ταινία DVD, DivX ή MKV και μετά πάω να δω βιντεάκια στο youtube τότε ο ήχος κάνει πρ-πρ-πρ-πρ. Πρέπει να κάνω cold boot στο μηχάνημα για να επανέλθει.

Μετά την εμπειρία μου αυτή αλλά και με την προηγούμενη του Egreat M34a μπορώ να πω ότι τα Popcorn είναι για τα μπάζα. Δεν ξέρω αν τα Mede8er είναι καλύτερα εγώ πάντως HTPC και πάλι HTPC.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Επειδή τα περισσότερα από τα παραπάνω που αναφέρεις τα κάνει το popcorn, έλεγξε τις ρυθμίσεις σου , κάτι δεν έχεις κάνει σωστά.

Reaction score
6

Επανέρχομαι...
Μήπως φτάει το δικό μου player, να το στείλω για αντικατάσταση.
Όσες δοκιμές και αν έκανα ποτέ δεν έπεξε HD Audio.
Όσες ταινίες έχουν μόνο HD Audio δεν παίζουν καν. Όσες έχουν και άλλους ήχους όχι HD αυτοί παίζουν κανονικά. Όταν όμως διαλέξω τον ήχο HD τότε το player κολλάει και θέλει restart. Υπόψην όλες οι δοκιμές γίνονται μέσω δικτύου και όχι τοπικά από τον σκληρό δίσκο του μηχανήματος. Από εκεί η μόνη διαφορά είναι ότι δεν κολλάει απλά δεν παίζει τον ήχο.
Με πιο firmware σε σας παίζει DTSHD MA και Dolby True HD;
Μήπως να το στείλω για αντικατάσταση;

Reaction score
6

ichaltou ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Δεν φταίει ο ενισχυτής αλλά η τηλεόραση. Μόλις άλλαξα το σύστημα εξόδου του player από PAL με framerate off σε αυτόματο με framerate NTSC/PAL/24p και σύνδεσα ένα Monitor/TV με HDMI είσοδο που είχα για το PC μου όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Και το player έπεξε όλα τα BD με μενού και όλους τους ήχους HD και μη. Αλλά η τηλεόραση είναι 32" CRT και δεν δέχεται HDMI... Άρα πάω για άλλη TV. Μόνο που στην καινούρια TV θα συνδέεται και το HTPC. Εγώ αγόρασα το Popcorn για να μην χρεαιστεί να αλλάξω TV. Τέσπα θα κάνω αντίστοιχη ανακοίνωση και στο networkedmediatank forum μπας και φτιαχτεί το θέμα με καινούριο firmware. Επίσης μένει και το θέμα των ελληνικών χαρακτήρων στα ID3 Tags των MP3.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Να είσαι καλά φίλε μου για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να βοηθάνε. Θα πρέπει όμως και εμείς να είμαστε πιο προσεκτικοί στις κρίσεις μας καθώς από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, ένας μεγάλος αριθμός προβλημάτων στα διάφορα πλάυερ οφείλεται σε προβλήματα του set up του χρήστη...

Reaction score
65

οποιος ενδιαφερεται για αγορα του Α-300,υπαρχει στο pixmania.gr,στην χαμηλοτερη τιμη που το βρηκα.
219 ευρω + 20 ευρω μεταφορικα.
εγω το χτυπησα..

Reaction score
1
Καλορίζικο, θα το ευχαριστηθείς το μηχάνημα, κάνει παπάδες!

Reaction score
65

Καλορίζικο, θα το ευχαριστηθείς το μηχάνημα, κάνει παπάδες!
σε ευχαριστω.
να ρωτησω τι ειναι το myiHome..?

Reaction score
403

στο JUKEBOX MANAGER αν κανω DELETE ALL θα μου διαγραψει τον φακελο με τις ταινιες ή απλως το folder που δημιουργει το JM με τα cover, fun art κτλ...;

Reaction score
1
Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον το δευτερο. Έχω μεγάλη database και φοβάμαι να το δοκιμάσω.

Reaction score
7
Το φάκελο με τα δεδομένα του NMJ σου διαγραφεί. Τιποτα άλλο μην φοβάσαι!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

Reaction score
65

θελω να συνδεσω στο popcorn,εναν usb 3.0 σκληρο,για μεταφορα αρχειων.
σε ποια θυρα την κοτσαρω?
η 1 απ`οτι βλεπω,ειναι για συνδεση με pc.
η 2,ειναι και αυτη usb 3.0?

Attachments

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
159

η 1 ειναι usb 3
η 2 ειναι απλη usb 2.βαλε στην 1 το δισκο κ συνδεσε το pc στη 2

Reaction score
65

η 1 ειναι usb 3
η 2 ειναι απλη usb 2.βαλε στην 1 το δισκο κ συνδεσε το pc στη 2
νομιζω τα ειπες αναποδα.
η usb 3 παει στο Pc και η usb 2 στον σκληρο.
αρα αχρηστος ο εξωτερικος usb 3.(?)
τουλαχιστον απο τον σκληρο((εστω και με usb 2)μπορω να κανω copy/paste αρχεια στον εσωτερικο του pop?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

H 1 είναι για σύνδεση host δεν αναγνωρίζει δίσκους ή εξωτερικές συσκευές.
Η 2 είναι κανονική USB και μπορεί να αναγνωρίσει δίσκους.
Αναγκαστικά στην 2 θα συνδέσεις τον εξωτερικό δίσκο.

Reaction score
65

H 1 είναι για σύνδεση host δεν αναγνωρίζει δίσκους ή εξωτερικές συσκευές.
Η 2 είναι κανονική USB και μπορεί να αναγνωρίσει δίσκους.
Αναγκαστικά στην 2 θα συνδέσεις τον εξωτερικό δίσκο.
οκ-ευχαριστω

Reaction score
65

να επαναλαβω την ερωτηση για επιβεβαιωση:
εαν συνδεσω στην μπροστινη usb εναν εξωτερικο σκληρο,μπορω να μεταφερω αρχεια μεσα στον εσωτερικο του pop?

Reaction score
65

να επαναλαβω την ερωτηση για επιβεβαιωση:
εαν συνδεσω στην μπροστινη usb εναν εξωτερικο σκληρο,μπορω να μεταφερω αρχεια μεσα στον εσωτερικο του pop?

αυτο οκ.το δοκιμασα και γινεται.
ΟΜΩΣ..πειτε μου οτι κανω λαθος και τελικα εχει μεγεθυνση υποτιτλων...δεν βρισκω πουθενα κατι τετοιο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik