POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Τους συγκεκριμένους δέκτες που αναφέρονται (Technomate Tm-6900 super, Abcom ipbox 910HD ή ipbox 91HD, Octagon SF-1018HD) τους έχει δοκιμάσει κανένας;
Αλήθεια, ξέρει κανείς να βοηθήσει κι εμένα τον άσχετο?
Έχει κανένας από αυτούς αντίστοιχες δυνατότητες με τον AZ Box premium?

Reaction score
1
απο οτι διαβασα σε αλλο site ο Καλεμης εδειξε συμβολαιο σε ανθρωπους που εστειλε το site ενω ο << επισημος αντιπρόσωπος >> δεν εδειξε τιποτε
Ναι, και σε άλλο site όμως υπάρχει έγγραφη απάντηση της AZbox για το ποιός είναι ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα!!!
Δηλ. τώρα θα παίζουμε μπρός-πίσω την κολοκυθιά? Σημασία έχει ότι η εταιρεία 'Καλέμης' δεν μπόρεσε να παραδώσει ενώ εμείς περιμέναμε επι τρείς μήνες το ΄γλυκό' σαν χαζά παιδάκια!
Αρκετά ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία!
Τον δέκτη τον βρίσκω κι' αλλού!
Ευχαριστώ

Reaction score
89
Αλήθεια, ξέρει κανείς να βοηθήσει κι εμένα τον άσχετο?
Έχει κανένας από αυτούς αντίστοιχες δυνατότητες με τον AZ Box premium?
Και εγώ θα ήθελα απάντηση-βοήθεια σε αυτό το θέμα.
Η επιλογή του AZBOX Premium πρέπει να παραμείνει και να βρούμε άλλη πηγή αγοράς ή κάποιος από τους τρεις είναι και αυτός αντίστοιχος...
Tην βοήθεια σας...

Reaction score
0
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Θέλω να ενημερώσω ότι αλλος δέκτης με Media player δυνατότητες που να είναι εύχρηστος και να δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν υπάρχει.
Στο άμεσο μέλλον θα βγουν 4 νέα μοντέλα άλλων εταιριών τα οποία πρέπει να δοκιμαστούν και μετά να γράψουμε εντυπώσεις . Το σίγουρο είναι ότι πρώτα εδώ στο avsite θα δούμε μαζί τους δέκτες αυτούς. Τον πρώτο τον περιμένουμε στα μέσα του Οκτώβρη.

Πάντα στην διάθεση σας

Καλέμης Γιάννης

Reaction score
0

Μην παρεις , περιμενε το επομενο. Το προηγουμενο POWER BUY στεφθηκε με απολυτη επιτυχια.:135:

Reaction score
2
Φετός θα γίνει ? Για πότε το βλεπουμε γιατί ερχονται και Χριστουγεννα και θα υπαρχει χρήμα .Μετά δεν το βλέπω :116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Μην παρεις , περιμενε το επομενο. Το προηγουμενο POWER BUY στεφθηκε με απολυτη επιτυχια.:135:
Για να δούμε πότε θα είναι τότε. :107:

Reaction score
0
Όποιος χρησιμοποιεί ebay-paypal και ενδιαφέρεται για azbox ας κοιτάξει εδώ :

http://cgi.ebay.de/AZBOX-AZ-BOX-Eli...eo_Elektronik_TV_Receiver?hash=item4a9bf5a81b

Ο συγκεκριμένος πωλητής δίνει διάφορα azbox elite. 200E με τα μεταφορικά μου πήγε εμένα. :114:
Είναι επίτηδες με auction... :101:

Όσο γνωστότερος γίνεται ο δέκτης τόσο ανεβαίνουν και τα bids... πάντως 200€ που τον αγόρασες είναι κορυφαία (βέβαια η εγγύηση είναι ένα πρόβλημα).

Reaction score
0
αληθεια εμεις που χαμε παρει τον δεκτη με το powerbuy, αν αντιμετωπισουμε προβλημα που θα αποτανθουμε , μιας και ο προμηθευτης σταματησε να εμπορευεται τον δεκτη?

Reaction score
7.618
απ'οσο ξερω ολες οι εταιρειες σε περιπτωση που για οποιοδηποτε λογο αλλαξουν αντιπροσωπο σε καποια χωρα υποχρεωνουν τον νεο αντιπροσωπο να αναλαβει και την υποστηριξη των προιοντων τους που ειχαν πουληθει απο τον προηγουμενο οποτε δεν νομιζω να εχουμε προβλημα αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα για καλο και για κακο κανε τον σταυρο σου και αναψε και μια λαμπαδα.

Reaction score
2

Όσο γνωστότερος γίνεται ο δέκτης τόσο ανεβαίνουν και τα bids... πάντως 200€ που τον αγόρασες είναι κορυφαία (βέβαια η εγγύηση είναι ένα πρόβλημα).

Του δινει 24 μηνες εγγυηση .Απλά θα πρεπει να παει εξωτερικό

Reaction score
0

Αγαπητοί Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει προκύψει μέχρι σήμερα με την 2 ετή εγγύηση των δεκτών.

Η εταιρία μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει όλα τα προϊόντα τα οποία έχει προμηθεύσει στους καταναλωτές όπως κάνει όλα τα χρόνια λειτουργίας της.
Λογισμικά και γρήγορες λύσεις σε απορίες και απλά προβλήματα μπορείτε να βρείτε στο www.satplanet.net.

Αυτό που ισχύει σε περιπτώσεις αλλαγής αντιπροσώπευσης μιας εταιρίας, ο νέος αντιπρόσωπος αναλαμβάνει το service των δεκτών χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι η εν λόγω βλάβη καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

Σε εξεζητημένες περιπτώσεις βλάβης - ευτυχώς ελάχιστες - απαιτείται η αποστολή του δέκτη στο εξωτερικό, στην κατασκευάστρια εταιρία. Ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση ισχύουν όσα προανέρθησαν στην προηγούμενη παράγραφο.

Φιλικά

Καλέμης Γιάννης
Kalemis Bros Electronics ‘KBS’

Reaction score
2

Πήρα από τον συγκεκριμένο με 215 ευρω μέσα τα μεταφορικά , αψογος και μαλιστα με την εγγυηση στο κουτί του .

Reaction score
2
Να αναφέρω επίσης, μιας και πήρε το μάτι μου, ότι αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος πωλητής έχει βγάλει σε δημοπρασία και 2 azbox premium :109:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.150
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound