POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Καλησπερα!!!

Μιλησα σημερα με tronix(κατερινη) κ τα παιδια εκει μου ειπαν πως αυτοι ειναι οι επισημοι αντιπροσωποι azbox ελλαδος-κυπρου,και οτι εχουν αρκετο αποθεμα τον δεκτων.

Παντα φιλικα ...
H Tronix είναι μερικά τετράγωνα από το σπίτι μου, οπότε μπορώ να πεταχτώ και να δω τι παίζει...

Reaction score
0

Αγαπητοί Φίλοι,

Μετά από τις προαναφερθείσες ερωτήσεις και θέλοντας πρώτα από όλα εμείς να προασπίσουμε τα συμφέροντά σας, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σαν εταιρία όλα τα χρόνια λειτουργία μας, σας ενημερώνουμε πως είμαστε διατεθειμένοι να επιδείξουμε το συμβόλαιο συνεργασίας μας με την AZ Box για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των δεκτών τους στην Ελλάδα. Η επίδειξη μπορεί να πραγματοποιηθεί στην έδρα μας κατόπιν συνεννόησης, σε ένα μέλος του Forum σας, το οποίο εσείς θα επιλέξετε.

Πρόθυμοι για όποια άλλη πληροφορία

Με εκτίμηση,

Αφοί Καλέμη

Reaction score
7.618
As OpenSat LDA. from beginning wants to be close with our partners, We decided to open Official representative Office in Balkan zone. Our Balkan zone is dedicated to our market in Bosnia and Herzegovina, Croatia, Serbia, Montenegro, Macedonia, Kosovo and Albania. Name of our Balkan zone office is Digital technologies & Innovations d.o.o. , and it started with activities from 01.01.2009 , which is positioned in Bosnia and Herzegovina, capital city Sarajevo.

Οπως μπορεις να δεις δεν αναφερει την Ελλαδα,τηνΒουλγαρια και την Ρουμανια αλλα μονο τις χωρες που αποτελουσαν την πρωην ΓΙΟΥΓΟΣΛΑΒΙΑ συν την Αλβανια στις βαλκανικες χωρες γιατι απλουστατα απ'οτι φαινεται εμεις γιναμε ΕΥΡΩΠΗ οποτε δεν μπορεις να επικαλησε την ανακοινωση αυτη για να αποδείξεις οτι οι Αφοι Καλεμη δεν ειναι νομιμοι αντιπροσωποι στην Ελλαδα οσο για τον tronix καθολου παραξενο να εχει στοκ αλλα απο οσο ξερω ειναι παραληλος εισαγωγεας οπως ειναι παραληλος εισαγωγεας και για τους Dreambox και αυτο σημαινει οτι σε περιπτωση βλαβης του δεκτη η επισημη αντιπροσωπια δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου

Reaction score
0
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος. Εγώ έβαλα την ανακοίνωση του γραφείου, γιατί αναφέρουν την FYROM ως "Μακεδονία". Ο επίσημος αντιπρόσωπος όποιος και αν είναι, καλό θα ήταν να διαμαρτυρηθεί για το θέμα.
Όσοι έχετε τους δέκτες, έχουν και "Μακεδονική" μετάφραση στα μενού;
Δεν θα ήθελα να επεκταθούμε πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά εγώ θα προσπαθούσα να τηρήσω μια στάση που δεν επιδοκιμάζει τέτοιες συμπεριφορές από εταιρίες.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Λοπόν για να τελειώνουμε με αυτο το θέμα, καθώς μετα απο αυτη την δική μου ανακοίνωση θα κλειδωθεί.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος όπως μας αναφέρθηκε, μετα απο συμφωνία που εγινε μαζί του και δεν είναι αλλος παρα τους Αφοι Καλέμη, προχωρήσαμε στην ειδική συμφωνία για αυτην την ΕΙΔΙΚΗ τιμή.

Ο δέκτης ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ επίσημη εγγύηση απο την εταιρία Αφοί Καλέμη, που σημαίνει ότι ξερετε που θα απευθύνεστε για την πλήρη υποστήριξη του δέκτη.

Εαν υπάρχει και αλλος εισαγωγέας, και εαν η AZBoxHD δεν ξερει τι πολιτική ακολουθεί ουδόλως ενδιαφέρει, καθότι μπορεί κανείς να αγοράσει το συγκεκριμένο δέκτη και απο την υπόλοιπη Ευρώπη, ΟΧΙ όμως με αυτη την τιμή και νομίζω ΟΧΙ με την εγγύηση των 2 ετών.
Αρα η επιλογή είναι δική σας.

Οσον αφορά το θέμα του ονόματος της "ακατανόμαστης" FYROM που αναφέρεται στο μενού, το είχα επισημάνει και στην αρχή της παρουσίασης του AZBox HD στο άλλο θέμα. Αφορά όμως υπότιτλους. Παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρει και ουτε το δίνω σημασία, γιατι δεν είναι ούτε ο πρώτος , ούτε οι τελευταίοι που θα αποφασίσουν να περάσουν τετοια τοποθέτηση. Εκείνο που θα κάνω προσωπικά είναι να τους στείλω e-mail δαμαρτυρίας. Εαν θελετε μπορείτε να το κάνετε και εσείς, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Οσον αφορά το θέμα της ημερομηνίας λήξης ηταν ενα δικό μου ημερολογιακό λάθος.

Μεχρι και αυτη την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ανακοίνωση και σε συννενόηση με την εταιρία Αφοί Καλέμη, θα συμπεριληφθούν και οι τελευταίοι φίλοι που επέλεξαν την αγορά του Powerbuy.

Πιστευω απο την άλλη εβδομάδα που θα αρχίσουν να έρχονται οι πρώτοι AZBoxHD να τους ευχαριστηθείτε όπως ακριβώς κάνω και εγώ στο διάστημα που τους έχω...:109:

Καλές λήψεις και απολαύσεις λοιπόν...:126:

LAST UPDATED..........

PREMIUM

1) theokirk OK
2) jami ΟΚ
3) motovespa ΟΚ
4) blakas ΟΚ
5) Arislimp ΟΚ
6) el_el ΟΚ
7) Πάνος Οπλοποιός ΟΚ
8) zafiraopc
9) fmavr OK
10) KostasGrivas
11) mgeorgiou ΟΚ
12) d2531
13) chrispar
14) michalisn + 2o tuner DVB-T2
15) Παναγιώτης Μελάς
16) Calhas
17) Χρήστος Ακρατόπουλος
18) Σωτήρης Τουμαζάτος
19) antman ΟΚ
20) lefteris1968
21) mpotis
22) CRISS + 2o tuner DVB-T2
23) SPIROS NTOUTSIS
24) Dion + 2o tuner DVB-S2
25) kostasf76
26) naxk1 + 2o tuner DVB-T2
27) platon
28) flash
29) Moonsoda
30) Nikos Sch
31) spirosr + 2o tuner DVB-T2
32) babisfire71 + 2o tuner DVB-T2
33) stratg + 2o tuner DVB-T2
34) anny + 2o tuner DVB-T2
35) P_M
36) thanasis13
37) Kristos
38) ckesinis
39) JohnnyWalker
40) johnny_alex22
41) Budda
42) grteam
43) takir1
44) vits
45) halkion + 2o tuner DVB-T2
46) halkion + 2o tuner DVB-T2
47) zenith
48) havanapd + 2o tuner DVB-T2
49) gnikolop
50) mikehlr + 2o tuner DVB-T2
51) milios ioannis

ELITE

1) Quantum OK
2) Papashark
3) zenith
4) makis1973
5) spyrosn
6) carbonkid
7) valter
8) Tzimakos
9) Georgema
10) mworker
11) aragorn
12) Δημητρης Γιομελακης
13) milios ioannis

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2

1) Arislimp
2) carbonkid
3) babisfire71
4) valter
5) P_M
6) thanasis13
7) Georgema
8) michalisn
9) aragorn
10) CRISS
11) mikehlr

FINAL...!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλοι και φίλες, η μεγαλη στιγμη εφτασε....:626::626:

Αυριο ο αντιπρόσωπος ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ την πρώτη παρτιδα, και θα ξεκινησει η αποστολή απο την Παρασκευη...
Η επόμενη θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα...

ΟΛΟΙ οι συμμετεχοντες στο Powerbuy θα καλυφθούν, έστω και με αυτη τη μικρή καθυστέρηση...:126:
Το PowerBuy εχει ΚΛΕΙΣΕΙ.... Δεν θα υπάρξει καμμιά αλλη συμμετοχή πλέον...
Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του AVSite...

Δυο μονο φιλοι που δεν εχουν στείλει e-mail πρός τον αντιπρόσωπο θα πρέπει να το κάνουν, για να παραλάβουν.

Αυτοί είναι :

Kostas Grivas

Papashark

Επίσης ξανα-ανοίγω το θέμα, όμως παρακαλώ να αναφέρονται ΜΟΝΟ οσα εχουν σχέση με το powerbuy...

Ευχαριστώ...

Reaction score
0

Επειδη εχει περασει αρκετος καιρος και ξεχναω..... πρεπει να κανω κατι σχετικα με την παραλαβη ή περιμενω να μου στειλουν mail οτι θα παραλαβω ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εαν εχεις στειλει e-mail, αναμένεις το e-mail....

Reaction score
0

Ούτε εγώ έχω στείλει. Που στέλνω και τι γράφω?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Θα παρακαλούσα τα μέλη που δήλωσαν συμμετοχή στο PowerBuy, να κάνουν τα παρακάτω...

1) να αποστείλουν ενα e-mail στη διεύθυνση [email protected]
με τα πλήρη στοιχεία τους , ονοματεπώνυμο , τηλεφωνο επικοινωνίας και το nick name που δήλωσαν συμμετοχή στο AVSite, με θέμα POWERBUY AVSITE και να δηλώσουν επιθυμητό τρόπο παραλαβής.

2) κατόπιν θα περιμένουν να επικοινωνήσει μαζί τους η εταιρία για την παραλαβή του δέκτη τους , είτε απ'ευθειας απο το κατάστημα , είτε μέσω courier.

Στοιχεία Εταιρίας :

Αφοί Καλέμη

Υπευθυνος : Γιαννης Καλέμης

Λ. Καβάλας 314 & Σιμωνίδη 3
Περιστέρι Αθήνα
12136

[email protected]
τηλ.: +30 210 5773301
fax.: +30 210 5773303
http://www.kalemisbros.gr

MSN:[email protected] Skype: kalemis John

Reaction score
1

Ok , έστειλα και εγώ ...

Reaction score
0

Εάν θέλετε ανανεώστε την λίστα ώστε να ξέρουμε πόσοι έχουν ήδη πάρει το AZ-BOX HD, ώστε να ξέρουμε αν πλησιάζει και η σειρά μας, ευχαριστώ.

Reaction score
1

Έστειλα κι εγώ το e-mail και αναμένω...

Reaction score
4
ειχα στειλει οταν δηλωσα συμμετοχη αλλα δεν ειχαν καμια επικοινωνια μαζι μου, και ξαναστειλα σημερα, αναμενω.

Reaction score
5.722
ειχα στειλει e mai ειχα παρει και τηλ πριν κανενα μηνα . πρεπει να ξαναστειλω ?

Reaction score
1
Κι εγώ έχω στείλει απο την αρχή τα στοιχεία μου 3 φορές, αλλά χωρίς καμμία επικοινωνία από μέρους τους μέχρι σήμερα.
Υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον να ενημερώσει εδώ ο αντιπρόσωπος απο ποιούς έχει πάρει e-mail με τα απαραίτητα στοιχεία?

Reaction score
0

Eστειλα e-mail πριν 3 μερες παλι . Μου απαντησε ο αντιπροσωπος οτι παραλαμβανω αυριο με κουριερ.

Reaction score
0

Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου και παραλαμβάνω και εγώ σήμερα (Επιτέλους) αλλά δεν υπάρχουν tuners DVB-T2, άντε να δούμε τη θα δούμε

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος