Popcorn Hour A-410

Reaction score
2.207
Ναι και απο τα γραφομενα εκει,εχει να κανει με εναν αλγοριθμο που θα διορθωσουν στο επομενο update.Περιμενω και γω το δικο μου popcorn :) ισως με καθυστερησουν λογω πρωτοχρονιας του αλογου που εχουνε.Καλυτερη τιμη σου εδωσαν Βασιλη?
Χρήστο το παρήγγειλες? Έλυσες τα θέματα με τα iphone-ipad που είχες με το Α400?

Reaction score
48
Χρήστο το παρήγγειλες? Έλυσες τα θέματα με τα iphone-ipad που είχες με το Α400?
Ναι το παρηγγειλα.Εκανα factory reset στο ZTE, πηρα και ενα range extender και δουλεψε με το ipad/iphone.Δεν ξερω αν το factory reset ή το range extender εδωσε τη λυση.Παντως δουλεψε του φιλου και δεν σκαλιζω τιποτε αλλο περιμενωντας το δικο μου.

Reaction score
110
Μου αρέσει η νέα γραμματοσειρά των μενού. Είναι ίδια και στους υπότιτλους; Μπορείτε να ποστάρετε μερικές φωτογραφίες των μενού και των υποτίτλων;
Ευχαριστώ.

Reaction score
36
Επειδή ψηνομαι σοβαρα για να το παρω, κυριως λογω του Sabre DAC, για να το χρησιμοποιησω για ακρόαση HD Audio αρχειων, θα ηθελα να μου πειτε εκεινο το θεμα με τα 24/192 αρχεια ηχου, λυθηκε με το τελευταιο firmware (05-04-131018-25-POP-425-000) ?
Ευχαριστώ εκ των προτερων

melina

Cargo 200
Reaction score
44.989
Δεν έχει βγει νέο firmware για το Α-410. Αυτό που γράφεις είναι το firmware παραγωγής.
Το θέμα υπάρχει αλλά το ψάχνουν.

Reaction score
36
Δεν έχει βγει νέο firmware για το Α-410. Αυτό που γράφεις είναι το firmware παραγωγής.
Το θέμα υπάρχει αλλά το ψάχνουν.
Ευχαριστω για την απαντηση, δεν το ηξερα οτι ηταν το αρχικο, το ειδα απο την επισημη ιστοσελιδα τους (http://www.cloudmedia.com/support/firmware/viewcategory/40-a-410) οπου πριν απο λιγες μερες δεν υπηρχε, ειμαι σιγουρος γι αυτό. Παντως αν εχουμε εξελιξη με καποιο νεο firmware, θα παρακαλουσα τους κατεχοντες να μας ενημερωσουν.

Reaction score
48
Και έφαγα το κόσμο χθες να βρω το νέο firmware ;) Το έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και είναι πιστεύω θέμα ημερών η επίλυση

Reaction score
447
Σε περίπτωση που κάποιο καλό παιδί το μετάνιωσε που πήρε το καλαμπόκι (χλωμό το βλέπω) ή θέλει να παραγγείλει κάτι καλύτερο όπως το pro , ας μου στείλει ένα pm να το πάρω εγώ όσο του στοίχησε, για να γλυτώσω την παραγγελία και τον χρόνο αναμονής... :)

Reaction score
118
Αναφέρουν υποστήριξη αρχείων .m4a .. μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ..

melina

Cargo 200
Reaction score
44.989
τι είναι αυτά τα αρχεία Νίκο, πως θες να το δοκιμάσω; πάντως για να το λένε θα ισχύει...

Reaction score
1.458
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή m4a στο A-410.
Βασίλη κάνε τον κόπο μιας και έχεις το player,να κάνεις convert ένα οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε m4a,γίνεται convert ακόμη κι από το iTunes ή δες τα προγράμματα που είχαμε γράψει στο iCorner:http://www.avsite.gr/forum/threads/mac-cd-dvd-bd-ripping.134036/ για να μην πάρουμε στο λαιμό μας τον άνθρωπο!

Reaction score
36
Σημερα, ανεβηκε καινουριο firmware (05-05-131022-25-POP-425-802). Παρακαλω, οποιος το κατεβασει να μας ενημερωσει αν λυθηκε το προβλημα με την ελαττωματικη αναπαραγωγή των 24/192 μουσικων αρχειων, γιατι στην ατελειωτη σειρα των fixes περιλαμβανει αναπαραγωγή μονο μεχρι 176,4 kHz αρχειων (έλεος.... , τι σκ@τά κωδικα φτιαχνουν και χρειαζονται 83 fixes !!!!!)

Reaction score
118
Εχω πάνω από 200 τέτοια και συστυχώς παίζει μόνο 7 από αυτά .. Αιντε να δω τι φταίει ..

Επίσης, μου βγάζει θόρυβο, σαν αυτό που κάνει στο ραδιοφώνο όταν δεν έχει σταθμό !!! ανάμεσα στην αναπαραγωγή κάποιων wav. Τα αρχεία αυτά προέρχονται από cd που έχω και κατά την αναπαραγωγή στον υπολογιστή παίζουν 1α χαρά ..

Τι να πει κανείς ..

melina

Cargo 200
Reaction score
44.989
24/192 flac παραμένει το θέμα του θορύβου και με το νέο firmware

Νίκο αυτό με τα wav ίσως έχει να κάνει με το ripping
.m4a αυτά που είχα δεν τα παίζει και με το νέο firmware. Έχω ανοίξει case στην NMT και μου ζήτησαν να τους στείλω το αρχείο που δεν παίζει και τους το έστειλα μόλις, σε αναμονή λοιπόν νεότερων από τη μεριά τους.

Reaction score
118
Με ποια wifi usb στικάκια το έχουμε δοκιμάσει και παίζει σίγουρα ?

melina

Cargo 200
Reaction score
44.989
Hi,

Please note that the audio codec used here is Apple Lossless which is unsuitable by our players. Our player support .m4a in AAC codec only.

Thank you
By Cloud Media Support on April 01, 2014 11:50 PM

Reaction score
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ POPCORN A110 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ.ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ Α410 .ΕΧΕΙ TORREN CLIENT ΟΠΩΣ Ο Α110 KAI ΤΟ XBMC EINAI ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
1.458
Torrent client έχει,δεν ξέρω αν είναι Transsmission ή btpd που είναι άθλιος και δεν έχει νόημα.
Xbmc δεν έχουν τα popcorn,δυστυχώς!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.745
Members