Popcorn Hour A-410

Reaction score
48
Τελικά divx αρχεία αναπαράγει?Δε μας είπε κανείς!
Να σου πω οτι δεν το εχω δοκιμασει? :) Θα του βαλω ενα αργοτερα και θα σου απαντησω αν και πιστευω πως παιζει.Απο τα χαρακτηριστικα του εδω λεει οτι παιζει

Reaction score
1
chris οντως τεραστια η διαφορα με τον α110.Αν σου πεσει κατι στην αντιληψη σου στειλε μου πμ.

Reaction score
33
Καλημερα Χρηστο και καλο μηνα.Το πηρες τελικα το Α-410;

Reaction score
48
Καλημερα Χρηστο και καλο μηνα.Το πηρες τελικα το Α-410;
Ναι το πηρα.Δοκιμασα απο ενα φιλο οπως σου ειχα πει που το πηρε πρωτος,βρηκα ακρη με το ipad για να μπορω να ταξινομησω μουσικη και ταινιες (ειδικα μουσικη για να μη χρειαζομαι ανοικτη tv)και προχωρησα στν αγορα.Συνολικα ευχαριστημενος ειμαι εκτος απο κατι "παιδικες αρρωστιες" που πιστευω θα διορθωσουν στην πορεια

Reaction score
1.458
Οι παιδικές του ασθένειες ποιες είναι φίλε μου?Αν θες γράψε μας λίγο αναλυτικά τα προβλήματα που έχει.
Με ενδιαφέρει προσωπικά η αγορά του αλλά δεν θα ήθελα για μια ακόμη φορά,να γίνω beta tester σε βασικά πράγματα τουλάχιστον!

Reaction score
48
Οι παιδικές του ασθένειες ποιες είναι φίλε μου?Αν θες γράψε μας λίγο αναλυτικά τα προβλήματα που έχει.
Με ενδιαφέρει προσωπικά η αγορά του αλλά δεν θα ήθελα για μια ακόμη φορά,να γίνω beta tester σε βασικά πράγματα τουλάχιστον!
Το βασικο του προβλημα ειναι στο dac με τα αρχεια 24/192 flac που δημιουργουν ενα θορυβο οποτε και δεν προσπαθω εδω και καιρο να τα βαλω στις λιστες μου στο player.Οπως εχουν πει ειναι θεμα αλγοριθμων και αναμενεται η διορθωση.Εχει καποιες μικρες ασυμβατοτητες με καποιους δισκους SSD,καθως και συμβατοτηα με λιγα wifi sticksΟι ασυμβατοτητες ειδικα του wifi πιστευω εχουν να κανουν με την πολιτικη προωθησης δικων τους sticks..Δε νομιζω βεβαια οτι αυτα μπορουν να το ονομασουν prerelease ή να σε κανουν να αισθανθεις beta tester.

Reaction score
1.458
Το βασικο του προβλημα ειναι στο dac με τα αρχεια 24/192 flac που δημιουργουν ενα θορυβο οποτε και δεν προσπαθω εδω και καιρο να τα βαλω στις λιστες μου στο player.Οπως εχουν πει ειναι θεμα αλγοριθμων και αναμενεται η διορθωση.Εχει καποιες μικρες ασυμβατοτητες με καποιους δισκους SSD,καθως και συμβατοτηα με λιγα wifi sticksΟι ασυμβατοτητες ειδικα του wifi πιστευω εχουν να κανουν με την πολιτικη προωθησης δικων τους sticks..Δε νομιζω βεβαια οτι αυτα μπορουν να το ονομασουν prerelease ή να σε κανουν να αισθανθεις beta tester.
Κατατοπιστικότατος,ευχαριστώ πολύ!
Αυτά τα προβλήματα για τη δουλειά που το θέλω (δώρο σε συγγενικό πρόσωπο για να μη με ζαλίζει όλη την ώρα) δεν με αφορούν!;)
Στέλνω παραγγελία αύριο!:thumbsup:

Reaction score
1.458
Το παρήγγειλα πριν λίγο.Πιθανή ημερομηνία αποστολής 9/5/2014.
Φυσικά θα το κρατήσω κάνα δυο βδομάδες στο σπίτι να δω τι γίνεται!;)

Stay tuned!:thumbsup:

Reaction score
33
Λεωνιδα εχω την περιεργεια τι εντυπωση θα αποκομισεις απο το Α410.
Υ.Γ.Μαλλον μαζι θα το παραλαβουμε.

Reaction score
1.458
Απ''οτι διαβάζω στα διεθνή φόρουμς έχει και Plex Client App.Το έχει δοκιμάσει κανείς με το Plex?

Reaction score
0
Καλησπέρα και από μένα. Πριν 3 μέρες μου ήρθε και μένα ! Εκανε μόλις 2 μέρες να έρθει από τη στιγμή που εκτελέστηκε η παραγγελία. Ολα καλά μέχρι στιγμής με το μηχάνημα ! Είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά. Επειδή είχα HTPC (Xtreamer Ultra 2) νομίζω οτι το Α-410 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας στην 55άρα Panasonic που το έχω συνδέσει.Το NMJ είναι πολύ καλό και η δυνατότητα λειτουργίας με την εφαρμογή για tablets είναι καταπληκτική. Εχω όμως το εξής θέμα. Στο setup μου έχω κάνει share 2 σκληρούς δίσκους. Ο ένας έχει μόνο ταινίες και ο άλλος μόνο σειρές. Θέλω όταν ανοίγω το NMJ να μου εμφανίζει την προβολή σε default για ταινίες στον ένα δίσκο και για σειρές στον άλλο. Μπορώ από τα settings του NMJ να ορίσω διαφορετική προβολή σε κάθε δίσκο που κάνω share όταν τον ανοίγω με το NMJ ?

Reaction score
1.458
EMS για να μην έχετε πρόβλημα με τελωνεία και φόρους.Από Κίνα φεύγει το Α-410.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος