PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Ο av ενισχυτής μου είναι παλιός, δεν έχει hdmi πάνω.

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα έιναι του popcorn ή της τηλεόρασης; να ξέρω πού να ξεσπάσω δηλαδή...

Επίσης τι λογική είναι αυτή να δοκιμάζεις πριν πάρεις; Δηλαδή αν μεθαύριο αλλάξω το popcorn και πάρω dune και δουλεύει, και παραμεθαύροι αλλάξω τηλεόραση και δε δουλεύει με το dune τι θα κάνω;

Μου κάνει τρομερή εντύπωση να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πόσες HDMI έχει η τηλεόραση? Δοκίμασες εάν υπάρχει και σε κάποια άλλη είσοδο?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Τρεις έχει, το δοκίμασα και στις τρεις.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Έκανα και firmware upgrade στο pch (δεν είχε το τελευταίο), καμία αλλαγή.

Λέω να το βάλω κάτω να το σπάσω.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Από την στιγμή που δείχνει στον προβολέα , το πρόβλημα είναι της τηλεόρασης. Βγαλτην από την μπριζα και αστην ξανά 10λεπτο, μηπως και...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.812

Δάκη, ποιά τηλεόραση είναι?

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Παιδιά κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για το χρόνο σας που προσπαθείτε να με βοηθήσετε.

Η τηλεόραση είναι η LG 42L Y99

Θα τη βγάλω από το ρεύμα για λίγο μπας και.

Το επόμενο στάδιο είναι να κάνω μια τελετή να καλέσω πνεύματα, δε βρίσκω πουθενά στο internet να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.812

Κατεβάζω το manual, μπας και υπάρχει κάποια ρύθμιση στις HDMI.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Το έλυσε ο ichaltou το πρόβλημα! Μόλις την τράβηξα από την πρίζα την τιβί (με όσο μεγαλύτερη λύσσα μπορούσα) και την ξανάβαλα, εμφανίστηκε και η εικόνα του popcorn!!

Χίλια ευχαριστώ ω τιτανοτεραστιοτρισμέγιστοι avsiteάδες! Πέφτω ως ταπεινός σκώληξ στο -φρέσκο (λεφτά υπάρχουν)- παρκέ μου και σας προσκυνώ!

Είστε πάνσοφοι!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.812

Μπράβο ρε Γιάνναρε!! :444:

Καλές απολαύσεις Δάκη! :126:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Το έλυσε ο ichaltou το πρόβλημα! Μόλις την τράβηξα από την πρίζα την τιβί (με όσο μεγαλύτερη λύσσα μπορούσα) και την ξανάβαλα, εμφανίστηκε και η εικόνα του popcorn!!

Χίλια ευχαριστώ ω τιτανοτεραστιοτρισμέγιστοι avsiteάδες! Πέφτω ως ταπεινός σκώληξ στο -φρέσκο (λεφτά υπάρχουν)- παρκέ μου και σας προσκυνώ!

Είστε πάνσοφοι!

Κίνηση 1η: Πετάς την TV (μα είναι σοβαρα πράγματα αυτά; Να θέλει restart για να δει μια εξωτερική συσκευή;)

Κίνηση 2η: Λέγε γρήγορα πως σου φαίνεται το popcorn γιατί μετά από αυτά που είχαμε συζητήσει και το review που είδα εδώ, έχω ψηθεί άσχημα για αυτό ή το c-300

Reaction score
51
To PopCorn, Μου φαινόταν και μενα άριστο μεχρι σήμερα που πήρα την εδω αντιπροσωπεία, και μού ειπαν οτι δεν εχουν....κανένα!!!!:111:, και οτι περιμένουν καποια τον Φλεβάρη!!! Στο e-shop τους παντως δεν εχουν κανενα, και μου ειπαν πως δεν θα εχουν stock!!

Οπότε μαλλον πάω για Mede8er, οπου μου ειπαν οτι εχουν!!!:121:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Κι'εγώ σε... λίστα αναμονής είχα μπει.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Τελικά δεν με θέλει αυτές τις μέρες.

Αφού διορθώθηκε το πρόβλημα με την τηλεόραση, δε μπορώ να το κάνω με τίποτα να παίξει στο δίκτυο.

Αφού το συνδέσω πάνω στο δίκτυο, παίρνει κανονικά ip κλπ, κάνει ping από το pc κλπ, μπαίνει internet κανονικά, ΑΛΛΑ όταν πηγαίνω να δω τι βρίσκει επάνω στο δίκτυο, μου βγάζει μόνο Network Browser και ένα Defkalion-PC: defkalion (unauthorized) το οποίο όταν το πατήσω μου πετάει ένα error.

Το προηγούμενο popcorn, στην ίδια λίστα μου έβγαζε και ένα σκέτο Defkalion-PC που είχε ως σύμβολο ένα φάκελο όμως. Ουσιαστικά είναι ο φάκελος/δίσκος που κάνω stream μέσω του MyiHome.

Για κάποιο λόγο εδώ δεν παίζει.

Όταν πάω να κάνω add share, του δώσω την ip του pc μου και το όνομα του φακέλου που γίντεαι share, με επιλογή SMB, όταν πάω να μπω μου ζητάει... username + password!

Το χρησιμοποιεί κανείς μέσω δικτύου μπας και μπορεί να με βοηθήσει;

:104:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Το είχα δοκιμάσει και αυτό, αλλά απέτυχε (αφορά τον κωδικό του pch όταν πας να συνδεθείς σε αυτό από το pc, όχι το αντίστροφο).

Τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε το... windows live :111: και μάλιστα είναι και συνηθισμένο φαινόμενο.

Δύο λύσεις υπάρχουν: ή σουτάρεις το live (χάνεις όμως και το msn messenger αν το χρησιμοποιείς όπως εγώ), ή κάνεις 3 αλλαγές στην registry, τις γράφω παρακάτω μπας και έχει κανένας άλλος στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα:

Στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa βάζουμε το everyoneincludesanonymous από 0 σε 1 και το NoLmHash από 1 σε 0

Και στο HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters βάζουμε το restrictnullsessaccess από 1 σε 0.

Μετά από αυτό (και reboot φυσικά του pc + του PCH) όλα δουλεύουν.

Ρημάδι!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Youtube 2.1.0

- Added Related Video History feature. Can be activated by pressing "Back" / "Return" on both Video Detail and Related Video pane.
- Added Filter Non-HD Content feature in "Setting". [ This only workable for Search and Standard Feeds (Top Rated, Top Favorite....). ]
- Added Recently Playback History. Currently will store up to 56 records.
- Added Movie section.
- Added My Upload Video. ( Require Login ) [ Uploaded Videos which are specified as "Private" or "Non-Embed" will not be listed under this category. ]
- Added Create New Playlist feature ( Require Login )
- Added My Playlist Detail Edit feature ( Require Login )

Note: For user using A200/C200 current public release firmware, will have problem on display My Favorite, Playlist, Subscription and Recommendation features. And it will show an error message
"You either have not set up your profile or the feature is not supported by this firmware". This error message also for user who not setup their profile.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

defkalion, να μας γράψεις και τις εντυπώσεις σου κάποια στιγμή...
Θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο να παίξω μαζί του, ίσα που το τέσταρα να δω ότι παίζει. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos