- Reaction score
- 116
περιττο να πω οτι και στο iphone 4s που εχω χαλασε το wifi μετα απο 2 χρονια λειτουργιας.(λες και ειχε χρονοδιακοπτη να χαλασειι εκτος εγγυησης).ξέρεις από βλάβες iphone και το έβαλες για καλό παράδειγμα???![]()
περιττο να πω οτι και στο iphone 4s που εχω χαλασε το wifi μετα απο 2 χρονια λειτουργιας.(λες και ειχε χρονοδιακοπτη να χαλασειι εκτος εγγυησης).ξέρεις από βλάβες iphone και το έβαλες για καλό παράδειγμα???![]()
ενας λογος παραπανω να παραμεινω στους κορεατες φιλους μας...Έναν χρόνο εγγύηση έχουν...
Από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Το οποίο και αυτό με παραξένεψε γιατί το περίμενα με Elta Courier...Τα 12 ευρώ είναι Τέλη Εκτελωνισμού και Διαχείρησης Δασμών.Είναι να το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου ή από το Πόρτα Πόρτα της περιοχής σου?
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα μου στείλει τέτοιο έγγραφο η cloud media. Έστω όμως ότι μου το έδιναν και όλα πήγαιναν καλά, θα έπρεπε να δώσω και τα 10€ για την αίτηση, την οποία μπορεί και να απορρίψουν όμως. 'Εστω ότι δεν την απορρίπτουν. Στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή θα γλυτώσω 49,99$-10€=~28,5€ από τα 38,5€ που θα χάσω σίγουρα αν κάνω την επιστροφή.Αν μπορέσεις να επικοινωνήσεις με την cloud media,πες τους να σου στείλουν κάποιο έγγραφο που να αναφέρει ότι πρόκειται για επισκευή ή αντικατάσταση ελλατωματικού προϊόντος και έγινε λάθος με την απόδειξη αγοράς.Αν στο στείλουν το χαρτί αυτό,θα πας στο ταχυδρομείο και θα ζητήσεις να κάνεις αίτηση αναθεώρησης δασμών.Θα προσκομίσεις το έγγραφο της cloud media και θα αναφέρεις γραπτώς τους λόγους που θεωρείς ότι είναι υπερβολική η χρέωση.Θα επιβαρυνθείς με 10 ευρώ για την αίτηση.Το δέμα θα επιστραφεί στο τελωνείο για επανεξέταση.Αν έχεις το έγγραφο από την cloud media που να αναφέρει τα παραπάνω,θα σου διαγράψουν τους δασμούς.
Γνωρίζεις αν έχει υπάρχει τέτοιο προηγούμενο από την CloudMedia, έχουν ξαναστείλει δηλαδή τέτοιο χαρτί; Ή αφορά η εμπειρία που έχεις άλλη εταιρία;Αν σου στείλει αυτό το χαρτί η cloud media είναι υποχρεωμένοι στο τελωνείο να σου διαγράψουν τους δασμούς.Δηλαδή δε θα πληρώσεις τίποτα παρά μόνο τα 10 ευρώ για την αίτηση αναθεώρησης δασμών.Θα πάρει γύρω στις 2 εβδομάδες μέχρι την επανεξέταση στο τελωνείο.