Power-Buy για την AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV

Reaction score
0
Εαν καταλαβαμε Κε Διαχειριστα το προγραμμα θα συνεχιστει κανονικα τι σημαινει παραλαβη τελος της αλλης εβδομαδος γιατι σε ενα τηλ. που ειχα με τον Ανδρεα για την παραλαβη τις εν λογω κοντεσας πηρα την απαντηση παρε τηλ. απο Δευτερα???Τελικα τι προγραμμα ειναι αυτο προεκλογικο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια,τωρα που φτασαμε στο τελος θα ηθελα λιγη ηρεμια.
Θα ακολουθησουμε ακριβως το προγραμμα που καναμε και με την 37αρα αλλιως τουλαχιστον ενας απο εμας δεν θα ζει την επομενη εβδομαδα :shock:

Απο Δευτερα λοιπον θα αρχισουμε ανακοινωσεις για το ποιος θα παραλαμβανει καθε ημερα, απο που και πως.
Θα προηγηθουν παντα αυτοι που εχουν κλεισει τον λογαριασμο τους.

Παρακαλω να μην μου τηλεφωνειτε συνεχεια και μην μου στελνετε πμ
Καταλαβαινω την αγωνια σας, αλλα πρεπει και εσεις να καταλαβετε πως ολα αυτα θα περασουν απο ενα ατομο με ηδη πολυ βεβαρημενο προγραμμα.
Ευχαριστω για την κατανοηση σας. :wink:

Reaction score
0
Ανδρεα οταν λες "αυτοι που εχουν κλεισει τον λογαριασμο τους" σημαινει αυτοι που εχουν δωσει προκαταβολη ή αυτοι που εχουν ξεπληρωσει.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από ότι ξέρω σήμερα θα τελείωνε ο εκτελωνισμός. Άρα το πρόγραμμα τηρείται κανονικά... Από Δευτέρα θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν οι πρώτοι...

dom

Reaction score
0
kalispera se olous...
neos endaferomenos edo, apo thessaloniki.
diavazo edo kai 3 meres ola osa grapsate apo tin arxi tis xronias gia tin AMOI. eixa apofasisei na paro thn 37AF1E enthousiasmenos kai pepeismenos gia tin poiotita kai tin apodosi, tis apo tis entuposeis ton melon tou forum sas. tin eida sto makro kai to praktiker tis thessalonikis. Vlepo ostoso me kalo mati tin idea tis 42aras tin opoia kai porfanos den mporo na vro se kanena magazi. anarotiemai an uparxei akoma i dunatotita summetoxis mou sto en logo power-buy. ti timi exei dothei se autin tin periptosi? kai an exasa to treno, se ti timi mporo na tin vro kai pou?
alithevei oti einai aisthita i esto kai arketa anoteri apo tin 37AF1E?
parakalo polu, an kapoios apo thessaloniki exei idi promitheutei kapoia AMOI, as me enimerosei gia na epikoinoniso mazi tou.
euxaristo ek ton ptotairon

Reaction score
0
Αντρεα καλημερα
μιας και δεν θα εχουμε τις τηλεορασεις το Σ/Κ για να παιζουμε με συνδεσεις
δεν μας λες τιποτα για τα specs ,μηπως μας εχουν καμια εκπληξη οι φιλοι μας
οι κινεζοι?(2 tuner-usd-....)

Reaction score
0
kokoras & pambs

μιλώντας με τον Λουκά μου είπε πως τηλεοράσεις δεν υπάρχουν σε stock αλλα έρχονται παραγγελιες την τεταρτη από αθηνα που και αυτές είναι πουλημένες.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα 2 μοντέλα μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο στο κινητό για να προσθέσει κάποια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.175
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe