Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
1
adynaton said:
Σήμερα δεν τελειώνει το power buy? :D

Έχουμε κάποιο νέο επί της διαδικασίας?

Θα έρθουν μέχρι το τέλος του μήνα? :?

Να αρχίσω το στήσιμο του HTPC? 8)
Άντε, να φέρω και τον Humax να δούμε κάνα ΤΣΟΥ-ΛΟΥ σε HD :)

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!
Μερικες ερωτησεις....
Εχουμε κανενα νεο για την παραλαβη???
Θα κανονισουμε τιποτα για βασεις τοιχου???
Παιζει να κανουμε κανενα power buy για HDMI switch ή να παρω απο κανενα online shop???
Ελπιζω να μη σας επρηξα.....
Φιλικα Κωστας

Reaction score
0
Όπως γνωρίζετε μετέχω στο power-buy για την ΑΜΟΙ 42...

Επείδή γίνεται ανακατασκευή του χώρου θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τις συνδέσεις και τα καλώδια που πρέπει να περαστούν προκειμένου όταν με το καλό έρθει η τηλεόραση να είμαι έτοιμος (Θεού και μαστόρων θέλοντος...).

Αυτή την στιγμή οι διαθέσιμες πηγές μου είναι τα κλασικά επίγεια κανάλια, το Χ-ΒΟΧ του γιού μου (όχι το καινούργιο μοντέλο) και το κλασικό DVD που από ότι βλέπω διαθέτει έξόδους SCART, S-VIDEO, & 3βύσματα RCA με χρώμα κόκκινο, πράσινο, μαύρο που τα αναφέρει ως component video...
Φαντάζομαι ότι στο άμεσο μέλλον θα προμηθευτώ και κάποιο DVD νέας γενιάς που θα έχει δυνατότητα για full definition σήμα και που αν έχω καταλάβει καλά θα διαθέτει και άλλο τρόπο καλωδίου-σύνδεσης...και φυσικά η εγκατάσταση του αντίστοιχου καλωδίου θα πρέπει να γίνει από τώρα...
Τι είδους καλώδια θα χρειαστεί να περάσω στο κανάλι που ετοιμάζω και με ποιά σύνδεση θα πετύχω σήμερα την καλύτερη απόδοση από το υπάρχον DVD και το Χ-ΒΟΧ ???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα τελευταία νέα μετά από συνομιλία με την αντιπροσωπεία είναι:

Οι τηλεοράσεις θα αρχίσουν να παραδίδονται από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Το power-buy τελειώνει οριστικά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Reaction score
0
Υπάρχει καμία λίστα με ποιά σειρά θα παραδοθούν οι τηλεοράσεις? Πότε θα δημοσιευτεί?

Διαστάσεις συσκευασίας γνωρίζουμε?

Reaction score
0
Και επειδή φαντάζομαι ότι δεν χωράει σε πορτ-μπαγκάζ κανονικού αυτοκινήτου, η παράδοση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο του καταστήματος ???
Προσωπικά μένω Ηλιούπολη και δεν είμαι πολύ μακριά από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ...

Reaction score
119
Καλησπερα σε ολους,το πρωτο μου post και ο λογος η Αmoi φυσικα...Κατ' αρχην υπαρχει η δυνατοτητα να την δω στην Κρητη;Ωραια ολα αυτα που διαβαζω αλλα,πιστευω να συμφωνειτε,αν δεν την δω να παιζει διπλα διπλα με τις "επωνυμες" και να κανω τις συγκρισεις μονος,δυσκολα αποφασιζεις αγορα...Θα εκτιμουσα ενα pm με την τιμη παντως εστω και αν δε λαβω μερος στο power buy..
Eυχαριστω
Γιαννης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πάρε ένα τηλέφωνο τον Ανδρέα Καφάτο στο 2109273375 αύριο το πρωί...
Παιδια, μονο σας παρακαλω απο τις 12 το μεσημερι και μετα... :wink:

Reaction score
0
Καλησπέρα...
Ψάχνω και εγώ αυτή την περίοδο μία καλή tv..
και θα ήθελα όσο προλαβαίνω να έχω και εγώ μια τιμή....
Ευχαριστώ πολύ....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney