Popcorn Hour A-410

Reaction score
36
Μολις λυθει το προβλημα με τα αρχεια flac 24/192 (εχω παρα πολλα απο αυτα) το παραγγελνω κ εγώ

Reaction score
42
Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το A-410 παίζει κανονικά μέσω δικτύου samba με cat5e καλώδια και 100άρι router συν swiτch (100άρι κι αυτό) στην πορεία, αρχείο 3D ISO.
Συγκεκριμένα το Avatar 3D.Μιλάμε για αρχείο 47GB και το bitrate να ξεπερνάει τα 65-70 mbps ορισμένες στιγμές.
Δεν κόμπιασε ούτε στιγμή! Θα το μετατρέψω και σε δομή bdmv να δω πως θα πάει.
Eχει δοκιμάσει κανένας σας μέσω δικτύου να μου πεί?
Δεν το περίμενα να είμαι ειλικρινής.
Γιώργο (gkpapad) αυτό με τα εξώφυλλα δεν γίνεται δυστυχώς.Βάζει μόνο αυτά που βρίσκει στο ιντερνετ και μετά μπορείς να αλλάξεις τις εικόνες.Στο boxee μόνο μπορώ και το κάνω αλλά και εκεί με...πατέντα.

Reaction score
42
Kατέβασα και αυτό εδώ το αρχείο http://www.2l.no/hires/ (Mozart: Violin concerto in D major - Allegro) το οποίο είναι 24/196 stereo και το έπαιξε κανονικά.
Μήπως το πρόβλημα που αναφέρετε στον ήχο είναι μόνο στα multichannel η είναι σε όλα τα 24/196 ?

Reaction score
36
Kατέβασα και αυτό εδώ το αρχείο http://www.2l.no/hires/ (Mozart: Violin concerto in D major - Allegro) το οποίο είναι 24/196 stereo και το έπαιξε κανονικά.
Μήπως το πρόβλημα που αναφέρετε στον ήχο είναι μόνο στα multichannel η είναι σε όλα τα 24/196 ?
Οχι, το προβλημα υπηρχε ΣΕ ΟΛΑ τα flac, και στα απλα στερεο.
Παρακαλουνται οι κατεχοντες το μηχανακι να τεσταρουν και οι ιδιοι το αρχειο 24/192 που λεει ο φιλος chris322. Παιζει πραγματι χωρις προβλημα ?

Reaction score
42
24/192 stereo (o δαίμων του πληκτρολογίου) !

melina

Cargo 200
Reaction score
45.083
το πρόβλημα με τα αρχεία 24/192 παραμένει.
Προσοχή δεν θα τα δίνετε στον ενισχυτή από την HDMI και να τα αποκωδικοποιεί ο ενισχυτής με τα δικά του DAC, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα παίρνετε την έξοδο RCA από τα DAC του player για να διαπιστώνετε το πρόβλημα.

Reaction score
33
Chris κατεβασα το αρχειο και το περασα στον σκληρο του player,αλλα δεν το βλεπει.

Reaction score
42
Προσοχή δεν θα τα δίνετε στον ενισχυτή από την HDMI και να τα αποκωδικοποιεί ο ενισχυτής με τα δικά του DAC, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα παίρνετε την έξοδο RCA από τα DAC του player για να διαπιστώνετε το πρόβλημα.
Σωστός! Με το δικό του dac είναι το θέμα.Ειχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες από τις αναλογικές του αλλά χωρίς flac.
Για κοιτάξτε και κάποιο καλό παιδί την αναπαραγωγή μέσω samba γιατί με έστειλε...!!

Reaction score
42
Chris κατεβασα το αρχειο και το περασα στον σκληρο του player,αλλα δεν το βλεπει.
...μαζί γράφαμε...
Γιώργο μήπως κατέβασες κάτι άλλο?
Από hdmi το παίζει κανονικά.Το βράδυ θα συνδέσω και μέσω rca να δω, γιατί πρέπει να πάω για δουλειά τώρα.

Reaction score
36
Ελα μου ντε, εκει ειναι το προβλημα !!! Στο οτι δλδ παρα το περιφημο DAC Sabre 32 που φοράει (και το οποιο παιζει τα παντα απο HD audio σε αλλες υλοποιησεις) δεν μπορει να παιξει και να αποκωδικοποιησει αυτα τα αρχεια (flac 24/192). Aν ειναι να στελνω (μεσω HDMI) το ψηφιακο σημα στο (κατωτερο) DAC του ενισχυτή και να χανω ολες τις δυνατοτητες του Sabre 32, τότε τι να το κανω ?
Ας ελπισουμε σε καποια διορθωση firmware στο μελλον.

Reaction score
42
ρε παιδια πως μπορω να τα δω στο player;
Kαλημέρα.
Γιώργο τι εννοείς,''δεν τα βλέπω'' ?

Χθές δοκίμασα τα άπαντα από αναπαραγωγή ήχου και τελικά διαπίστωσα 2 πράγματα.
1ον επιβεβαίωσα ξανά ότι μέσω του δικού του dac ο ήχος είναι σαφώς καλύτερος ακόμη και στα συμπιεσμένα αρχεία (στα hi res ο ήχος είναι από άλλον πλανήτη)
2ον δυστυχώς ΜΟΝΟ στα flac hi res(όπως λένε παραπάνω τα παιδιά) δεν κάνει σωστή αποκωδικοποίηση οπότε μένουμε στο ότι δεν τα υποστηρίζει.Πάντως στα ριπαρισμένα μου cd σε wav o ήχος είναι σαφώς καλύτερος από το dac ενός Υamaha που έχω.
Κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι ο κύριος λόγος που το πήρα είναι η αναπαραγωγή μουσικής μέσω του tablet και του nmj, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται η tv.Tουλάχιστον όμως για μένα, δεν βρήκα την εφαρμογή τόσο βολική όπως είναι με τα αρχεία video και ψάχνοντας βρήκα μια εφαρμογή για android τρίτου, η οποία κατ΄εμέ είναι πιό εύχρηστη και με καλύτερο έλεγχο των μουσικών (που με ενδιαφέρει) αρχείων.Στην έκδοση pro υποστηρίζει και έλεγχο internet radio καθώς και άλλα καλούδια.Είναι αυτή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=na.remote.client.nmt.free.
Aν δοκιμάσει κάποιος μέσω samba και 100άρι δίκτυο αναπαραγωγή 3D ISO ας γράψει εντυπώσεις.

Reaction score
48
ρε παιδια πως μπορω να τα δω στο player;
Γιωργο μηπως εχεις βαλει φιλτρα για να μη βλεπεις μονο ταινιες και οχι μουσικη και φωτο ;

Reaction score
33
Γιωργο μηπως εχεις βαλει φιλτρα για να μη βλεπεις μονο ταινιες και οχι μουσικη και φωτο ;
Καλημερα Χρηστο.Ενδεχομενως να το εχω κανει.Την αλλαγη που πρεπει να παω να την κανω;
Υ.Γ.Λεωνιδα βρες απο Αθηνα καποιο παλικαρι να κανεις ενα test στο μηχανακι.

Reaction score
33
Καλησπερα Χρηστο.Συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω.Ολα καλα.Βρηκα που ειναι τα φιλτρα.

Reaction score
48
Σε ξεχασα βρε Γιωργο. Γυρισα κουρασμενος μυαλο τε και σωματι...αλλα αφου τα βρηκες ολα καλα ;)

Reaction score
116
Καλησπερα οσοι το πηρατε απο cloudmedia θυμαστε καποια στιγμη στο tracking απο EMS αν εγραφε Pending customs inspection ,φοβαμαι μηπως περασει τελωνειο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός