Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

42 inch 16:9 LCD panel
- 1920΅Α1080 resolution*
- 550 cd/m² panel brightness*
- 1000:1 contrast ratio
- 8ms response time
- HDMI/DVI in with HDCP
- Smart touch screen buttons
- Exclusive channel rename function
- V-Chip and CCD function*
- Built-in ATSC tuner*
- 1000 pages teletext*
- 2 Scart ports*
- DCTi/DLTi
- FTC (Flesh Tone Correction)
- TV system: PAL/SECAM/ATSC/NTSC*
- Power supply: AC 100V-240V
- Optional£Ί
USB+CF/SD card reader
MP3/WMA/JPEG/MPEG1/MPEG4 (Divx) stream media compatible
VESA standard wall mount compatible

Από σήμερα και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το power-buy για την 42άρα της ΑΜΟΙ αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του avsite.gr. Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με το power-buy της 37άρας.

Μπορείτε να μου στέλνετε pm για να μαθαίνετε την τιμή και να δηλώνετε την συμμετοχή σας εδώ. Η παράδοση των τηλεοράσεων αναμένεται να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Οι λεπτομέρειες για την εγγύηση και το pixel policy θα γίνουν γνωστές από την αντιπροσωπεία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει και μία προσφορά της εταιρείας UNITECH ειδικά για το power-buy αυτό:

Βάση τοίχου για την ΑΜΟΙ σε τιμή μόνο 70 Ευρώ!!!

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σε οσα πολυ σωστα μας ειπε ο Χρηστος , θα ηθελα να διορθωσω μονο πως η παραδοση θα γινει κατα πασα πιθανοτητα στο τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου και οχι στο τελος Σεπτεμβριου.

Μπορειτε να δηλωσετε την συμμετοχη σας σε αυτο το thread και αργοτερα-λιγο πριν οι τηλεορασεις φτασουν στην χωρα μας - θα ζητηθει, σε οσους ειναι σιγουροι πως θελουν να προχωρησουν στην αγορα , μια προκαταβολη.

Παρακαλω , και λογω των προβληματων μεγαλης διαθεσης που σημειωθηκαν την προηγουμενη φορα , σημειωστε πως επιλεξαμε συγκεκριμενο διαστημα μεσα στο οποιο μπορει να γινει το power buy.
Mετα την ελευση της ημερομηνιας αυτης(10 Σεπτεμβριου) η τηλεοραση θα διατιθεται στην κανονικη τιμη και μονο. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eπειδή από αύριο 1 Αυγούστου θα λείπω για διακοπές και δεν γνωρίζω αν θα έχω πρόσβαση σε Internet για την τιμή της ΑΜΟΙ μπορείτε να στέλνετε pm στον ΑΝΔΡΕΑ Κ. και στον Νίκο Τσαρουχά.

Reaction score
0
Μου αρεσε πολυ η ΑΜΟΙ.Δηλωνω συμετοχη στο power-buy. Aντρεα,κατι ειπες στην παρουσιαση για τη βαση στηριξης στον τοιχο.Επειδη την θελω στον τοιχο μπορεις να επαναλαβεις?

Reaction score
84
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Σε οσα πολυ σωστα μας ειπε ο Χρηστος , θα ηθελα να διορθωσω μονο πως η παραδοση θα γινει κατα πασα πιθανοτητα στο τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου και οχι στο τελος Σεπτεμβριου.

Μπορειτε να δηλωσετε την συμμετοχη σας σε αυτο το thread και αργοτερα-λιγο πριν οι τηλεορασεις φτασουν στην χωρα μας - θα ζητηθει, σε οσους ειναι σιγουροι πως θελουν να προχωρησουν στην αγορα , μια προκαταβολη.

Παρακαλω , και λογω των προβληματων μεγαλης διαθεσης που σημειωθηκαν την προηγουμενη φορα , σημειωστε πως επιλεξαμε συγκεκριμενο διαστημα μεσα στο οποιο μπορει να γινει το power buy.
Mετα την ελευση της ημερομηνιας αυτης(10 Σεπτεμβριου) η τηλεοραση θα διατιθεται στην κανονικη τιμη και μονο. :wink:
:pΝομίζω ότι θα συμμετάσχω και εγώ με μια μικρή επιφύλαξη. Αντρέα θα είσαι στο κατάστημα αύριο το απόγευμα να έρθω να την δώ και εγώ από κοντά???

Reaction score
0
Δυο διευκρινισούλες;

Τι σημαίνει optional card reader/usb κτλ; Δεν έχει η συγκεκριμένη αλλά έχει άλλο μοντέλο της σειράς; Δεν έχει αλλά μπορεί ν'αποκτήσει;

Ξέρει κανείς φυσικές διαστάσεις της τηλεόρασης (ύψος-πλάτος);

Για να ρωτάω, με τρώει...

NLS

Reaction score
1
- πιστεύω ότι ΔΕΝ έχει card reader σε κανένα μοντέλο ΑΥΤΗ η σειρά

- οι διαστάσεις είναι στο site της AMOI :)

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά. Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή για την 42άρα ΑΜΟΙ. Ελπίζω να τις έχουμε σύντομα.

Διονύσης.

Reaction score
386
Δηλώνω κι εγώ παρόν για το powerbuy.Kρατήστε μου μία στην άκρη.
Ελπίζω οι όροι της εγγύησης να είναι οι ίδιοι με της 37άρας αν και περιμένω να ανακοινωθούνε επισήμως πρώτα.

Reaction score
0
:( Επιστροφή στην Αθήνα μετά από ολιγοήμερες διακοπές.........
Έχουμε κανένα νεότερο για τους όρους εγγύησης και τι τελικά από τα extra θα έχει το μοντέλο... ?
Αναμένουμε ενημέρωση για να δηλώσουμε συμμετοχή ......... 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.282
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale