Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Δε ξέρω για την 42αρα αλλά η 37άρα δεν σε αφήνει σίγουρα!vejitto said:Κάπου το είχα δει άλλα δεν θυμάμαι στα σίγουρα:
η Amoi σ αφήνει να ρυθμίσεις την ένταση του backlight?
Το κυριότερο είναι ότι στην Αγγλία με 10 λίρες το μήνα παραπάνω έχουν τόσα κανάλια HD από το SKY HD...ngourni said:Καλά κάνει και γελάει ο NLS γιατί ότι λέει ο τύπος στο avforum.com δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...
1. Υπάρχει υλικό για να τροφοδοτήσεις μια Full HD τηλεόραση και το internet βρίθει από τέτοια αρκεί να έχεις την κατάλληλη σύνδεση DSL και ένα καλό pc για να το συνδέσεις με την τηλεόραση.
2. Το fontsize στα Windows αλλάζει αν θέλεις να βλέπεις από πιο μακριά.
3. Για το ότι το XBOX δεν έχει 1080i παιχνίδια ακόμα δεν φταίει η AMOI.
Τα λέω εγώ που είμαι νέος στο forum, για να μην βάλω σε πειρασμό παλαιότερους εδώ μέσα και αναζοπυρωθεί καμία κόντρα ...![]()
Πρώτα να την δεις από κοντά!ΘΕΟΘΑΝ said:Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα απο εκεί, και είπα...
Δεν βαριέσαι...μια ψυχή που είναι να βγεί...ας βγεί...
Μέσα και εγώ και ελπίζω όλα να πάνε καλά...Αύριο περνάω μια βόλτα από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ για κατάθεση προκαταβολής...
Αύριο που θα περάσω ελπίζω να την δώ...Αν και πέρα από την αισθητική του πράγματος, δεν είμαι σε θέση να εκφέρω γνώμη για την όποια απόδοσή της...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πρώτα να την δεις από κοντά!
Θα το κάνω κύριε Ακρατόπουλε, αλλά μέσα μου ξέρω (όπως και εσείς φαντάζομαι) ότι μερικές γρήγορες ματιές σε διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικά σετ-απ και από μη έμπειρο μάτι....εεε δεν μπορούν να πουν πολλά εκτός αν πια οι διαφορές είναι τόοοσο καραμπινάτες...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πέρνα πρώτα από το ισόγειο να δεις διάφορες lcd και μετά δες και την ΑΜΟΙ...