PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
0
Να πώ και εγώ την εμπειρία μου, το παρήγγηλα 12-5,η κάρτα χρεώθηκε 13-5 και μου το έφεραν σήμερα 27-5.
Νομίζω πολύ καλά, αν σκεφτούμε βέβαια ότι έρχεται και από Κίνα.

Reaction score
0
Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Δοκιμασα αρκετα αρχεια και HD mkv να δω αν τα παιζει και ολα ΟΚ.
Το συνδεσα μεσω HDMI και ενω στο πρωτο boot δεν εβλεπα εικονα (πρεπει να συνδεσεις comp video και απο το setup του popcorn να δηλωσεις σαν εξοδο το hdmi) μολις συνδεσα το καλωδιο comp video στο popcorn μου εδωσε εικονα στην τηλεοραση μεσω του HDMI (??).
Τωρα πρεπει να κανω τις απαραιτητες προμηθειες σε καλωδια ωστε να συνδεσω το SPDIF με το home cinema ωστε να ακουω surround ηχο. Επισης για να μην βαζω-βγαζω το HDMI καλωδιο (απο το DVD στο pop corn) θα συνδεσω το video out του popcorn με το component video που υποστηριζει μεχρι 1080p και θα κρατησω το hdmi στο dvd.
Αντιμετωπιζω τρια προβληματα και δε βρισκω κατι στο forum του pop corn. Το ενα ειναι σχετικα με το unplug του ext usb disk, που ακομα και αφου κλεισω το popcorn, ο δισκος δουλευει, δεν τον κανει "safe remove" και αναγκαζομαι να τον τραβηξω βιαια. Το unplug usb πληκτρο δεν κανει κατι.
Το δευτερο προβλημα ειναι με το κεντραρισμα των υποτιτλων οταν ειναι σε srt format, φευγουν λιγο προς τα δεξια.
Το τριτο ειναι οτι αν κανω power off απο το τηλεκοντρολ (power + del) για να μη μενει σε stanby mode, το popcorn κλεινει εντελως και ο μονος τροπος να το ανοιξεις ειναι να βγαλεις την τροφοδοσια και να την ξαναβαλεις κατι που μπορει να ειναι πρακτικα δυσκολο αν το εχεις βαλει στην τελικη του θεση και εχεις διπλωσει τα καλωδια για να μη σερνονται!!
Αν καποιος εχει βρει καποια λυση ας postαρει pls.

Reaction score
173
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

Μπορει να μου πει καποιος απο εσας με το δικτυο τι κανει;

Δηλαδη κανει μαπ το δισκο του;
Μπορεις να διαχειριστεις τα αρχεια του δισκου του, απο καποιο PC του δικτυου;
Βλεπει τους αλλους δισκους του τοπικου δικτυου;

Reaction score
0
το δικό μου κόλλησε

2008-05-22 15:56:00 PUTIAN Posting
  2008-05-22 17:53:19 PUTIAN Arrival at Sorting Center
  2008-05-22 18:01:38 PUTIAN Despatch from Sorting Center
  2008-05-23 00:30:15 FUZHOU Arrival at Sorting Center
  2008-05-23 12:09:14 FUZHOU Despatch from Sorting Center
  2008-05-23 21:33:17 FUZHOU Despatch from Sorting Center
  2008-05-24 22:26:28 BEIJING Arrival at Sorting Center
  2008-05-25 06:02:54 BEIJING Despatch from Sorting Center

vis

Reaction score
0
Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Δοκιμασα αρκετα αρχεια και HD mkv να δω αν τα παιζει και ολα ΟΚ.
Το συνδεσα μεσω HDMI και ενω στο πρωτο boot δεν εβλεπα εικονα (πρεπει να συνδεσεις comp video και απο το setup του popcorn να δηλωσεις σαν εξοδο το hdmi) μολις συνδεσα το καλωδιο comp video στο popcorn μου εδωσε εικονα στην τηλεοραση μεσω του HDMI (??).
Τωρα πρεπει να κανω τις απαραιτητες προμηθειες σε καλωδια ωστε να συνδεσω το SPDIF με το home cinema ωστε να ακουω surround ηχο. Επισης για να μην βαζω-βγαζω το HDMI καλωδιο (απο το DVD στο pop corn) θα συνδεσω το video out του popcorn με το component video που υποστηριζει μεχρι 1080p και θα κρατησω το hdmi στο dvd.
Αντιμετωπιζω τρια προβληματα και δε βρισκω κατι στο forum του pop corn. Το ενα ειναι σχετικα με το unplug του ext usb disk, που ακομα και αφου κλεισω το popcorn, ο δισκος δουλευει, δεν τον κανει "safe remove" και αναγκαζομαι να τον τραβηξω βιαια. Το unplug usb πληκτρο δεν κανει κατι.
Το δευτερο προβλημα ειναι με το κεντραρισμα των υποτιτλων οταν ειναι σε srt format, φευγουν λιγο προς τα δεξια.
Το τριτο ειναι οτι αν κανω power off απο το τηλεκοντρολ (power + del) για να μη μενει σε stanby mode, το popcorn κλεινει εντελως και ο μονος τροπος να το ανοιξεις ειναι να βγαλεις την τροφοδοσια και να την ξαναβαλεις κατι που μπορει να ειναι πρακτικα δυσκολο αν το εχεις βαλει στην τελικη του θεση και εχεις διπλωσει τα καλωδια για να μη σερνονται!!
Αν καποιος εχει βρει καποια λυση ας postαρει pls.
Μεγιά το PCH
(με το καλό να έρθει και το δικό μου...)

για το κεντράρισμα των subs έχω διαβάσει ότι με νεότερο firmware το πρόβλημα διορθώνεται. Δοκίμασες να του κάνεις update?

Ελπίζω με τον καιρό να εμφανιστούν και "ανεπίσημα" firmware

Reaction score
0
ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παρήγγειλα 8/5 και ήρθε 28/5. Η διαδρομή κράτησε μόνο 6 μέρες. Οι υπόλοιπες μάλλον ήταν "διαδικαστικές". Παρεπιπτόντως η φράση "shoe sample" λέει τίποτε σε κανένα από το thread?

Reaction score
0
Το δικό μου είναι ακόμα Πεκίνο. Γκαντεμιά

Reaction score
0
Είδα HD 1080p και έπαθα την πλάκα μου με την εικόνα!!!!!!!

Ξέρει κανείς αν το srt αρχείο
1ον : έχει προτεραιότητα έναντι των ενσωματωμένων στο mkv και
2ον : πρέπει να έχει το ίδιο όνμα με το αρχείο mkv?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A100 €199

Για την πρωτη ερωτηση οχι, αρκει να ειναι στους σωστους χρονους και για την δευτερη σιγουρα ναι.
Αν εχει αλλο ονομα δεν θα το δει καθολου.

Reaction score
1

ναι και στα 2 :)

Reaction score
0
ακόμα Πεκίνο !!!

vis

Reaction score
0
Vasili, έχει γίνει dispatch από Πεκίνο, σε βλέπω το πολύ μέχρι την Τρίτη να το έχεις.

Reaction score
5
Ειχα την τυχη να "παιξω" για λιγο με το Pop Corn και κατεληξα στα εξης.

Dts απο Spdif μεσω ενισχυτη περναει μια χαρα.

Σε ολα τα 720p κανενα προβλημα.Τα πας μπροστα πισω αναποδα τα κανεις τουμπα ολα μια χαρα.
Καλο θα ειναι να χρησιμοποιουμε τα βελακια > για μπροστα και < (δεξια και αριστερα του Enter) για πισω για να πηγαινει σε οποιο χρονικο σημειο θελουμε.Μικρα πατηματακια πηγαινει ανα μισο περιπου λεπτο αν το παταμε συνεχεια τρεχει πολυ γρηγορα κανει μια μικρη παυση και φτανει εκει που θελουμε μια χαρα.

Οσο για τα 1080p χμμμμμμμμμμμμμμ ειναι δυστυχως απροβλεπτο.

Οι δοκιμες εγιναν με εξωτερικο HDD WD Passport με εξωτερικο με τροφοδοσια και μεσω δικτυου.

Τα Remux 1080p (mkv με ανεπαφη την εικονα απο BD HDDVD και DTS ηχο ) δεν τα παιζει καθολου.

Σε ολα τα αλλα ξεκιναει κανονικα αλλα καποια στιγμη ιδιως σε σκηνες με υψηλο bitrate αρχιζει και κανει σπασιματα δηλαδη σαν να κανει ενα ελαφρυ fast forward.H παταμε pause και μετα play και φτιαχνει η το παμε λιγο πισω η λιγο μπρος η θελει stop.

Σε ορισμενα επαιζε κανονικα μεχρι που το εστειλα αρκετα μπροστα σε καποια τα επαιζε χωρις κανενα προβλημα απολυτως δυστυχως μονο δυο απο τα τοσα που δοκιμασα.

Μεσω δικτυου με τα Vista ειχα προβλημα ενω σε ΧP τα εβλεπε ολα μια χαρα αν και σπασιμο καθε φορα να κανεις add to folder που εχεις το υλικο μεσα.

Εικονα αψογη λογω Sigma.

Πιστευω οτι ειναι η χαρα του 720p για οποιον εχει αρκετα τετοια αρχεια.

Για τα 1080p ειναι δυστυχως μη προβλεψιμο.

Ολα αυτα ειναι δικα μου συμπερασματα οπως εγω δοκιμασα με τα πλεον "βαρια" 1080p mvk files που εχω για αποφυγη πασας παρεξηγησης

Reaction score
5
Να προσθεσω τα εξης.

Οι δοκιμες εγιναν και με εσωτερικο σκληρο δισκο με τα ιδια αποτελεσματα.

Οι υποτιτλοι ελαφρα προς τα δεξια λιγο στην αρχη ξενιζουν αλλα δεν ενοχλουν.Ειδα ολοκληρη ταινια σε avi ( THE OXFORD MURDERS) και καποια στιγμη ουτε που το καταλαβα.

Reaction score
4
Σωτηρη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι θεμα δυκτιου.
Αν εχεις χρονο δοκιμασε το με τον δισκο καρφωμενο επανω του.

Reaction score
0
Να προσθέσω και εγώ την δικιά μου εμπειρία απο την μεχρι τώρα χρήση του popcorn.
1.Το έχω δοκιμάσει με καθε τύπου αρχεία τα έχει παιξει όλα μια χαρά εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που μάλλον ήταν θέμα του συγκεκριμένου αρχείου video.
2.Tα mkv που έχω -720p,1080p-τα έπαιξε όλα τέλεια με άψογη εικόνα και ήχο είτε μέσω εξ.σκληρού ειτε μέσω του δικού του (WD500G IDE).
3.Το μόνο ''πρόβλημα'' που εχω στην ουσία εντοπίσει στην συσκευη ειναι οτι δεν κλεινει με το off του remote,παρα μόνο αν βγάλεις το καλώδιο του ρεύματος.!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης μερικές φορές ειναι σαν να χρειαζεται επανεκκίνηση-δλδ βγαλε βαλε καλώδιο ρεύματος-για να κάνει αναπαραγωγή video.
Εχω προσέξει οτι όταν του δώσεις έντολή με το πλήκτρο play πάνω σε ένα φάκελο για αναπαραγωγή όλου του περιεχομένου του εν λόγω φακέλου τοτε είναι σαν μπλοκάρει και χρειάζεται επανεκκινηση για να στρώσει.
Αυτα προς το παρόν, ελπίζω να διορθώνονται αυτα τα προβλήματα μεσω των αναβαθμίσεων, καί απο οτι είδα αναμένεται μια σοβαρή αναβάθμιση του firmware που λύνει αρκετά προβλήματα(κεντράρισμα υποτίτλων) και προσθέτει και νεες δυνατότητες όπως για παράδειγμα το wifi.

Reaction score
0
Αυτα προς το παρόν, ελπίζω να διορθώνονται αυτα τα προβλήματα μεσω των αναβαθμίσεων, καί απο οτι είδα αναμένεται μια σοβαρή αναβάθμιση του firmware που λύνει αρκετά προβλήματα(κεντράρισμα υποτίτλων) και προσθέτει και νεες δυνατότητες όπως για παράδειγμα το wifi.

Το wifi πώς αναμένεται να το λύσει δεδομένου ότι έχει μόνο θύρα ethernet? Με adaptor USB to WIFI μήπως?

Reaction score
0
Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

Για πειτε μου ρε παδια καποια Μειονεκτηματα της συκευής. Απο οτι βλεπω εδω μεσα παιζει τα παντα. Αν ειναι ετσι να παω να το παρω και εγω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian