Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
0
Πολλοί ενδιαφερόμαστε βρε παιδιά αλλά γιατί τόση μυστικότητα με την τιμή ; Τουλάχιστον να ξέρουμε για το που κοντα βρισκόμαστε. Και κάτι σαν μικρή παρατήρηση αν και νέος στο φόρουμ. Ξεκολλείστε μερικοί από την ταμπέλα "Κινέζικα". Η Κίνα είναι η πιο αναπτυσόμενη χώρα στο κόσμο και η τεχνολογία της αλλά και η ποιότητα των προιόντων της έχει κάνει τρομακτικά άλματα προς τα εμπρός και σε λίγα ακόμα χρόνια θα μονοπωλούν τις διεθνείς αγορές (όχι ότι τώρα δεν το κάνουν δηλαδή). Εγώ έχω δύο scooter Κινέζικα καθώς κι ένα παπί και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Αλλά και δεκάδες άλλα προιόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι Κινέζικα και τα περισσότερα ανταποκρίνονται στην δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς προβλήματα . Μπράβο στην AMOI λοιπόν που παρουσιάζει τέτοια προιόντα σε τέτοιες τιμές. :wink:

Reaction score
1.042
καλημερα! μηπως μπορει καποιος να μ'ενημερωσει για την τιμη και τους τροπους πληρωμης και εμενα? :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η διαδικασία για να μάθει ένα μέλος μας την τιμή είναι πολύ απλή:

Μου στέλνετε ένα pm και σας απαντώ με την τιμή και ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε. Αυτό γίνεται γιατί το power-buy απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη μας και η τιμή δεν μπορεί να ανακοινωθεί δημόσια.

Όσοι έχετε ρωτήσει ήδη έχετε pm...

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά!!! Είμαι καινούργιος και γράφω για πρώτη φορά μπορείτε να μου πείτε τι είναι το Power-Buy;
Επίσης αν είναι εύκολο θα ήθελα να μ'ενημερώσετε για την τιμή, τους τρόπους πληρωμής, τις εγγυήσεις που δίνει και το service (το ποιο βασικό γιατί είμαι από επαρχία). Από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω στο φόρουμ πρόκειται για μια από τις καλύτερες TV της αγοράς απ' ότι κατάλαβα...

* Συγχαρητήρια σε όσους μοχθούν και αφιερώνουν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους για να ενημερώνουν τους λιγότερο γνώστες του ΑV όπως είμαι και 'γω... Καλώς σας βρήκα :)

Reaction score
164
Καλωσόρισες :)
To Power Buy φαντάσου το σαν ομαδική αγορά σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή του εμπορίου.

Reaction score
0
Re: Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

ΕΓΓΥΗΣΗ : Η εγγύηση όλων των τηλεοράσεων Amoi είναι  2 χρόνια (1 χρόνο η οθόνη).
              Όσον αφορά το pixel policy για το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι 7 γενικά
              (pixel-sub pixel) το οποίο αφορά πάνελ 1920*1080.

NLS

Reaction score
1
δεν είναι άσχημη εγγύηση (εφόσον μιλάει για pixel ή sub-pixel)
ενώ το "γενικά" υποθέτω υπονοεί ότι έτσι κι αλλιώς κάθε case γίνεται evaluate ξεχωριστά έτσι; (ίσως κάποιος με 4 αλλά όλα μαζί να "αξίζει" κάλυψης εγγύησης πχ.)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
nasos said:
ΕΓΓΥΗΣΗ : Η εγγύηση όλων των τηλεοράσεων Amoi είναι 2 χρόνια (1 χρόνο η οθόνη).
Όσον αφορά το pixel policy για το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι 7 γενικά
(pixel-sub pixel) το οποίο αφορά πάνελ 1920*1080.
Είναι καλό να αναφέρεις πόσα καμένα pixel υπήρξαν στην 37άρα μέχρι τώρα για να δούμε και τι ποσοστό είχε πρόβλημα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στην παρουσίαση της 42άρας μας είχαν πει από την αντιπροσωπεία ότι είχαν μόλις 1 στις 100 με πρόβλημα σε pixel...

Αλλά καλό είναι να το μάθουμε επίσημα...

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την τιμή της AMOI?Επίσης υπάρχει κάποιο κατάστημα Θεσσαλονικη που μπορώ να την δω από κοντά?Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Κοίτα στη τέταρτη σελίδα αυτού του θέματος, (πάνω πάνω) και θα πάρεις την απάντηση που θέλεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll