Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
0
Κάπου το είχα δει άλλα δεν θυμάμαι στα σίγουρα:

η Amoi σ αφήνει να ρυθμίσεις την ένταση του backlight?

GTX

Reaction score
39
vejitto said:
Κάπου το είχα δει άλλα δεν θυμάμαι στα σίγουρα:

η Amoi σ αφήνει να ρυθμίσεις την ένταση του backlight?
Δε ξέρω για την 42αρα αλλά η 37άρα δεν σε αφήνει σίγουρα!

Reaction score
0
απο το avforum.com:

the only distributor of Sony in Switzerland says that the W2000 WONT do 1080p (only 1080i) and WONT hit the market in Oktober... (V2500 wont show up on the european market) so I have no idea what sonycenter.lu is talking about... is this an offical sony site? doesn't look like one at all...

Sony is crazy anyway... talking about TV's for months (40X2000) that are not released yet, then talking about other TV's a month later (40W2000) and selling and advertising another TV (40V2000) at the same time... so we could wait and wait and wait and any customer that buys one now feels ****** a month later.

btw. I just had a very bad experience with FullHD (Amoi Elite 42") and wont buy any FullHD panel in the near future. to many disadvantages at the moment and almost no native material to feed them. even the 1080p trailers did look better on my Sharp WXGA screen than on the FullHD Amoi. And for use with a PC its useless unless you are sitting 1m in front of a 40" screen because you simply can't read any text because of the fontsize. 360 on 1080i was a pain... none of my games have native 1080i no matter what they write on the back of the gamebox and they looked horrible, full of jaggies and a ****load of edgeflickering.

Reaction score
0
Καλά κάνει και γελάει ο NLS γιατί ότι λέει ο τύπος στο avforum.com δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...

1. Υπάρχει υλικό για να τροφοδοτήσεις μια Full HD τηλεόραση και το internet βρίθει από τέτοια αρκεί να έχεις την κατάλληλη σύνδεση DSL και ένα καλό pc για να το συνδέσεις με την τηλεόραση.

2. Το fontsize στα Windows αλλάζει αν θέλεις να βλέπεις από πιο μακριά.

3. Για το ότι το XBOX δεν έχει 1080i παιχνίδια ακόμα δεν φταίει η AMOI.

Τα λέω εγώ που είμαι νέος στο forum, για να μην βάλω σε πειρασμό παλαιότερους εδώ μέσα και αναζοπυρωθεί καμία κόντρα ... :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ngourni said:
Καλά κάνει και γελάει ο NLS γιατί ότι λέει ο τύπος στο avforum.com δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...

1. Υπάρχει υλικό για να τροφοδοτήσεις μια Full HD τηλεόραση και το internet βρίθει από τέτοια αρκεί να έχεις την κατάλληλη σύνδεση DSL και ένα καλό pc για να το συνδέσεις με την τηλεόραση.

2. Το fontsize στα Windows αλλάζει αν θέλεις να βλέπεις από πιο μακριά.

3. Για το ότι το XBOX δεν έχει 1080i παιχνίδια ακόμα δεν φταίει η AMOI.

Τα λέω εγώ που είμαι νέος στο forum, για να μην βάλω σε πειρασμό παλαιότερους εδώ μέσα και αναζοπυρωθεί καμία κόντρα ... :D
Το κυριότερο είναι ότι στην Αγγλία με 10 λίρες το μήνα παραπάνω έχουν τόσα κανάλια HD από το SKY HD...

Είναι αγνωμοσύνη προς τις υποανάπτυκτες (τηλεοπτικά...) χώρες της Ευρώπης να λες ότι δεν υπάρχει HD υλικό στην Αγγλία...

Reaction score
0
Γεια σας. Είμαι καινούργιος. θα ήθελα να μ'ενημερώσετε για την τιμή, τους τρόπους πληρωμής, τις εγγυήσεις που δίνει και το service.

Reaction score
0
Επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά τηλεόρασης θα μπορούσα να έχω με πμ στοιχεία όπως κόστος, τρόπο πληρωμής και χρόνο παράδοσης της εν λόγω τηλεόρασης στα πλαίσια του Power-bue ???
Ευχαριστώ...

Reaction score
0
Παρακαλώ να μου στείλετε και μένα τις σχετικές πληροφορίες για το powerbuy. Ευχαριστώ

Reaction score
0
Παιδιά
και εγώ είμαι καινούριος στην παρέα και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.
Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε και εμένα πληροφορίες για το power buy.
Ευχαριστώ. :)

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα...και συγχαρητήρια για το forum.
Eνδιαφέρομαι και εγω για την αγορά της τηλεόρασης.
Θα σας ηταν ευκολο να έχω με πμ στοιχεία όπως κόστος, τρόπο πληρωμής και χρόνο παράδοσης της εν λόγω τηλεόρασης στα πλαίσια του Power-buy ???
Ευχαριστώ...

Reaction score
0
Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα απο εκεί, και είπα...

Δεν βαριέσαι...μια ψυχή που είναι να βγεί...ας βγεί...

Μέσα και εγώ και ελπίζω όλα να πάνε καλά...Αύριο περνάω μια βόλτα από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ για κατάθεση προκαταβολής...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΘΕΟΘΑΝ said:
Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα απο εκεί, και είπα...

Δεν βαριέσαι...μια ψυχή που είναι να βγεί...ας βγεί...

Μέσα και εγώ και ελπίζω όλα να πάνε καλά...Αύριο περνάω μια βόλτα από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ για κατάθεση προκαταβολής...
Πρώτα να την δεις από κοντά!

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πρώτα να την δεις από κοντά!
Αύριο που θα περάσω ελπίζω να την δώ...Αν και πέρα από την αισθητική του πράγματος, δεν είμαι σε θέση να εκφέρω γνώμη για την όποια απόδοσή της...
Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία από lcd (και μάλιστα σε μεγάλο μέγεθος) και δεν έχω συγκριτικά στοιχεία από θεάσεις με άλλες ομοιδεάτισες...
Βασίζομαι αποκλειστικά στις τόσες θετικές γνώμες ανθρώπων που επιπλέον έχουν και μεγάλη εμπειρία...

Αν αποδειχθεί πολύ χάλια....απλά θα σας την φέρω στο κεφάλι ... και δεν είναι και ελαφριά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πέρνα πρώτα από το ισόγειο να δεις διάφορες lcd και μετά δες και την ΑΜΟΙ...
Θα το κάνω κύριε Ακρατόπουλε, αλλά μέσα μου ξέρω (όπως και εσείς φαντάζομαι) ότι μερικές γρήγορες ματιές σε διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικά σετ-απ και από μη έμπειρο μάτι....εεε δεν μπορούν να πουν πολλά εκτός αν πια οι διαφορές είναι τόοοσο καραμπινάτες...

Τελικά....μόνο η πραγματική συμβίωση στις πραγματικές συνθήκες χρήσης είναι αυτή που δικαιώνει ή όχι την όποια επιλογή...

Reaction score
620
Σήμερα δεν τελειώνει το power buy? :D

Έχουμε κάποιο νέο επί της διαδικασίας?

Θα έρθουν μέχρι το τέλος του μήνα? :?

Να αρχίσω το στήσιμο του HTPC? 8)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος