Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Να σου πω οτι δεν το εχω δοκιμασει?Τελικά divx αρχεία αναπαράγει?Δε μας είπε κανείς!
Ναι το πηρα.Δοκιμασα απο ενα φιλο οπως σου ειχα πει που το πηρε πρωτος,βρηκα ακρη με το ipad για να μπορω να ταξινομησω μουσικη και ταινιες (ειδικα μουσικη για να μη χρειαζομαι ανοικτη tv)και προχωρησα στν αγορα.Συνολικα ευχαριστημενος ειμαι εκτος απο κατι "παιδικες αρρωστιες" που πιστευω θα διορθωσουν στην πορειαΚαλημερα Χρηστο και καλο μηνα.Το πηρες τελικα το Α-410;
Το βασικο του προβλημα ειναι στο dac με τα αρχεια 24/192 flac που δημιουργουν ενα θορυβο οποτε και δεν προσπαθω εδω και καιρο να τα βαλω στις λιστες μου στο player.Οπως εχουν πει ειναι θεμα αλγοριθμων και αναμενεται η διορθωση.Εχει καποιες μικρες ασυμβατοτητες με καποιους δισκους SSD,καθως και συμβατοτηα με λιγα wifi sticksΟι ασυμβατοτητες ειδικα του wifi πιστευω εχουν να κανουν με την πολιτικη προωθησης δικων τους sticks..Δε νομιζω βεβαια οτι αυτα μπορουν να το ονομασουν prerelease ή να σε κανουν να αισθανθεις beta tester.Οι παιδικές του ασθένειες ποιες είναι φίλε μου?Αν θες γράψε μας λίγο αναλυτικά τα προβλήματα που έχει.
Με ενδιαφέρει προσωπικά η αγορά του αλλά δεν θα ήθελα για μια ακόμη φορά,να γίνω beta tester σε βασικά πράγματα τουλάχιστον!
Κατατοπιστικότατος,ευχαριστώ πολύ!Το βασικο του προβλημα ειναι στο dac με τα αρχεια 24/192 flac που δημιουργουν ενα θορυβο οποτε και δεν προσπαθω εδω και καιρο να τα βαλω στις λιστες μου στο player.Οπως εχουν πει ειναι θεμα αλγοριθμων και αναμενεται η διορθωση.Εχει καποιες μικρες ασυμβατοτητες με καποιους δισκους SSD,καθως και συμβατοτηα με λιγα wifi sticksΟι ασυμβατοτητες ειδικα του wifi πιστευω εχουν να κανουν με την πολιτικη προωθησης δικων τους sticks..Δε νομιζω βεβαια οτι αυτα μπορουν να το ονομασουν prerelease ή να σε κανουν να αισθανθεις beta tester.
Ναι ετσι μου απαντησαν σε ερωτηση μου.Και σένα 9/5 σου έχει ημερομηνία αποστολής?