Porsche Boxster RS 60

Reaction score
26.178
απο τα περιφημα supercars τα μονα που δεχομαι σαν τετοιο ειναι ειναι τα πορσικα και οχι ολα.
την boxter ποτε δεν τη συμπαθησα (στην μαλιστα ηταν πιιο αργη και απο S2000).
κατι μασερατοφερραρολαμπργκινες κλπ (ομορφα δε λεω) αυτοκινητα του πισινου ποτε δεν τα συμπαθησα απο τη στιγμη που εμαθα πως δουλευουν τα αυτοκινητα και κυριως τη τραβαει αυτος που σχεδιαζει και υπολογιζει.
νομιζω εχω ξαναγραψει εδω οτι η Porsche ειναι απο τα ελαχιστα εργοστασια που εχουν αληθινο r&d και οχι παπατζες.
εχει προσφερει τεχνολογια στην αυτοκινηση - νο μπουλσιτ.

δε θα ελεγα οχι να ειχα μια δικια μου 911 (σε οποια εκδοση) (και εδω μπαινει και το θεμα του κολληματος , ω ναι και σε μενα δεν καθονται καλα οι boxter/cayman)
ομως τελικα εχοντας ξεκολλησει απο το μικροβιο δε θα εδινα σε καμια περιπτωση τοσα λεφτα για ενα αυτοκινητο.
αν ειχα τοσα σιγουρα θα επαιρνα περισσοτερα.
πχ ενα cx7 και ενα mx5 η τον συνδασμο που εβαλα στο διπλανο θρεντ.
αλλωστε οταν δεν ειχες δικο σου μεχρι τα 30 σου ενα πολυ γρηγορο αυτοκινητο δεν πιστευω οτι προλαβαινεις να μαθεις και να εκμεταλευτεις μια καλη porsche.
αν απο την αλλη τιθεται το θεμα της βολτας ειλυκρυνα το mx5 μου φτανει και μου περισσευει και σημασια δε θα δινω πουθενα (ασε που στον πρωτο ενδιασμο χτυπας ενα σετακι κομπρεσσερι απο αμερικη μερια και το κανεις 220+ αλογατα, ετσι για να αφηνεις πιο πολυ λαστιχο στην διαδρομη αντιριο-ιτεα)

Reaction score
5
Έλα μου όμως που αγόρασα με αποκλειστικά δικά μου λεφτάκια (όχι του μπαμπά μου) ένα M Coupe με 321 αλόγατα, χωρίς traction control κι αηδίες, και έκανα γύρους στην Ευρώπη, πριν καν πλησιάσω τα 30;
Δικαιούμαι μια Porsche γιατρέ;;; :138:

Θα απαντήσω μόνος μου ελπίζω σύντομα...:114:

P.S.: Φυσικά πισωκίνηση έμαθα πρώτα από το MX5 1.8i που είχα...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: Porsche Boxster RS 60

Ουπςς. Βλέπω έχουμε και εδώ θέμα. (και όχι μόνο στη Audio)
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου.

Βασικά συμφωνώ με τα όσα γράφει ο ak1s.
Πιο ειδικά σε αυτά.

(post 1)
'…Αλλά δεν παύει να είναι κατ'εμέ το πιο ολοκληρωμένο, το πιο ισορροπημένο και το πιο θεωρητικά σωστό σπορ αυτοκίνητο παραγωγής σήμερα, που ταυτόχρονα είναι σχετικά πρακτικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά. Και σε σχετικά λογική τιμή.'

(post 3)
'…Δεν αγοράζεις αυτό το αυτοκίνητο για να 'ξεχωρίζεις' από τους άλλους. Είναι ο συνηθισμένος λάθος λόγος. Το αγοράζεις για την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, την 'επικοινωνία' του σασί με εσένα …' κ.λπ.

(post 7) [για την 911.]
'… είναι λάθος μηχανικό design (μηχανή πίσω από τον πίσω άξονα!!!), που μόνο η εμμονή με την ιστορία, και η υπέρτατη ικανότητα των μηχανικών της Porsche την κρατούν στην κορυφή …'

Και στο δρόμο.
Τώρα πια και με την βοήθεια των ηλεκτρονικών.
Θείο δώρο, για όσους δεν μπορούσαν παλαιότερα.

'… είναι η επιτομή του απλού αλλά βαθιά φιλοσοφημένου engineering, χωρίς φρου φρου και αρώματα.'

Βλέπω ότι συμπίπτει η φιλοσοφία μας.
(θα απορήσω αν δεν σου αρέσουν οι Lamm :116:)

preve (post 9)

Κων/νου Κώστας (post 10)
'Οι συνηδειτοποιημενοι, αυτοί που επιθυμούν πραγματικά σπορ χαρακτήρα δεν αγοράζουν Boxster.'

Λάθος. Οι συνηδειτοποιημένοι αγοράζουν Boxster.
Οι εντυπωσιασμένοι αγοράζουν άλλα …. Όπως π.χ. αυτά που αναφέρει ο Κρόκος στη πρώτη παράγραφο του post 41.
Για τα Evo και Impreza θα έλεγα, μεταφορικά, ότι παίζουν συχνότητες και όχι μουσική.

Όσο για το '… πιό ζυγισμένα', επέτρεψε μου να αμφιβάλω σφόδρα.

Παναγιώτης Κρόκος (post 41)

Στη πρώτη παράγραφο (μέχρι … νο μπουλσιτ) καλά τα πήγες. Ή μάλλον πολύ καλά.
(αν εξαιρέσω τη γνώμη σου για την Boxster)

Στη δεύτερη όμως …
Ειδικά το '… δε θα εδινα σε καμια περιπτωση τοσα λεφτα για ενα αυτοκινητο.'

Νομίζω ότι είναι, γενικά, λάθος φιλοσοφία Παναγιώτη. (μπορεί και ο Γ. ίδια με εσένα)

Από το μικρόβιο καλά έκανες και ξεκόλλησες.

'…αλλωστε οταν δεν ειχες δικο σου μεχρι τα 30 σου ενα πολυ γρηγορο αυτοκινητο δεν πιστευω οτι προλαβαινεις να μαθεις και να εκμεταλευτεις μια καλη porsche.'

Αυτό είναι, βασικά, σωστό.

Υ.Γ.
Οι Cayman και σε μένα -ανεξήγητα- δεν κάθονται καλά αλλά είναι σωστές.
_

Reaction score
5

Cayman S Sport - 303 ίππους - στα χρώματα της GT3.

Tasty!

Με ένα μπλοκέ πίσω θα τρώει μερικές 911 για πρωινό...

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Porsche Boxster RS 60

Αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί οφείλω να ομολογήσω ότι ποτέ δεν μου άρεσαν...:115:
Εμενα αν μου το χαριζανε,δε πα να ειναι και παρδαλο,θα τους ελεγα και ευχαριστω πολυ.:137:

Reaction score
0
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει περί τα 100.000Ε είναι όμορφο.
Είναι κάτι πολύ ειδικό που διαφοροποιείται κακόγουστα...

Reaction score
5
Οι συγκεκριμένοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι αγωνιστικών καταβολών. GT3 cup.
Ομοίως και διάφοροι άλλοι συνδυασμοί αγωνιστικών χρωμάτων Ferrari, Lamborghini κλπ.
Δεν με ενθουσιάζουν για δρόμο, εγώ μάλλον μαύρο ή λευκό περλέ ή κάτι τέτοιο θα το έπαιρνα, αλλά δεν μπορούμε να κατακρίνουμε αγωνιστικά χρώματα. Είναι αυτά που είναι.
Τώρα, αν δεν σου αρέσει το Cayman γενικώς, αυτό είναι άλλο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962